توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیاده سازی درگاه بانک ملت
miz.ban
September 30th, 2010, 01:37
سلام
من یک درگاه بانک ملت گرفته ام و می خواهم فروشگاهی رو به کمک این درگاه روی یک سایت دروپال (با ماجول اوبرکارت) راه اندازی کنم. درگاه بانک ملت بر پایه پروتکل SOAP عمل می کند.
بعد از کلی گشتن هیچ ماجولی برای پیاده سازی درگاه ملت روی دروپال پیدا نکردم. ماجول هایی برای درگاه بانک سامان (http://www.mediafire.com/download.php?9l5t5nceo03pcno) و اقتصاد نوین (http://www.mediafire.com/?cvxr2m2hpynrh3j) هست (که عین هم هستند) ولی مطمئن نیستم ترمینولوژي xml این دو تا چه حد به بانک ملت شباهت داشته باشند. راهنمای پیاده سازی درگاه بانک ملت (http://www.2shared.com/document/wZx7TjFB/Mellat_PGW_Tech_Doc_ver_095_Fa.html) زیاد مفید نیست. دست کم پاسخگوی سوالات من نبود. به علاوه من راهنماهای سایر بانک ها را ندارم تا مقایسه کنم. برای همین مطمئن نیستم با اصلاح جزئی بتوان این ماجول را برای بانک ملت آماده کرد.
خیلی ممنون می شم اگر کسی از دوستان در پیاده سازی بانک ملت روی دروپال تجربه داره در اینجا به اشتراک بگذاره.
پ.ن. مطمئن نیستم این پست رو در جای مناسب اش گذاشته باشم؟ با پوزش از دردسر احتمالی برای ادمین
parsbin
October 2nd, 2010, 12:36
من هم همین مشکل رو دارم.
راهنماش اصلا کارامد و مفید نیستش.
اگر کسی تجربه ای داره لطفا کمک کنه.
parsibox
October 2nd, 2010, 13:57
من درگاه جدا برای بانک ملت دارم و قیمتش ۴۰ تومن هست
اگر خواستید واریز کنید و مشخصات هاست و دامینتون را بدید تا براتون نصب کنم
parsbin
October 2nd, 2010, 14:33
روالش به این شکله که یک سری پارامتر رو پست میکنیم به آدرس بانک ملت و بعد از انجام عملیات اون هم جواب رو بصورت پست برمیگردونه به سمت سایت، درسته؟
برای کار کردن با سرور تست با فایلهایی که خود بانک میده آیا نیازی به فعال سازی یا اجازه دسترسی هستش؟
چون وقتی با اون مثالی که ارسال کردن کار میکنم هیچ کاری انجام نمیده.
miz.ban
October 2nd, 2010, 17:22
من درگاه جدا برای بانک ملت دارم و قیمتش ۴۰ تومن هست
اگر خواستید واریز کنید و مشخصات هاست و دامینتون را بدید تا براتون نصب کنم
دوست عزیز من می خواهم ماجول بانک ملت به عنوان یک ساب ماجول از ubercart در دروپال عمل کنه. (شبیه ماجول بانک سامان که معرفی کردم). آیا ماجول شما هم به همین ترتیب عمل می کنه یا اینکه stand-alone است؟
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
روالش به این شکله که یک سری پارامتر رو پست میکنیم به آدرس بانک ملت و بعد از انجام عملیات اون هم جواب رو بصورت پست برمیگردونه به سمت سایت، درسته؟
برای کار کردن با سرور تست با فایلهایی که خود بانک میده آیا نیازی به فعال سازی یا اجازه دسترسی هستش؟
چون وقتی با اون مثالی که ارسال کردن کار میکنم هیچ کاری انجام نمیده.
بله درگاه ملت هم مثل خیلی های دیگه بر اساس پروتکل SOAP عمل می کنه یعنی تبادل فایل xml روی http. پارامتر ها در xml تعریف شده اند. برای مطالعه بیشتر (http://www.w3schools.com/soap/default.asp)
مشکل من اینجاست که من نه xml بانک ملت رو درست می شناسم (به خاطر manual بی فایده ای که داره) و نه مال بانک سامان رو دارم. اگر روال کار ترانس اکشن هر دو یکی باشه (که به احتمال زیاد همین طوره) راحت می شه ماجول بانک سامان رو تبدیل کرد به بانک ملت. فقط باید ترمینولوژي اولی رو تبدیل کرد به دومی. جای تاسفه که خود بانک ملت هیچ کمکی در مورد ساخت ماجول نکرده
قاعدتا برای اتصال به هر درگاهی (چه تست و چه عملیاتی) یک کلید لازمه که خود سرویس دهنده باید به شما بده. البته در این مورد هم راهنمای بانک ملت درست توضیح نداده. در کل پشیمون شدم از اینکه چرا بانک ملت رو انتخاب کردم. از نظر ساپورت خیلی درپیته. سه روزه مشکل رو باهاشون مطرح کردم هیچ جوابی نگرفتم!
parsibox
October 2nd, 2010, 17:24
سیستم من جدا هست و کاری با دروپال ندارد
ولی میتونم با ۲۰ تومن هزینه ی بیشتر براتون به دروپال وصلش کنم
miz.ban
October 2nd, 2010, 17:27
سیستم من جدا هست و کاری با دروپال ندارد
ولی میتونم با ۲۰ تومن هزینه ی بیشتر براتون به دروپال وصلش کنم
ممنون ولی اگر من جای شما بودم ماجول دروپال رو ریلیز می کردم و به جای ۶۰ تومان ناقابل برای خودم کلی اعتبار و دعای خیر(!) از کامیونیتی اوپن سورس می خریدم.
parsbin
October 2nd, 2010, 17:38
ساپورتشون متاسفانه زیاد جالب نیست.
البته برخورد خوبی دارند ولی چون تیم برنامه نویش با تیم پشتیبانی فرق داره هر کی به هر کی شده.
خودشون پشت تلفن گفتن که sample و داکیومنتشون اشکال داره و کار نمیکنه!
گفتم پس باید چیکار کنم ، طرف مونده بود.
کسی یک مثال یا توضیح بهتر سراغ نداره؟
parsibox
October 2nd, 2010, 17:59
ممنون ولی اگر من جای شما بودم ماجول دروپال رو ریلیز می کردم و به جای ۶۰ تومان ناقابل برای خودم کلی اعتبار و دعای خیر(!) از کامیونیتی اوپن سورس می خریدم.
بیخیال
من فقط گفتم کار این بنده خدا راه بیوفته وگرنه من خودم از بچه های کامیونیتی اپن سورس هستم!!!!!!!!
نمونه کارهای اپن سورس من :
Persian Arz applet for GNOME || (http://mohsendavari.com/applet/)
Persiandate - GNOME Live! (http://live.gnome.org/Persiandate)
persian date KDE-Look.org (http://kde-look.org/content/show.php?content=120966)
هرچیز جا و مکانی دارد.
parsbin
October 3rd, 2010, 12:35
این ارور رو در ارور لاگ میگیرم.
[03-Oct-2010 07:40:38] PHP Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [Client] Function ("getError") is not a valid method for this service in /home/public_html/mellat/default.php:327
Stack trace:
#0 [internal function]: SoapClient->__call('getError', Array)
#1 /home/public_html/mellat/default.php(327): SoapClient->getError()
#2 {main}
thrown in /home/public_html/mellat/default.php on line 327
skrsoft
October 3rd, 2010, 12:50
اگه با بانك قرارداد بستيد و اطلاعات رو گرفتيد (مرچنت و ...)
براتون يه نگاهي ميتونم بهش بندازم ;)
اگه دوست داشتيد پ.خ بديد
amiri113
October 3rd, 2010, 13:46
هه :دی
به نظر من آقای داوری 60 تومان رو هم خيلی ارزون گفتند :دی
ارزش اين ماژول بالاتر از 100 تومان هستش.
نميشه که همه کارها رو با دعای خير انجام داد :دی
IranianServer
October 3rd, 2010, 14:40
با سلام.
در صورتی که مایل باشید می توانیم برای شما با هزینه ی توافقی برنامه نویسی کنیم.
اطلاعات بیشتر : پ.خ
shamimi
October 3rd, 2010, 17:11
نمی شه برای آدونیس بانک ملت و ماژولشو رایگان بگذارید ؟:-)
parsibox
October 3rd, 2010, 18:24
نمی شه برای آدونیس بانک ملت و ماژولشو رایگان بگذارید ؟:-)
خیر
نمیشه.
برای سیستم آدونیس با تخفیف میدم.
من خودم برای همین بانک ملت ۱۰ بار زنگ زدم تهران و ۲ هفته وقت گذاشتم.حالا این انصاف هست که رایگان بدم بره؟؟؟
akbari
October 3rd, 2010, 20:01
خیر
نمیشه.
برای سیستم آدونیس با تخفیف میدم.
من خودم برای همین بانک ملت ۱۰ بار زنگ زدم تهران و ۲ هفته وقت گذاشتم.حالا این انصاف هست که رایگان بدم بره؟؟؟
سلام
من اصلا به بانک زنگ نزدم دیروز هم دوباره بهم زنگ زدن خانمه میگفت جناب اکبری ظاهراً شما خیلی وقتت پر هست من هر روز دارم زنگ میزنم از تاریخ 11/2/89 تا امروز ولی هنوز شما درگاه را راه اندازی نکردید گفتم یکم سرم شلوغه آزاد شد باهاتون تماس میگیرم b-)
بانک پارسیان هم هر روز ایمیل میزنه. ولی کیه که بره دنبالش :39:
shamimi
October 3rd, 2010, 21:15
آقا بانک پارسیان مرنچن ای دی می ده حساب باز کنم ؟الان من پاسارگاد دارم با ملی
IranianServer
October 4th, 2010, 01:16
پیشنهاد ویژه ::: من براتون درگاه بانک ملت را رایگان طراحی می کنم .
shamimi
October 4th, 2010, 01:49
برای آدونیس هم می تونید ؟
miz.ban
October 4th, 2010, 03:43
پیشنهاد ویژه ::: من براتون درگاه بانک ملت را رایگان طراحی می کنم .
برای دروپال ؟ اگر بر مبنای ماجول بانک سامان این کار رو کنید عالیه طوری که بشه به عنوان ساب مجول اوبرکارت ازش استفاده کرد. چون اگر با اوبرکارت اینتگریت نشه زیاد مفید نخواهد بود.
با بانک ملت تماس گرفتیم گفتند که ماجولی برای دروپال ندارند. ساپورت شون ظاهرا بسی پرت بوده از مرحله. طوری که گفته باید «پروتکل» های ۸۰ و ۴۴۳ باز باشند تا درگاه کار کنه!
skrsoft
October 4th, 2010, 08:32
برای دروپال ؟ اگر بر مبنای ماجول بانک سامان این کار رو کنید عالیه طوری که بشه به عنوان ساب مجول اوبرکارت ازش استفاده کرد. چون اگر با اوبرکارت اینتگریت نشه زیاد مفید نخواهد بود.
با بانک ملت تماس گرفتیم گفتند که ماجولی برای دروپال ندارند. ساپورت شون ظاهرا بسی پرت بوده از مرحله. طوری که گفته باید «پروتکل» های ۸۰ و ۴۴۳ باز باشند تا درگاه کار کنه!
بانك كه ماژول نميده
فقط يه نمونه كد ميده كه چند تا تابع هست
بايد خودتون ازش استفاده كنيد
خيلي هم سخت نيست
يه تابع براي اتصال داره يه تابع هم براي تاييد (اين 2 تا خيلي ضروري هستند و بقيه زياد مهم نيستند)
IranianServer
October 4th, 2010, 12:08
برای آدونیس خیر ، با برنامه نویسی مشکلی نداریم اما چون سیستم برای جناب داوری است با ایشون هماهنگ کنید.
جایی هست که این کد هارو بدونه درخواست درگاه بده !؟!
miz.ban
October 4th, 2010, 23:41
آیا کسی راهنمای پیاده سازی (فایل پی دی افی که تابع ها رو شرح داده) برای یکی از بانک های سامان یا اقتصاد نوین رو داره؟
اگر این طوره خیلی ممنون می شم اگر اینجا بگذارید. برای تبدیل ماجول دروپال بانک سامان به ملت لازم دارم. قول می دهم که ماجول رو بعد از تست بگذارم برای استفاده ی عموم!
IranianServer
October 5th, 2010, 00:17
من خودم از روی چند تا درگاه سامان تونستم کد هاشو پیدا کنم.
کاره خاصی نداره ! فقط باید چند تا داده رو پست کنید.
miz.ban
October 5th, 2010, 01:44
چیزی که به کار من می آید معادل های بانک سامان برای این تابع هاست:
[1. terminalIdيا شماره پايانه پذيرنده اينترنتي
2. userNameيا نام كاربري پذيرنده اينترنتي
3. userPasswordيا رمز عبور پذيرنده
4. amountيا مبلغ تراكنش
5. localDateيا تاريخ ارائه درخواست
6. localTimeيا ساعت ارائه درخواست
7. additionalDataيا داده اضافي همراه تراكنش
8. callBackUrlيا آدرس بازگشت به سايت پذيرنده
9. payerIdيا شناسه پرداخت كننده
10. orderIdيا شماره درخواست: اين شماره يا شناسه به ازاي فراخواني هر يك از متدها و درخواستها
ارسال مي گردد و مي بايست براي درخواستهاي پرداخت ) (bpPayRequestو استرداد
) (bpRefundRequestيكتا باشد. در حقيقت به ازاي هر درخواستي كه پذيرنده به سمت دروازه
پرداخت مي فرستد، مي بايست يك شماره شناسايي خاص اين درخواست، به درخواست خود
اختصاص دهد كه همين orderIdاست.
11. saleOrderIdيا شماره درخواست خريد: پس از انجام روند Saleسمت دروازه پرداخت و دريافت
پاسخ موفقيت آميز بودن آن، كه متعاقب آن سايت پذيرنده درخواست تاييد يا Verifyصادر
مي نمايد، طي انجام اين روند سمت دروازه پرداخت، اين تراكنش تبديل به يك تراكنش خريد موفق
مي شود و به تبع آن درخواست خريد ارسالي براي اين مورد تبديل به درخواست خريد موفق
مي شود، يعني orderIdمرحله Saleتبديل به saleOrderIdمي شود و در طي مراحل بعد از
Saleاز اين شماره بعنوان شناسه تراكنش خريد استفاده مي شود. orderIdو saleOrderIdتوسط
پذيرنده توليد و براي دروازه پرداخت ارسال مي شود.
12. saleReferenceIdيا كد مرجع تراكنش خريد: شناسه ايست كه توسط دروازه پرداخت اينترنتي
به يك تراكنش با وضعيت خريد موفق ) (Saleاطلاق مي گردد. و پس از اين مرحله نيز بعنوان كد
مرجع پيگيري تراكنش خريد در ساير مراحل و فراخواني ساير متدها مورد استفاده قرار مي گيرد.
با داشتن معادل سامان برای این پارامترها تبدیل ماجول سامان به بانک ملت آسان خواهد بود. ممنون می شم اگر کسی در این مورد کمک کنه.
dalili_s
December 10th, 2010, 23:40
متاسفانه برای دروپال ماژول پرداخت انلان درست حسابی وجود نداره یه سامان هست که اونم من ندیدم جایی کسی نتیجه تستش رو گذاشته باشه که درست کار میکنه یا نه حالا یه مساله ای شما اگه ماژول پرداخت بانک ملت رو از یه سیستم اپن سورس دیگه داشته باشی میتونی واسه دروپال پیادش کنی؟ من ماژول بانک ملت رو واسه اپن کارت گذاشتم ببین از روش میشه کاری انجام داد، منم خیلی سر قضیه پرداخت انلان اوبرکارت گیرم امیدوارم بشه کاری کرد واسش
Ariya
December 11th, 2010, 11:35
فكر نكم بانك ماژول ارائه كنه !
IranianServer
December 11th, 2010, 11:48
بانک فقط سمپل میده !
بزودی تمامی ماژول های پرداخت برای تمامی سیستم ها را ارائه می کنیم.
tmfar
January 14th, 2011, 00:43
بانک فقط سمپل میده !
بزودی تمامی ماژول های پرداخت برای تمامی سیستم ها را ارائه می کنیم.
منتظریم بزودی نشد ؟
dalili_s
January 29th, 2011, 00:11
آقا منتظر ماژول بانک ملت برای دروپال و در وافع روی اوبرکارت هستیم و اگه کسی هست که انجام بده لطفا قیمت اعلام کنه
98patogh
April 12th, 2011, 14:58
ما هم منتظریم
بانک ملت رو خیلی نیاز داریم چون بهترین بانکه و کارمزد نداره
bigsinoos
June 24th, 2012, 09:59
ماژول بانک ملت برای دروپال کامرس دوستانی که نیاز دارن پخ کنن.
pcfeeler@gmail.com