ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد اتصال دو هاست با سابدامین (مهمه مهم)

fatemeh7391
November 27th, 2015, 21:22
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت کاربرای محترم سایت
بنده ازتون درخواست راهنمایی داشتم. من یه سایت دارم با دامنه Tatso.ir
این سایتم سه تا بخش دیگه هم داره:
فروشگاه شارژ: sharj.tatso.ir
شبکه اجتماعی: fa.tatso.ir
آپلودسنتر: up.tatso.ir
این سایتم درحال حاضر،تماما در هاست های اروپایی (آلمان) هستش. ولی میخاستم تغییراتی درش بدم تا سرعت بالا اومدنش افزایش پیدا کنه. این راه به فکرم رسید که از هاست های داخل کشور،استفاده کنم. ولی خب قیمتشون برای سایتی با این حجم خیلی بالا در میاد. پس تصمیم گرفتم که یک هاست خیلی کم حجم ایرانی (مثلا 50مگ) بخرم و دامنه اصلیم (ینی tatso.ir ) رو در اون میزبانی کنم. در کنار این هاست ایرانی،یک هاست اروپایی با حجم بالا هم بگیرم فقط برای میزبانی اون سه تا سابدامنی که بالا گفتم.
برای این متصل کردن هم ،روشی که به ذهنم رسید اینه:
1. رکورد A رو برای اون سه تا سابدامین در هاست ایران ویرایش کنم و IP هاست اروپا رو بدم
2. بعد هم توی هاست اروپا از طریق ادون دامین،سه تا دامنه فوق رو به هاست اروپا اضافه کنم.

خب آیا این روش عملی هست؟؟ روش بهتری هم برای این کار هست؟؟ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنین.

بی نهایت تشکر از شما

iHSG
November 27th, 2015, 21:45
سلام
این روش رو من بار ها تو پنل دایرکت ادمین تست کردم و صد در صد عملیه اما سی پنل رو نمی دونم.

mandana32
November 27th, 2015, 22:35
بنده ازتون درخواست راهنمایی داشتم. من یه سایت دارم با دامنه tatso.ir
فروشگاه شارژ: Sharj.tatso.ir
شبکه اجتماعی: Fa.tatso.ir
آپلودسنتر: Up.tatso.ir
این سایتم درحال حاضر،تماما در هاست های اروپایی (آلمان) هستش. ولی میخاستم تغییراتی درش بدم تا سرعت بالا اومدنش افزایش پیدا کنه. این راه به فکرم رسید که از هاست های داخل کشور،استفاده کنم. ولی خب قیمتشون برای سایتی با این حجم خیلی بالا در میاد. پس تصمیم گرفتم که یک هاست خیلی کم حجم ایرانی (مثلا 50مگ) بخرم و دامنه اصلیم (ینی tatso.ir ) رو در اون میزبانی کنم. در کنار این هاست ایرانی،یک هاست اروپایی با حجم بالا هم بگیرم فقط برای میزبانی اون سه تا سابدامنی که بالا گفتم.
1. رکورد a رو برای اون سه تا سابدامین در هاست ایران ویرایش کنم و ip هاست اروپا رو بدم
2. بعد هم توی هاست اروپا از طریق ادون دامین،سه تا دامنه فوق رو به هاست اروپا اضافه کنم.

خب آیا این روش عملی هست؟؟ روش بهتری هم برای این کار هست؟؟ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنین.

بی نهایت تشکر از شما

اره شدنیه منم قبلا این کارو کردم
قالب سایت اصلیتم جالب بود ولی خب یکم سرعتش پایین بود نمیدونم برای سرعت نت منه یا همون هاستت
با روش سابدامین و رکورد a میتونی رو هر سروری که خواستی سابدامین هات رو انتقال بدی که اتفاقا این مورد از نظر سئو هم خوب هست چون باعث میشه آی پی هاشون فرق کنه
سعی کن اگر هاست خارجی میگیری حتما ssd باشه تا جبران سرعتش بشه و یا همون ایران خودمون
هاست ارزون و خوب ایران هم خواستی میتونی از پرداز it بگیری هم قیمتش خوبه هم کیفیتش

aligoli
November 28th, 2015, 08:53
بنده ازتون درخواست راهنمایی داشتم. من یه سایت دارم با دامنه Tatso.ir
فروشگاه شارژ: sharj.tatso.ir
شبکه اجتماعی: fa.tatso.ir
آپلودسنتر: up.tatso.ir
1. رکورد A رو برای اون سه تا سابدامین در هاست ایران ویرایش کنم و IP هاست اروپا رو بدم

بی نهایت تشکر از شما

بله شدنی هست.
سایت اصلی رو بذارید روی ایران بقیه روی آلمان.

fatemeh7391
November 28th, 2015, 12:15
سلام و عرض ادب به همه دوستای عزیزی که پاسخ های کاملی دادن.من جوابمو گرفتم و ان شاءالله سایت اصلیم رو توی ایران و مابقی رو توی اروپا راه میندازم.
ازتون ممنونم دوستان.