توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال: فرق سرور اختصاصی با سرور مجازی ؟
Rebelz
September 30th, 2010, 18:58
سلام دوستان می خواستم راجع به سرور اختصصاصی و مجازی یکم اطلاعات کسب کنم
سایر دوستان بیشتر میان و یه درخواست و سوال دارن و میرن ، کسی توضیحات نمی ده
1.می خواستم بدونم فرقشون چیه ؟
2.هزینه هاشون در چه حد هست ؟(مقایسه قیمت)
3.کدوم امنیت بالاتری داره ؟
4.کدوم مدیریت کاملتری رو سرور داره ؟
5.کدوم مناسب برای خدمات هاستیگ هست ؟مهم
asrhosting
September 30th, 2010, 19:10
سلام . این چیز هایی که خودم بلد بودم رو گذاشتم ( یه دقیقه دیگه یه مش آدم چل می یان شروع می کنن تخریب ) :105:
1. سرور اختصاصیه یه سرور هست با امکانات بالا که میشه مستقیم باهاش هاست داد و یا مجازی ساز نصب کرد ، در حالی که سرور سرور مجازی امکان نصب مجازی ساز نیست .
مجازی ساز چیست ؟ مجازی ساز نرم افزار هست که سرور اختصاصی رو به واحد های کوچک تری با قابلیت های سرور تقسیم می کنه .
2. سرور اختصاصی هزینه بالاتری داره . به هر حال سرور مجازی جزء کوچک تری از سرور اختصاصی هست .
3. امنیت رو نمی شه کامل گفت ولی سررو اختصاصی دارای ضریب امنیت بسیار بالاتری هست .
4. مدیریت سرور اختصاصی کامل تر هست .
5. اگر هزینه زیادی دارید سرور اختصاصی کیفیت بسیار بالاتری نسبت به سرور مجازی دارد . ولی برای شروع سرور مجازی پیشنهاد میشه .
با تشکر
P-CO
September 30th, 2010, 19:28
فرموده های takhoster عزیز کامل و شامل هست.
برای ارائه ی خدمات هاستینگ با قدرت بالا، خب Dedicated Server خیلی مناسب تر هستش.
موفق باشید.
tmfar
September 30th, 2010, 19:52
من از تجربه خودم میگم یه وی پی اس با رم 1 گیگ تا حالا نزدیک به 20 تا سایت رو دارم ساپورت میدم بدون هیچ مشکلی در ضمن چهار پنج تا از سایت ها روزانه تا 10 - 20 هزار هم بازدیدشون هست لود هم بالاست .