PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت حجم دیتابیس در سی پنل

upnull50
November 29th, 2015, 19:56
سلام دوستان

موقعی که از بخش phpmyadmin کل دیتابیس را اکسپورت می کنم حجمش 50 مگابایته ولی وقتی توی mysql database حجم را چک می منم حجم دیتابیس 80 مگابایته علت این تفاوت حجم چیه؟

زیرساخت
January 8th, 2016, 01:37
سلام
مشکلی نیست. حجم export شده کمپرس می شود اما با قرار گرفتن در جداول خود حجم بیشتری می گیرد.

iwpanel
January 29th, 2016, 23:30
شرمنده پیام دادم ولی سئوال دیدم شباهت داره گفتم مشکل حل بشه

یه مسئلی هم برای ما پیش اومده که توی مثلا هاست اولی 161 مگ شده توی دومی بعد 157restore مگ دوستان میدوند چرا ؟‌ علبته سایت اجرا کردیم ارور نداد

زیرساخت
January 29th, 2016, 23:38
شرمنده پیام دادم ولی سئوال دیدم شباهت داره گفتم مشکل حل بشه

یه مسئلی هم برای ما پیش اومده که توی مثلا هاست اولی 161 مگ شده توی دومی بعد 157restore مگ دوستان میدوند چرا ؟‌ علبته سایت اجرا کردیم ارور نداد

اگر شرایط و کانفیگ سرور اول با دوم کاملا یکسان باشد ممکن است برخی جداول بصورت کامل import نشده باشند.
اما با کانفیگ متفاوت و فعال کردن امکان Compression for a Table در mysql می توان تا حدودی حجم مورد استفاده db را کاهش داد.

iwpanel
January 29th, 2016, 23:41
اگر شرایط و کانفیگ سرور اول با دوم کاملا یکسان باشد ممکن است برخی جداول بصورت کامل import نشده باشند.
اما با کانفیگ متفاوت و فعال کردن امکان Compression for a Table در mysql می توان تا حدودی حجم مورد استفاده db را کاهش داد.

سرور ها متفاوته از جاهاي متفاوت چه جوري ميتونم بررسي كنم مه خيالم راحت بشه از اين موضوع؟

alicpk
January 29th, 2016, 23:44
بهتره جداول دیتا بیس را به صورت دستی چک کنید و ببینید جداول در هر دو سرور یکسان هستند یا خیر

زیرساخت
January 29th, 2016, 23:46
اگر سرور دست خودتان نیست ، از هر دو دیتابیس export تهیه کنید و حجم آنها را در سیستم خودتان مقایسه کنید.
اگر حجم دو دیتابیس برابر یا اختلاف جزئی داشت مشکلی نیست.

با خروجی csv هم می توانید موضوع را بررسی کنید.

iwpanel
January 29th, 2016, 23:46
بهتره جداول دیتا بیس را به صورت دستی چک کنید و ببینید جداول در هر دو سرور یکسان هستند یا خیر

از همون php myadmin ديگه ؟