ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتظار شما از یک سیستم وبلاگدهی

rooya
November 27th, 2015, 17:58
http://forum.persianscript.ir/public/style_emoticons/default/67.gif با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز http://forum.persianscript.ir/public/style_emoticons/default/67.gif

این تاپیک یک تاپیک جامع در مورد وبلاگ دهی هستش که در این سایت به نمایش گذاشته می شود. و از اونجایی که شاید مطالب توسط دوستان بسیاری مورد توجه و استفاده قرار بگیره خواهش دارم که تاپیک به شکل تاپیک مهم در بیاد.

عنوان تاپیک ما این هستش که انتظار شما از یک وبلاگ دهی چی هستش و دوست دارید چه امکاناتی رو داشته باشه تا کاربر پسند یا user freindly به چشم بیاد .

تیم سیستم فارسی در تدارک و برنامه نویسی یکی از بزرگترین وبلاگ دهی ها با امکاناتی شایان و جالب می باشد که در همین تاپیک به موقع به آن ها خواهیم پرداخت

از شما دوستان تقاضا میکنم این تیم رو که وقت و هزینه گذاشتند تا یه اسکریپت ایرانی و کاملا با دیتابیس ایرانی طراحی میشه رو راهنمایی و هدایت کنید چرا که اگه شما نباشید همه ی زحمات این تیم به باد خواهد رفت

امید است مطلب مطلب مفیدی برای دیگر وب مستر های وبلاگ دهی و از این قبیل باشه .

حق پشت و پناهتون . http://forum.persianscript.ir/public/style_emoticons/default/63.gif

تاپیک رو داغ کنید

- - - Updated - - -

امکاناتی که تا اینجا در نظر گرفتیم :

قرار دادن آپلود سنتر اختصاصی برای هر کاربر

قرار دادن گالری تصاویر برای هر کاربر

طراحی اپلیکیشن اندروید برای مدیریت هر جه آسانتر

قرار دادن چتروم اختصاصی به صورت ساب دامین برای هر وبلاگ

و .....

بازم راهنمایی کنید هرجی به نظرتون میرسه بگین تا بررسی شه ممنون

- - - Updated - - -

نظرتون راجب بازی آنلاین چی هستش؟!

چیکار میشه کرد باهاش؟

wapmaster
November 27th, 2015, 17:58
سلام آقا افشین(اگه درست گفته باشم) امکاناتی که گفتید خیلی ابتداییه ! من 6 نوع اسکریپت وبلاگدهی دارم که امکانات فوق پیشرفته ای داره .امکانات مورد نظر شما ابتداییه
بنظرم برای استارت به بهترین امکانات شروع کنید و وبلاگدهی نباشه مثلا سایت ساز باشه با مدیریت محتوا اختصاصی اگه خواستی ایدی یاهومه بیشتر صحبت کنیم sajad2012s

iHSG
November 27th, 2015, 17:59
سلام
به نظرم با توجه به اینکه تعداد وبلاگدهی های ایرانی مثل قارچ داره زیادتر میشه برای موفقیت در این حیطه حتماً باید یک امکان منحصر به فرد ارائه بدید.
مهم نیست همه امکاناتی که سایر وبلاگدهی ها دارن رو داشته باشید یا نه مهم اینه که امکان منحصر به فرد خودتون که هیچ وبلاگدهی نداره رو داشته باشید.

مثلاً من خودم سایت ساز وردپرسی دارم که لینکش در امضام هست من طوری سیستمم رو ساختم که برای اولین بار در جهان یه سایت ساز وردپرسی ساخته شده که برخلاف سایر سایت ساز های وردپرسی حتی wordpress.com امکان نصب قالب ها و افزونه ها دلخواه کاربر رو بهش میده.به همین دلیل هم در همون ماه اول معرفی در دو انجمن نزدیک 60 سایت در سایت ساز ما ساخته شد اما باز امکان منحصر به فردی که ما داریم انقدر وسوسه کننده نیست که بازدیدم خیلی بره بالا.

شما هم فقط دنبال امکان منحصر به فرد باش و بس وگرنه میشی مثل این همه وبلاگدهی که آمدن و رفتن.

wapmaster
November 27th, 2015, 18:06
بازی آنلاین به هیچ عنوان اسمشو نیار سرورت هرچقد خوب باشه افت سرعت پیدا میکنی