PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست انتقال فول بکاپ به سایت دیگه - هزینه

hxoxo2013
December 1st, 2015, 23:16
سلام خسته نباشید. من دو وب سایت در سرورهای میهن میزبان دارم و میخوام هر دوش رو به سرورپارس منتقل کنم از هر دو سایت هم لینتک فول بکاپ دارم . میخواستم ببینم کسی اینجا هست که بلد باشه خدمات انتقال رو انجام بده برای من؟ شرایط به این صورته :

وب سایت من در سرورپارس که میخوام اون دو وب رو بهش منتقل کنم از تعدادی اددان دامنه و دیتابیس پشتیبانی میکنه. در حال حاضر یه سایت رووشه و 3 تا دیتابیس.... حالا این دو سایتی که روی میهن میزبان هست هم هرکدوم دو سه تا دیتابیس دارن. حالا من میخوام این دو سایت رو به هاست سرورپارس منتقل کنم به صورت اددان دامنه. ینی دیتابیس های این دو سایت به سرورپارس اضافه شه و در عین حال دیتابیس های سایت فعلیم که روی سرورپارس هست هم بدون اسیب باقی بمونه. و بعدش فقط لازم باشه که دی ان اس تغییر بدم و توی اددان دامنه، دامنه ها رو ادد کنم تا ازین به بعد سایت ها از سرورپارس بارگذاری شه. مشکلی که وجود نداره توی درخواستم؟ ینی اینجوری نشه که امکانش نباشه کلا و اگه اگه بنا به ریستور باشه باید اطلاعات فعلیم پاک شه؟ اگه اینطوریه خب نمیشه رستور نکرد و دیتابیس ها رو فقط اضافه کرد؟

لطفا اگه کسی بلده بگه چقد میشه هزینه اینکار ؟ :(
نکته : من خودم دیتابیس یکی از دو سایت رو Export کردم و داخل سرورپارس که میخواستم Import کنم ارور زیر رو داد که البته شایدم من اشتباه زدم من که سر در نمیارم. خلاصه این شرایط و خواسته هامه دیگه . لطفا یه قیمت کم بدین چون این سایت ها برای مشتری هامه و نمیخوام بیخودی هزینه کنم :((

http://streamhost.ir/up/uploads/screenshot-espand-dnswebhost-com-2083-2015-12-01-23-14-27.png

sarvar
December 1st, 2015, 23:37
سلام
در تماس باشيد
تلگرام : sarvarjafari

MOJTABA005
December 1st, 2015, 23:39
با سلام
انجام میشه با من در تماس باشید

آیدی یاهو : info.luxserver
تیکت سایت : http://my.plus-server.ir/submitticket.php
باتشکر
@پلاس سرور (http://plus-server.ir/)

mahs
December 2nd, 2015, 23:24
دوست عزیز با هزینه ۲۰ هزار تومان انجام میشه
آی دی یاهو: hamidreza86

mehriz
December 3rd, 2015, 10:34
سلام
اگر فول بک اپ باشه بدون مشکل باید ریستور شود.در غیر این صورت فول بک اپ مشکل دارد.از پشتیبانی سرورپارس کمک بگیرید .

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

hxoxo2013
December 3rd, 2015, 19:36
سلام
اگر فول بک اپ باشه بدون مشکل باید ریستور شود.در غیر این صورت فول بک اپ مشکل دارد.از پشتیبانی سرورپارس کمک بگیرید .

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
متاسفانه پشتیانی سرورپارس خیلی ضعیف تر از چیزی بود که فکرشو میکردم و دو روز مکاتبه با تیکت اخرش هم به هیچ جا نرسید و اجر از اجر برنداشتن برای من. دوستان من خودم تونستم با لقمه دور سر چرخوندن کارو اکی کنم مرسی از پیشنهاداتون. الانم فقط منتظرم یک سالم از سرورپارس تموم بشه تا هرچه سریعتر از این سرویس دهنده خارج شم. اگه کیفیت خوب و سرعت خوب میخواین اره سرورپارس انتخاب خوبیه. اما اگه به پشتیبانی نیاز دارین و وثتی به مشکل میخورین انتظار کمک از پشتیبان ها رو دارید اصلا سمت این سایت نیاین چون دو روز تمام با بهونه های مختلف پشت گوش انداختن کار منو اونم با شرایطی به این مهمی که یه روز مونده هاست اون دو سایت اکسپایر شه و اون وقت این عزیزان این جوری منو پیچوندن.