ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد سرویس دهنده وب

peyman9999
November 29th, 2015, 16:39
با سلام.
در سایت های مختلف میزبانی،در توضیحات سرورشون.اطلاعات سرویس دهنده رو مثلا lightspeed,apache ,.... ذکر کردن.من در مورد تفاوت هاشون و هرکدوم کانفیگ دارن و.. اینا یه چیزایی خوندم.
اما این مسائل تو هاست های اشتراکی مربوط به اون شرکت ارائه دهنده است یا خودم باید کانفیگ کنم؟
الان بخوام یه سایته ساده وردپرسی بسازم فرقی داره سرویس دهنده ام چی باشه؟(مبتدی هستم :d )

محمد محمدیی
November 29th, 2015, 16:57
سی پنل سادس زود میتونی روش یاد بگیری اموزش هم تو سطح نت زیاد هست

arminak
November 29th, 2015, 17:30
با سلام.
در سایت های مختلف میزبانی،در توضیحات سرورشون.اطلاعات سرویس دهنده رو مثلا lightspeed,apache ,.... ذکر کردن.من در مورد تفاوت هاشون و هرکدوم کانفیگ دارن و.. اینا یه چیزایی خوندم.
اما این مسائل تو هاست های اشتراکی مربوط به اون شرکت ارائه دهنده است یا خودم باید کانفیگ کنم؟
الان بخوام یه سایته ساده وردپرسی بسازم فرقی داره سرویس دهنده ام چی باشه؟(مبتدی هستم :d )

این گفته ها از امکانات سرور و مخصوصا نوع وب سرورشون هست که از آپاچه هست یا لایت اسپید، معمولا وب سرورهای دیفالت آپاچه هست و وب سرورهای معروف تر دارای لایسنس هستن و میزبان برای کیفیت سرویسش و کاهش مصرف منابع از این وب سرورها استفاده میکنه.
این مورد در نصب مدیریت محتوا ها مشکلی ایجاد نمیشه و میتونید به راحتی نصب و استفاده کنید
موفق باشید

omid_dragon
December 7th, 2015, 16:53
سلام. دوست عزیز از یک شرکت هاست اشتراکی شروع کن. معمولا خودشون هم رایگان وردپرس برتون نصب می کنند. یکم که کار کنید خیلی از چیزها رو یاد می گیرید;;)

peym@n
December 7th, 2015, 17:02
درود
دوستان ایشون تفاوت وب سرور رو پرسیده چه ربطی به هاست داره>؟
دوست عزیزم اپاچی و لایت اسپید هر دو وب سرور هستن اما لایت اسپید پرسرعت تر از اپاچی میباشد
موفق باشید

alimoein
December 31st, 2015, 11:57
این وب سرور ها که شما گفتی اعم از آپاچ و لایت اسپید از قبل توسط خود میربان نصب و کانفیگ شده
شما فقط اون هاستی که میخوای رو بخر وردپرس نصب کن - استفاده کن
اگر نیاز به هاست داشتید ما در خدمتیم

GREAT
December 31st, 2015, 11:59
با سلام.

اگر هاست اشتراکی بخرید کانفیگ های سمت سرور از قبل انجام شده و شما باید کانفیگ های مربوط به مدیریت محتوی تان را انجام دهید.