PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش آمار ورودی گوگل برای سایت

mrsam.sum
November 30th, 2015, 13:07
با سلام به دوستان عزیز
دوستان عزیز همونطوز که می دونید google analystic به کاربران و سایت های ایرانی سرویس نمیده، میخواستم ببینم سرویسی سراغ دارین که بتونه آمار ورودی کاربرانی که از سایت گوگل وارد میشن و کلمه کلیدی که سرچ کردن رو نمایش بده ؟

nginxweb
November 30th, 2015, 13:26
با سلام به دوستان عزیز
دوستان عزیز همونطوز که می دونید google analystic به کاربران و سایت های ایرانی سرویس نمیده، میخواستم ببینم سرویسی سراغ دارین که بتونه آمار ورودی کاربرانی که از سایت گوگل وارد میشن و کلمه کلیدی که سرچ کردن رو نمایش بده ؟

google analystic میتونید ثبت نام کنیئ جواب میده مشکلی نداره اما به هرجال اکثر counter ها reffer url به همراه کلمات کلیدی را نمایش میدن:

mrsam.sum
November 30th, 2015, 15:40
سرویس google analystic برای ایران تحریم هستش برای ورود به analystic حتماً باید از چیز شکن استفاده کرد من دارم از webgozar و statcounter.com استفاده می کنم هیچکدومشون کلمه کلیدی سرچ شده شده رو در گوگل نشون نمیدن
لطفاً اگه سرویس رایگانی سراغ دارین که کلمه کلیدی گوگل رو نشون میده معرفی کنید.

hharddy
December 1st, 2015, 01:40
از histats.com استفاده کنید

petr0s
December 1st, 2015, 11:36
سایت تون تکنولوژیش چیه ؟

joomla2
December 1st, 2015, 12:51
از histats.com استفاده کنید

این سایت هم ما استفاده می کنیم نشون نمیده کاربر چه کلمه ای جستجو کرده و وارد سایت شده

nginxweb
December 1st, 2015, 13:09
دوستانی که میگن hitstats نمایش keyword reffer تداره احتمالا اگاهی کامل در مورد کار باهاش رو ندارن.. بطور کامل نشون میده همراه جزییات کلمات کلیدی جستجو شده را:

https://flippa.com/auctions/97276/attachments/200741.jpg

takpar7
December 1st, 2015, 14:58
سلام
persianstat.ir
هم آمارگیر خوبیه و اطلاعات کاملی ارائه میکنه

aligoli
December 7th, 2015, 10:51
با سلام به دوستان عزیز

با چیز وارد بشید سرویس میده. چیز.
بهترین سرویس هم گوگل آنالیز هست و اصلا به غیر فکر نکنید.