توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش حجم disk space در سی پنل
upnull50
November 27th, 2015, 09:33
سلام دوستان
امروز برای من همچین ایمیلی اومد
The user “.........” has nearly reached their disk quota.
The account is currently 95.24% (3809.66/4000.00 megabytes) of its capacity.
Please remove some files from this account, or ask the system administrator to increase the account’s disk quota.
من سایتم روی وی پی اسه و 20 گیگ هارد داره دسترسی به whm دارم چطوری می تونم فضای دیسک سی پنل را زیاد کنم؟
IQo0o
November 27th, 2015, 12:03
سلام دوستان
امروز برای من همچین ایمیلی اومد
The user “.........” has nearly reached their disk quota.
The account is currently 95.24% (3809.66/4000.00 megabytes) of its capacity.
Please remove some files from this account, or ask the system administrator to increase the account’s disk quota.
من سایتم روی وی پی اسه و 20 گیگ هارد داره دسترسی به whm دارم چطوری می تونم فضای دیسک سی پنل را زیاد کنم؟
سلام،
اگر از طریق Whm اکانتون رو با پکیج ساختید، می بایست Package اکانت مورد نظرتون رو تغییر بدید.
1) قسمت Account Function
2) Modify an account
موفق باشید
upnull50
November 30th, 2015, 07:09
سلام،
اگر از طریق Whm اکانتون رو با پکیج ساختید، می بایست Package اکانت مورد نظرتون رو تغییر بدید.
1) قسمت Account Function
2) Modify an account
موفق باشید
ممنون دوست عزیز همونطوری که گفتید انجام دادم خوشبختانه مشکل حل شد آیا این کار باعث تغییر توی فایل htaccess می شه؟ ( حتی تغییر جزئی)
persian.developer
November 30th, 2015, 12:43
ممنون دوست عزیز همونطوری که گفتید انجام دادم خوشبختانه مشکل حل شد آیا این کار باعث تغییر توی فایل htaccess می شه؟ ( حتی تغییر جزئی)