ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد هاستینگ

sayan99
November 28th, 2015, 18:53
سلام
ممنون میشم دوستان نظرشون رو در مورد هاستینگ های زیر از لحاظ کیفیت ،پشتیبانی ، آپتایم ، سرعت و در دسترس بودن سایت بفرمایید
نت افراز ، ایران سرور ، سنترال هاستینگ

iHSG
November 28th, 2015, 19:09
سلام

نت افراز = عالی پشتیبانی 20.
ایران سرور = کیفیت متوسط پشتیبانی نسبتاً ضعیف.
سنترال هاستینگ = اطلاعی ندارم.

محمد محمدیی
November 28th, 2015, 19:10
سلام

از اکثر هاستینگ ها بهترن و پیشنهاد میشن چون معتبر هستن

sayan99
November 29th, 2015, 09:53
دوستانی که تجربه استفاده از این هاستینگ ها رو دارن لطفا نظر بدن فوریه

ghomeishi
November 29th, 2015, 10:39
من فقط با نت افراز کار کردم بقیه را اطلاع ندارم پشتیبانی حرف نداره

sayan99
November 29th, 2015, 13:35
این قسمت جزو قوانین نت افراز هست:
رفع مسئولیت خدمات نت افراز به همان شکلی که هستند ارائه می شوند و هیچگونه گارانتی صریح و ضمنی شامل آنها نمی گردد. ضمنا هیچگونه ضمانتی مانند مطابق نیاز کاربر بودن، بی عیب بودن، عدم قطعی، امنیت و ... ارائه نمی شود. همه ضمانتهای کتبی و شفاهی در مورد سرویسهای نت افراز که توسط کارکنان یا نمایندگان و یا سایرین ارائه شوند فاقد اعتبار می باشند. نت افراز هیچگونه خسارتی بابت عملکرد سرویس خود به هر نحو نمی پردازد. نت افراز تحت هیچ شرایطی مسئول حوادث احتمالی (مانند از دست رفتن داده ها روی سرور) نخواهد بود

من قوانین چن نمونه شرکت رو دیدم چنین چیزی ننوشته بود، خب اینا کاملا رفع مسئولیت کردن که !!!

iHSG
November 29th, 2015, 13:39
این قسمت جزو قوانین نت افراز هست:
رفع مسئولیت

خدمات نت افراز به همان شکلی که هستند ارائه می شوند و هیچگونه گارانتی صریح و ضمنی شامل آنها نمی گردد. ضمنا هیچگونه ضمانتی مانند مطابق نیاز کاربر بودن، بی عیب بودن، عدم قطعی، امنیت و ... ارائه نمی شود. همه ضمانتهای کتبی و شفاهی در مورد سرویسهای نت افراز که توسط کارکنان یا نمایندگان و یا سایرین ارائه شوند فاقد اعتبار می باشند. نت افراز هیچگونه خسارتی بابت عملکرد سرویس خود به هر نحو نمی پردازد. نت افراز تحت هیچ شرایطی مسئول حوادث احتمالی (مانند از دست رفتن داده ها روی سرور) نخواهد بود

من قوانین چن نمونه شرکت رو دیدم چنین چیزی ننوشته بود، خب اینا کاملا رفع مسئولیت کردن که !!!

آره منم اولین بار که می خواستم از نت افراز خرید کنم رفتم کل قوانینش رو از اول تا آخر خوندم این یه مورد خیلی آدم رو دو به شک میکنه.
اما من با این که شک داشتم به دلیل تایید یکی از دوستانم رفتم خریداری کردم تا اینکه تا الان صد در صد ازشون راضیم.
پشتیبانی شون واقعاً با مسئولیت هستن و حتی کار هایی که به خودشون هم ربط نداره هم ما رو راهنمایی میکنن.

Saati
November 29th, 2015, 14:04
نت افزار اگه سرویس هاش سی پنل بودن خوب بود.

مینا-صیفی
November 29th, 2015, 14:59
سنترال هاستینگ تجربه داشتم راضی بودم
نت افراز هم خوبه

chichosting.net
November 29th, 2015, 18:10
با درود
سابقه درخشانی دارند .

zambi
November 29th, 2015, 18:36
همشون عالی هستن
نت افراز میتونه گزینه خوبی براتون باشه