ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افت عجیب الکسا

morteza34
November 27th, 2015, 15:08
سلام دوستان گلم.

من تو دو ماه الکسا سایتم را به 7000 رسوندم ولی یک دفعه شروع به افت عجیبی کرد. روزی 500 تا میره بالا و به 9500 رسیده در حالی که تعداد آی پی ها مثل قبله. سایت ویروسی نیس هک هم نشده تقلب هم نکردم . میشه راهنمایی کنید به خاطر چیه و چه کار باید کنم؟

ممنون از اساتید

takpar7
November 27th, 2015, 16:16
سلام دوستان گلم.

من تو دو ماه الکسا سایتم را به 7000 رسوندم ولی یک دفعه شروع به افت عجیبی کرد. روزی 500 تا میره بالا و به 9500 رسیده در حالی که تعداد آی پی ها مثل قبله. سایت ویروسی نیس هک هم نشده تقلب هم نکردم . میشه راهنمایی کنید به خاطر چیه و چه کار باید کنم؟

ممنون از اساتید

سلام

الکسا فقط و فقط با بازدید کار داره و کاری به تقلب و غیره نداره
اصولا بعد از ماه تابستون همه اکثریت سایت ها چیزی شاید نزدیک به 90 درصد سایت ها افت الکسارو تجربه کردنو میکنن و تا نزدیکیهای عید هم ادامه داره
شما هم تعداد آی پی هاتون ثابته و احتمالا بازدید کل تغییر کرده
و یه احتمال دیگه هم اینه(در صورت کم نشدن بازدید کل) که سایت های پایین تر از شما بازدیدشون بالا رفته و شما با بازدید قبلی افت الکسا داشتید.

زیرساخت
November 28th, 2015, 00:17
سلام دوستان گلم.

ممنون از اساتید

اگر بازدیدها و ورودی سایت شما مانند قبل است جای نگرانی نیست.
اما اگر غیر از این است احتمالا می تواند نشانه ای از مشکلاتی مانند عدم دسترسی یک سری آی پی ها بدلایل متعددی به سایت شما باشد.

iHSG
November 28th, 2015, 11:07
سلام
شما بازدید اون کاربراتون که تولبار الکسا رو نصب داشتن کمتر شده.
چون حتماً می دونید الکسا بازدید همه کاربران رو حساب نمیکنه و فقط بازدید کاربرانی حساب میشه که تولبار الکسا رو نصب دارن.

aligoli
November 30th, 2015, 06:16
سلام دوستان گلم.

ممنون از اساتید

از بک لینک های غیرمجاز استفاده کردید ؟

morteza34
November 30th, 2015, 13:08
نه . همه چی طبیعی

p30nama
November 30th, 2015, 17:49
عادیه دوست عزیز

سایتم 30 هزارتا افت کرد :-|
با اینکه بازدید تغییری نکرد

morteza34
November 30th, 2015, 22:47
عادیه دوست عزیز

سایتم 30 هزارتا افت کرد :-|
با اینکه بازدید تغییری نکرد

دوست عزیز بعد دوباره برگشت به روال خوب یا افت کرد بازم؟