iHSG
November 27th, 2015, 12:34
سلام دوستان
من وقت بی کاری خیلی زیادی دارم و می خوام توی این وقت بی کاریم به رایگان تو هاستینگ شما کار کنم.
رزومه:
با cPanel پنل یوزر و نمایندگی کار کردم اما پنل ادمین رو ندیدم تا حالا.
با DirectAdmin هر سه پنل یوزر و نمایندگی و ادمینش کار کردم.
با دستورات عمومی CentOS مثل کپی، حذف فایل، نصب و حذف برنامه با yum ویرایش فایل با vi و nano و... آشنایی دارم.
کمی با دستورات عمومی Debian و Ubuntu هم آشنایی دارم و باهاشون کار کردم.
قبلاً هاستینگ داشتم و با سیستم WHMCS لایسنس دار کار کردم و کار باهاش رو بلدم.
نصب و کانفیگ دو CMS وردپرس و جوملا رو به صورت حرفه ای بلدم.
نصب و کانفیگ انجمن ساز MyBB هم بلدم.
نصب و کانفیگ اسکریپت آپلودسنتر کلیجا هم بلدم.
خودم بیشتر علاقه دارم پشتیبان هاستینگ بشم اما اگر کار بهتری هم برام سراغ دارید و می دونید که با این رزومه می تونم انجام بدم ممنون میشم.
نیازی به حقوق ندارم و بیشتر برای پر کردن وقت بی کاری خودم می خوام.کار هم به صورت Remote هست اما من حدوداً مرکز شهر تهرانم اگر دفترتون مرکز شهر باشه حضوری هم می تونم اما ساعت کار حضوری نباید بیشتر از 8 ساعت باشه.
من وقت بی کاری خیلی زیادی دارم و می خوام توی این وقت بی کاریم به رایگان تو هاستینگ شما کار کنم.
رزومه:
با cPanel پنل یوزر و نمایندگی کار کردم اما پنل ادمین رو ندیدم تا حالا.
با DirectAdmin هر سه پنل یوزر و نمایندگی و ادمینش کار کردم.
با دستورات عمومی CentOS مثل کپی، حذف فایل، نصب و حذف برنامه با yum ویرایش فایل با vi و nano و... آشنایی دارم.
کمی با دستورات عمومی Debian و Ubuntu هم آشنایی دارم و باهاشون کار کردم.
قبلاً هاستینگ داشتم و با سیستم WHMCS لایسنس دار کار کردم و کار باهاش رو بلدم.
نصب و کانفیگ دو CMS وردپرس و جوملا رو به صورت حرفه ای بلدم.
نصب و کانفیگ انجمن ساز MyBB هم بلدم.
نصب و کانفیگ اسکریپت آپلودسنتر کلیجا هم بلدم.
خودم بیشتر علاقه دارم پشتیبان هاستینگ بشم اما اگر کار بهتری هم برام سراغ دارید و می دونید که با این رزومه می تونم انجام بدم ممنون میشم.
نیازی به حقوق ندارم و بیشتر برای پر کردن وقت بی کاری خودم می خوام.کار هم به صورت Remote هست اما من حدوداً مرکز شهر تهرانم اگر دفترتون مرکز شهر باشه حضوری هم می تونم اما ساعت کار حضوری نباید بیشتر از 8 ساعت باشه.