توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال سرور سایت
m.nafari
November 27th, 2015, 19:47
سلام بنده سایتمو انتقال دادم روی سرور جدید قبل از انتقال دامنه آی پی های دی ان اس رو دستکاری کردم و باعث شد قبل انتقال سایت رو سرور جدید لود بشه
دوباره تغییراتی ک داده بودمو برگردوندم به حالت قبل
حالا سایت با www روی سرور جدیدو بدون www روی سرور قدیمی لود میشه
مشکل چیه؟
shivahost
November 27th, 2015, 19:59
مشکل خاصی نیست... هر بار dns تعویض می کنید تا 24 ساعت از این مشکلات یعنی لود شدن از سرور جدید و قدیم عادیه.... یک دلیلش کش سیستم شما، یک دلیلش کش isp شما و ....
AbtinServer
November 27th, 2015, 22:20
مورد خاصی نیست . 24 تا 48 ساعت آینده مشکل شما حل خواهد شد
aligoli
November 30th, 2015, 06:09
سلام بنده سایتمو انتقال دادم روی سرور جدید قبل از انتقال دامنه آی پی های دی ان اس رو دستکاری کردم و باعث شد قبل انتقال سایت رو سرور جدید لود بشه
مشکل چیه؟
اگر مشکلتون حل نشد بفرمایید تا کمکتون کنیم.
persian.developer
November 30th, 2015, 12:48
مشکل چیه؟
در بخش DNS Zone سرور جدید چک کنید تمام آی پیها براساس سرور جدید باشه، اگر اینطور بود صبر کنید و بعد از ست شدن کامل دی ان اس مشکل حل خواهد شد.
iranhostcom
November 30th, 2015, 23:16
معمولا تغییر dns دامنه های ir زمانی حدود 24 تا نهایتا 72 ساعت برای اعمال شدن میبره، در این بازه برخورد با چنین مواردی طبیعی هست.
farhadhelix
December 1st, 2015, 14:52
علاوه بر راهنمایی دوستان این نکته رو هم دقت داشته باشید که اگر شما از قبل روی سیستم خودتون سایت رو باز کرده باشید بعد از تغیرات دی ان اس هم ممکنه کش سیستم شما روی ای پی قبلی همچنان باقی مونده باشه
با یه دستون ipconfig /flushdns یک ریست مودم و یک ریست سیستم باید مشکلتون اگه البته از این مورد باشه حل شه