سلام دوستان دو روزی هست که سرعت دانلود اینترنت بنده ( صبانت ) از سرورهای آلمان به شدت پایین اومده روی 170 کیلوبایت هست در حالی که در سرور های لوکیشن های دیگه سرعت دانلود عادی و 1 مگابایت است . این مسئله رو روی 7-8 تا سرور اختصاصی بررسی کردم و همشون بدون استثنا همین مشکل رو دارن . ولی وقتی با وی پی اس از سرورها دانلود میکنم سرعت 120 مگابایت میده . انگار که مثلا سرعت آی پی های ایران در دیتاسنتر محدود شده باشه . شما چنین مشکلی رو تجربه نکردید در چند روز اخیر ؟
November 27th, 2015, 22:05
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=155232&p=1437850#post1437850
درباره همین مسئله داریم بحث میکنیم
متاسفانه نت مملکت مشکل داره
alirezabk
November 27th, 2015, 22:09
پوزش بابت تاپیک مشابه . اما بحثم فقط روی هتزنر است . بقیه لوکیشن ها مشکل نداریم OVH و Redstation و Yesup سرعت عادی میده
xphost
November 27th, 2015, 22:13
کلا نت مملکت مشکل داره
به نظر من مشکل از سرورتون نیست ولی با این حال بررسی های فنی رو بکنید شاید واقعا مشکل از سخت افزار یا شبکه سرورتون باشه
alirezabk
November 27th, 2015, 22:15
تشکر از راهنمایی اگر روی یک سرور بود میشد گفت شاید مشکل سرور باشه اما از 7 تا سرور تست گرفتیم . از هتزنر هم نمیتونه باشه چون با vps های دیگه سرعت اصلی رو میده .
aligoli
November 28th, 2015, 08:57
سلام دوستان دو روزی هست که سرعت دانلود اینترنت بنده ( صبانت ) از سرورهای آلمان به شدت پایین اومده روی 170 کیلوبایت هست در حالی که در سرور های لوکیشن های دیگه سرعت دانلود عادی و 1 مگابایت است . این مسئله رو روی 7-8 تا سرور اختصاصی بررسی کردم و همشون بدون استثنا همین مشکل رو دارن . ولی وقتی با وی پی اس از سرورها دانلود میکنم سرعت 120 مگابایت میده . انگار که مثلا سرعت آی پی های ایران در دیتاسنتر محدود شده باشه . شما چنین مشکلی رو تجربه نکردید در چند روز اخیر ؟
احتمالا بیش از ظرفیت دانلود داشتید لیمیت شدید.
alirezabk
November 28th, 2015, 11:39
اینترنتتون نامحدود هست یا محدود ؟
احتمالا بیش از ظرفیت دانلود داشتید لیمیت شدید.
محدود هست وقتی هم لیمیت بشه برای همه جا لیمیت میشه نه فقط آلمان
a.e
November 28th, 2015, 11:52
پیشنهاد میشود از شخص دیگری که دارای اینترنت صبانت می باشند درخواست نمایید تا از سرور مربوطه فایل را دانلود و تست نمایید.
sssoheil
November 28th, 2015, 13:02
درود
دوست عزیز مشکل از برخی از ای اس پی های ایران است و بزودی حل خواهد شد.
vpsmad
November 28th, 2015, 14:19
از آسیاتک استفاده میکنم به شدت مشکل داره ایرانسل هم 3g قطع و وصلی داره برای من که اینطور بوده حالا ملت رو نمیدونم . البته شاید سرورتون مشکل داشته باشه که درخواست تست سخت افزار بدید .
alirezabk
November 28th, 2015, 14:42
پیشنهاد میشود از شخص دیگری که دارای اینترنت صبانت می باشند درخواست نمایید تا از سرور مربوطه فایل را دانلود و تست نمایید.
سلام انجام شد و مشکل مشابه وجود داره متاسفانه . سطح کارشناسان پشتیبانی صبانت هم به حدی نیست که بتونن جواب قانع کننده ای در این باره بدن و مکرر میگن مشکل از سرور مبدا هست و درخواست دانلود از سرورهای ایران رو میکنن !
sadecohost
November 28th, 2015, 15:53
عجیب.. بنده با ای اس پی مبیننت مشکل دانلود از سرور ovh فرانسه دارم بطوری که سرعت بالای 20کیلوبایت نمیره! با سرور اسیاتک تست شد بی مشکل بود و سرعتی که انتظار میره از نت ایران داشت...
سرعت عادی دانلود بنده از سرورهای آلمان و هلند بالای 160کیلوبایت هستش.
--اپ. سرور داخلی تا 400کیلوبایت هم میره..--
دوستان مشکل مشابه دارن اطلاع بدید؟
mansour207
November 28th, 2015, 16:08
دوستان من هم با صبانت با سرویس 4 مگ محدود هم همین مشکل رو با سرورهای آلمان دارم .
از سرورهای آلمان نهایتا 170 تا 180 دانلود دارم .
ولی سرورهای ایران رو تا 1 مگ دانلود دارم .
pardazit.net
November 28th, 2015, 17:02
با سلام و ارادت
ما صبانت داریم مشکلی با سرر های آلمانمون نداریم مخصوصا اینکه ما نیز از هنترز سرور اختصاصی داریم
البته باز هم ممکن هست به مرکز مخابراتی شما مربوط بشه و لزوما مشکل isp صبانت و آلمان نباشه
به عنوان مثال بعضی از مراکز مخابراتی یک سری پورت های محدود تری دارند ما چون نمایندگی صبانت هستیم این موارد برامون زیاد هست
مثلا مورد داشتیم تمام یوزر های یک مرکز مخابراتی با اتصال به بعضی از پروتکل ها و پورت ها مشکل داشتند حال تفاوتی نداره صبانتی باشند و یا ....
- - - Updated - - -
دوستان من هم با صبانت با سرویس 4 مگ محدود هم همین مشکل رو با سرورهای آلمان دارم .
از سرورهای آلمان نهایتا 170 تا 180 دانلود دارم .
ولی سرورهای ایران رو تا 1 مگ دانلود دارم .
فدات بشم شما چی رو با چی مقایسه میکنی ؟
سرعت سرور آلمان رو با ایران ؟!!!
شما سرعت آلمان رو نهایت با فرانسه و انگلیس و ... باید مقایسه کنی تا از نظر لوکیشن و پینگ و ... نزدیک به هم باشن
eb.darya
November 29th, 2015, 11:28
منم همین مشل رو برای سرورم در دیتا سنتر هتزنر دارم
با سرور های دیگه ای در اروپا تست کردم همشون با دیتا سنتر هتزنر عالی جواب میدن حتی در کشورهای خاورمیانه من هیچ مشکل با این سرور ندارم . حتی در همین اربیل کردستان
اما در ایران کاربرا به شدت افت سرعت دارن اونم در پروتکل ftp