ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میانگین هزینه بهینه سازی

hossein1210
December 1st, 2015, 23:59
سلام
هزینه میانگین کسی که سایت رو خوب بهینه سازی میکنه و کامل هم وارد هست که کلمات کلیدی رو خوب روی گوگل واسه اون سایت بالا بیاره معمول چقدر هزینه میگیره؟
همه واقعا سئو کار هستن یا فقط جهارتا کد رو اصلاح میکنن و هزینه زیاد میگیرند؟
شما دوستان سایتی یا کسی که باهاش کار کردین رو آشنایی دارید که کار رو درست انجام بده و نتیجه ای بگیرید؟؟

davood1156
December 2nd, 2015, 00:18
سلام
هزینه میانگین کسی که سایت رو خوب بهینه سازی میکنه و کامل هم وارد هست که کلمات کلیدی رو خوب روی گوگل واسه اون سایت بالا بیاره معمول چقدر هزینه میگیره؟
شما دوستان سایتی یا کسی که باهاش کار کردین رو آشنایی دارید که کار رو درست انجام بده و نتیجه ای بگیرید؟؟
خب اصولا خیلی ها فقط سعی میکنن با جلوه نمایی کاری کنن که توجه کسایی که آشنایی نسبی باسئو ندارن رو جلب کنن و با عناوین مدرک معتبر از فلان جا و تاییدیه و زمان سریع و بازدید تضمینی مثلا 10000 در ماه و خیلی چیزهای دیگه کلاه برداری کنن توجه داشته باشید که هیچ جا مدرک به سئو کار داده نمیشه و نه گوگل و نه دیگر موتورهای جستجو کسی رو به عنوان نماینده معرفی نکرده و تایید نمیکنن .
خیلی از همین افراد به همین بهانه ها مبلغ های هنگفتی از کاربرانشون دریافت میکنند و نتیجه دراز مدت نداره
بر همین اساس شما اصولا نباید دنبال هزینه پایین باشین موارد بالا رو گفتم تا یه وقت بیخودی هزینه نکنی و بعد از یه مدت پشیمان نشی و دقت کامل داشته باشی در مورد هزینه هم هر کسی یه انصافی داره ولی بطور کلی سئو کار واقعی برای بهینه سازی یه سایت واقعا انرژی مصرف میکنه.

محمد محمدیی
December 2nd, 2015, 00:19
سلام

قیمتا خیلی خیلی متفاوت هستش

smhnw
December 2nd, 2015, 00:20
نه عزیزم از هر 100 نفر یک نفر واقعا میشه گفت بلده !

هیچ کسی نمیتونه تو ایران یا دنیا ادعا کنه الگوریتم های گوگلو بلده ! حتی چنتا ! حداقلمقدور کامل !

بله بالا کشیدن سایت با بک لینک و فرستادن ورودی و ... خیلی کارای دیگه میشه انجام داد ...

noa_takotnaha
December 2nd, 2015, 00:56
فضای اینترنت ایران طوریه که نوع سئو سایت ها هم با کشور های پیشرفته فرق داره و تخصصی نیست. قیمتش هم بالطبع پایینتره.
هزینه سئو هم به چیزهای زیادی بستگی داره.
به شخصه، نسبت به زمانی که صرف کار می کنم هزینه طلب می کنم و انتخاب رو به عهده مشتری میزارم.
البته سئو تضمینی و قراردادی باشه، بیشتر میگم که ارزش ریسکش رو داشته باشه.

InterServer.ir
December 2nd, 2015, 10:43
سلام

سلام

این روز ها هر کسی اینترنت میگیره و یه هاست ، همین که 10-15 تا ورودی از گوگل بگیره میشه سئو کار ! گاهی هم گروه تشکیل میدند و ادعای شرکت سئو و ... می کنند !
به شخصه دیدم شرکت سئو کاری که 5 میلیون تومان گرفته سایتی که 400-500 نفر آنلاین داشت تعداد آنلاینش رو به کمتر از 50 رسونده!
یا اینکه چند تا بک لینک گرفتن و انداختن رو سایت رتبه به صورت کاذب بالا بره یا ترفنده جالب تر این افراد اینکه که تو سایت های دیگه با لینک کوتاه گوگل تبلیغات گرفتند و مشتری بیچاره فکر می کرده از گوگل بازدید میگیره!

سئو چیزی نیست 1-2 ساله کسی درک کنه این نیازمند حداقل 3 سال آزمون و خطاست

مبلغ سئو هم اینطور نیست برخی میگند با 50 تومان نمیشه یا میلیونی می خواد سئو بهینه و اصلاح کردن سایت طبق چیزی که گوگل دوست داره هست وقتی به عنوان مثال سئو کامل یک سایت 2 میلیون تومان هست ( این رقم نسبت به هر سایت متفاوت هست ) شما با هزینه 50 تومان باید انتظار 5-10 درصد سئو رو داشته باشید . پس سئو انجام میشه ولی نه اون سئویی که شما انتظار دارید.

برخی از واقعیت های سئو

1- برای سئو نباید انتظار داشت در عرض 2-3 ماه رتبه اول رو بگیرید این زمان حداقل 1 سال هست و به صورت معمول 2-3 سال ! با هر سرعتی برید بالا با همون سرعت پایین میاید ولی اگر درست بالا برید دیداس و ... نمی تونه سایتتون رو پایین بیاره

2- تنها 40 درصد پیشرفت سایت به سئو مربوط میشه 60 درصد بقیه شامل 20 درصد کیفیت و آپتایم هاست شما 40 درصد هم مطالب شما هست. یه سایت فول سئو نمی تونه با مطالب کاملا کپی و بی ارزش تو گوگل رتبه ای به دست بیاره! ( البته گاهی سایت مبدا اصلا سئوی خوبی نداشته باشه و مطلب ازش روی سایت سئو شده کپی شه مطلب کپی شده رتبه بالاتر رو میگیره )

3- سئوی کامل گاهی باعث میشه سئو کار 80 % قالب رو از نو بنویسه و طوری طراحی کنه که هم سئو حفظ بشه هم طرح قالبتون بهم نخوره! طراحان وب ایرانی معمولا کمترین توجه رو به سئو دارند و گاهی طوری طراحی می کنند که چاره ای جز بازنویسی قالب نمیگذارند! پس سئو کار واقعی باید طراح خوبی هم باشه! کسی که به html مسلط نیست نمی تونه به هیچ وجه سئو کار باشه ! البته بسیاری از موارد جدید سئو به php هم مربوط میشه و گاهی باید سئو کار به php هم آشنایی داشته باشه!

مورد سوم میتونه بهتون تو تشخیص سئو کار خوب و بد بهتون کمک کنه!

mostafa3030
December 2nd, 2015, 11:38
سلام.
سئو سایت به چندین روش قابل انجام هست. شما باید در ابتدا باید خود سایت رو سئو کنید. بعد به دنبال افزایش بازدید و تبلیغات باشید. چون اگه سایت بهینه نباشه و حالا بصورت افزایش ورودی و بک لینک بیاد بالا در صورتی که حداقل ها رو رعایت نکرده باشید سایت بعد از اینکه بک لینک ها قطع بشن سایت قطعا رتبه خود رو بشدت از دست خواهد داد.
هزینه سئو لوکال عموما کم هست ولی برای اینکه بخواید رتبه سایت خود رو در گوگل افزایش بدید هزینه های خیلی بیشتری رو باید پرداخت نمایید. عموما هزینه های بابت خرید بازدید کننده خرید بک لینک و ورودی گوگل میشه.
در صورتی که قصد دارید سایت خود رو ارتقا دهید با من در تماس باشید.

GOD
December 2nd, 2015, 12:21
سلام

سلام
بهترین سئو کار خود شمایید که مدیر سایت هستید.اکثر دوستان میان سئو رو یه چیز خیلی پیچیده نشون میدند که فقط خودشون بلد هستند و بقیه بلد نیستند یا بنیان گذار سیستم های پیشرفته سئو هستند:))(حداقل کاری که دوستان اینجا به نام سئو انجام میدن)
خیلی منابع معتبر و خوبی برای سئو داخل اینترنت هست اون ها را مطالعه کنید خیلی بیشترموفق میشید تا بشینید یکی دیگه بیاد براتون اینکارا رو بکنه
(این نظر شخصی بنده هست,اگر نه خیلی از دوستان هستند داخل ایران که شرکت گوگل در ب در دنبالشون هست برای طراحی الگوریتم های جدید و انجام پروژه های بین المللی)

shivahost
December 2nd, 2015, 13:11
سلام
بهترین سئو کار خود شمایید که مدیر سایت هستید.اکثر دوستان میان سئو رو یه چیز خیلی پیچیده نشون میدند که فقط خودشون بلد هستند و بقیه بلد نیستند یا بنیان گذار سیستم های پیشرفته سئو هستند:))(حداقل کاری که دوستان اینجا به نام سئو انجام میدن)
خیلی منابع معتبر و خوبی برای سئو داخل اینترنت هست اون ها را مطالعه کنید خیلی بیشترموفق میشید تا بشینید یکی دیگه بیاد براتون اینکارا رو بکنه
(این نظر شخصی بنده هست,اگر نه خیلی از دوستان هستند داخل ایران که شرکت گوگل در ب در دنبالشون هست برای طراحی الگوریتم های جدید و انجام پروژه های بین المللی)

باهاتون کاملا موافقم

سئو با یک دید دیگر یک قمار هم هست. شما هزینه بالایی برای سئو سایت خود می کنید در حالی که فقط شما نیستید بلکه تازه دارید وارد رقابتی می شوید که حریف هایی دارید که قبل شما هزینه کردند یا بعد شما هزینه می کنند. هزینه فقط پول نیست، وقت هم هست! فکر هم هست!

سایت ما با کلمه "هاست" به صفحه اول گوگل رسید اما با تغییر سیستم سایت از جوملا به وردپرس و بعد هم وقت نگذاشتن برای سایت به راحتی از رقابت خارج شدیم.

ربات گوگل الگوریتمی داره که سعی می کنه مثل انسانها رفتار کنه و ببینه از یک سایت خوشش میاد یا نه؟ ببینه یک سایت پشتش تفکر هست یا نه؟ بفهمه مطالب یک سایت رو قبلا جایی دیده یا نه؟ حتی با موبایل هم به سایت شما سر می زنه ببینه تو موبایلش سایت شما راحت خوانده میشه یا نه؟ این ربات گوگل رو شما باید یک انسان با دقت بالا فرض کنید و گول بخور هم نیست، شاید یک مدت کوتاهی با سئوی سیاه گولش بزنید اما خیلی زود متوجه میشه و جریمه و ...!

چیزی که مهم شما باید برای کاربر تجربه خوبی از سایت خود ایجاد کنید. قول معروف UX خوب! یعنی کاربری که میاد تو سایت شما خوشش بیاد و جذب بشه و چند دقیقه یک مطلب رو بخونه و بعد به صفحات بعد سر بزنه و هر کدام را دقایقی مطالعه کنه. و گوگل از طریف آنالیتیک این رو متوجه میشه و به سایتتون ارزش میده.

اما اگر سایت شما رو وارد بشن و ببینن مطلب تکراری هست و خارج بشن! یا ببینن بد رنگ هست و خارج بشن! یا ببین کیفیت عکس هاتون پایینه و خارج بشن! همه این ثانیه های از دست رفته حضور یک فرد در سایت شما به ضرر شما تمام می شود.

ما سعی کردیم در وبلاگمون نکاتی رو در مورد بهینه سازی سایت (http://www.shivahost.net/blog/online-marketing/%d8%a2%d9%86%da%86%d9%87-%d8%a8%d8%a7%db%8c%d8%af-%d8%a8%d8%af%d8%a7%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%85%d8%ad%d8%aa%d9%88%d8%a7-%d9%88-%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1/) و قابل خواندن کردن سایت (http://www.shivahost.net/blog/web-develmopent/%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%ae%d9%88%d8%af-%d8%b1%d8%a7-%d9%82%d8%a7%d8%a8%d9%84-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%af%d9%86-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af/) بنویسیم که مطالعه آنها هم خالی از لطف نیست.

aligoli
December 7th, 2015, 10:46
سلام

حدودا 75% با GOD (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=5222) موافق هستم. شرکت های مختلف هزینه های مختلف دارند، یکی از برترین شرکت های حدودا 15 میلیون برای این کار اخذ میکنه اما خوب فراموش نکنید seo یک چرخه بهم وابسته هست. وقتی این چرخه همه چیزش در کنار هم باشد مطمین باشید نتیجه خوبی میگیرید.
این رو شخصا تست کردم.

bmi
December 12th, 2015, 13:59
با سلام و درود خدمت شما

اگر حرفه ای سئو بخواهید ، بخش طراحی شرکت هاست ایران بهتون پیشنهاد میشه
با مبلغ 450,000 تومان انجام میدهند در عرض یک ماه

لینک : http://design.hostiran.net/%D8%B3%D8%A6%D9%88-%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/

ولی اگر قصد سئوسازی داشتید کار رو به مرکز تخصصی بدهید تا نتیجه بگیرید.

موفق باشید

mtkzz
December 14th, 2015, 02:33
من خودم طراح سایتم و چند تا سایت رو سئو کردم و روشون کار کردم که جواب هم گرفتم. ولی یکی از سایتهام رو چون وقتش رو نداشتم سپردم به یکی از این سئوکارها ! ی وب . با دو سه تاشون صحبت کردم یکی که به نظرم از بقیه بیشتر بلد بود به اون واگذار کردم. 4 ماه روی سایتم بود که متاسفانه نه تنها پیشرفتی نداشتم بلکه پسرفت هم داشتم ! همشم میگفت طبیعیه !
آنالیز که کردم اوج کارش این بود که تو چند سایت میرفت و لینک های نو فالو ثبت می کرد. مثلا میرفت توی کامنتهای یک سایت می نوشت : بسیار عالی بود متشکرم. اسم سایتم و لینک میگذاشت و ...
بعدا که باهاش وارد بحث تخصصی تر و ریز تر شدم دیدم دانش من در مورد سئو از این آقای متخصص! خیلی بیشتره ! درست نیست اسمش رو بگم وگرنه معرفیش میکردم ...

nimafire
December 14th, 2015, 13:12
یکی از روش های مناسب سیو بک لینک هست که بر اساس بودجه مصرفی، تاثیر متفاوتی دارد.
برای این مورد 150000 تومان هزینه برای 3 ماه، کف هزینه ها است.

Netfollower
December 14th, 2015, 22:36
به عنوان شخصی که کارش
8سال است طراحی وب است
پیشنهاد میکنم قبل از خرید از هرکس
حتما چک کنید
سرتون کلاه نذارند
زبان چرب و سن پایین در این بازار کم نیست

mostafa3030
December 15th, 2015, 12:29
دوستان عزیز
لطفا قبل از خرید بک لینک حتما چک کنید سایتی که میخواین از اون بک لینک بگیرید اسپم نباشند. بشدت توی جایگاه شما تاثیر داره.

mohsenshayan
December 16th, 2015, 09:32
دوستان عزیز
لطفا قبل از خرید بک لینک حتما چک کنید سایتی که میخواین از اون بک لینک بگیرید اسپم نباشند. بشدت توی جایگاه شما تاثیر داره.

سلام
چطور میشه فهمید که سایت اسپم نباشه و بک لینکی که می خریم مشکلی برای وب سایتمون ایجاد نمی کنه؟