توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل مهمی برای مالکیت دامین های من
ali.n
November 27th, 2015, 06:40
سلام دوستان
مشکل جدی برای دامین من پیش اومده لطفا کمک کنید.
من 2 دامنه دارم . چند سال پیش برادرم که ترکیه بود برام از ریسلر کلاب پنل گرفت.بعد خودتون می دونید که resellerclub با ایران مشکل پیدا کرد و دیگه به ایرانی ها سرویس نداد.resellerclub به برادرم مکررا ایمیل میزنه که هر چه زودتر دامین هاتونو از ما بردارید ببرید جای دیگه برادرم متوجه نمیشه ... خودش میگه رفته به بخش اسپم های ایمیلم...اونا میفرستن به resello.hostcontrol-backoffice.com/.من مرداد 93 متوجه این مسیله شدم و خواستم 2 دامینمو جابجا کنم ولی به دلیل مشغله هایی که داشتم وقت نکردم اینکارو انجام بدم و چون تاریخ اعتبار دامین های من تا 2020 هست... گفتم سر فرصت این مشکل رو حل میکنم ...
علت اینکه الان یکهو یاد این مسیله افتادم اینه که سایتم بالا نمیاد و هاست میگه دامینم روی سرور اونا ست نیست... اصلا نمیدونم چکار کنم...
- - - Updated - - -
بعد از چند سال بیخیالی دامین الان یه سری به resello.hostcontrol-backoffice.com زدم متوجه شدم به اکانت اونا اکسس دارم و دارم چند تا دامینمو میبینم. ... فعلا مسیئله جابجایی دامنه ها مهم نیست مهم اینه چرا هاست میگه دامنه های من روی سرور اونا ست نیست... من الان میبینم که سته. از طرف دیگه وقتی who is رو نگاه میکنم نوشته یه تغییری امروز انجام شده ؟؟؟
- - - Updated - - -
هاستم میگه دامین من رفته به
realtimeregister.com
چطوری رفته اونجا منکه دارم دامین هامو تو resello.hostcontrol-backoffice.com میبینم ؟؟
iwpanel
November 27th, 2015, 06:44
سلام دوستان
مشکل جدی برای دامین من پیش اومده لطفا کمک کنید.
من 2 دامنه دارم . چند سال پیش برادرم که ترکیه بود برام از ریسلر کلاب پنل گرفت.بعد خودتون می دونید که resellerclub با ایران مشکل پیدا کرد و دیگه به ایرانی ها سرویس نداد.resellerclub به برادرم مکررا ایمیل میزنه که هر چه زودتر دامین هاتونو از ما بردارید ببرید جای دیگه برادرم متوجه نمیشه ... خودش میگه رفته به بخش اسپم های ایمیلم...اونا میفرستن به resello.hostcontrol-backoffice.com/.من مرداد 93 متوجه این مسیله شدم و خواستم 2 دامینمو جابجا کنم ولی به دلیل مشغله هایی که داشتم وقت نکردم اینکارو انجام بدم و چون تاریخ اعتبار دامین های من تا 2020 هست... گفتم سر فرصت این مشکل رو حل میکنم ...
علت اینکه الان یکهو یاد این مسیله افتادم اینه که سایتم بالا نمیاد و هاست میگه دامینم روی سرور اونا ست نیست... اصلا نمیدونم چکار کنم...
- - - Updated - - -
بعد از چند سال بیخیالی دامین الان یه سری به resello.hostcontrol-backoffice.com زدم متوجه شدم به اکانت اونا اکسس دارم و دارم چند تا دامینمو میبینم. ... فعلا مسیئله جابجایی دامنه ها مهم نیست مهم اینه چرا هاست میگه دامنه های من روی سرور اونا ست نیست... من الان میبینم که سته. از طرف دیگه وقتی who is رو نگاه میکنم نوشته یه تغییری امروز انجام شده ؟؟؟
- - - Updated - - -
هاستم میگه دامین من رفته به
realtimeregister.com
چطوری رفته اونجا منکه دارم دامین هامو تو resello.hostcontrol-backoffice.com میبینم ؟؟
سلام resello زير مجموعه realtimeregister هستش و فرقي نداره resello يه برندهست وهيچ جاي نگراني نيست
ali.n
November 27th, 2015, 07:08
ممنون
ولی خوب الان سایت بالا نمیاد هاست سرور میگه دامین من روی سرور اونا ست نیست. میگه دامین من الان روی realtimeregister هست .
من وارد اکانتم توی resello میشم و میبینم که دامین های من اونجا هستند و روی سرور هم ست هست پس چرا این اتفاقات افتاده و سرور میگه دامین من روی سرور اونا ست نیست ؟ من چند سال هست که خودم هیچ تغییری روی nameserver ندادم..
iwpanel
November 27th, 2015, 07:12
ممنون
ولی خوب الان سایت بالا نمیاد هاست سرور میگه دامین من روی سرور اونا ست نیست. میگه دامین من الان روی realtimeregister هست .
من وارد اکانتم توی resello میشم و میبینم که دامین های من اونجا هستند و روی سرور هم ست هست پس چرا این اتفاقات افتاده و سرور میگه دامین من روی سرور اونا ست نیست ؟ من چند سال هست که خودم هیچ تغییری روی nameserver ندادم..
اگر تغيير نيم سرور يا آي پي ياهرچي ديگه نداشتيدمشكل ازهاست ياسرورتون هست چون دامنه بدونه تغييردادم نام سرور هيچ تغييري نميكنه
ali.n
November 27th, 2015, 10:28
اگر تغيير نيم سرور يا آي پي ياهرچي ديگه نداشتيدمشكل ازهاست ياسرورتون هست چون دامنه بدونه تغييردادم نام سرور هيچ تغييري نميكنه
ممنون .من از هاست می خوام دقت بیشتری بکنن که اشکال از اونا هست یا هست یانه... ولی وقتی whois رو نگاه میکنم نوشته
Information Updated: Fri, 27 Nov 2015 01:51:09 UTC
یعنی دقیقا همون زمانی که سایت من بالا نمیاد... من متوجه نمیشم چه اتفاقی اونجا افتاده که میگه update شده ... درصورتیکه نیم سرور ها همونی هست که قبلا بوده.. و من خودم هیج دخالتی نداشتم...
میبخشی اون علامت میمون تو اون متن انگلیسی نفهمیدم از کجا اومد...
iwpanel
November 27th, 2015, 23:45
ممنون .من از هاست می خوام دقت بیشتری بکنن که اشکال از اونا هست یا هست یانه... ولی وقتی whois رو نگاه میکنم نوشته
Information Updated: Fri, 27 Nov 2015 01:51:09 UTC
یعنی دقیقا همون زمانی که سایت من بالا نمیاد... من متوجه نمیشم چه اتفاقی اونجا افتاده که میگه update شده ... درصورتیکه نیم سرور ها همونی هست که قبلا بوده.. و من خودم هیج دخالتی نداشتم...
میبخشی اون علامت میمون تو اون متن انگلیسی نفهمیدم از کجا اومد...
اطلاعات پنل دامین + ip هاست ارسال کنیدتا بررسی کنم براتون
shivahost
November 28th, 2015, 02:08
dns های دامین شما در whois نشان داده میشه، درسته روی هاست؟
iHSG
November 28th, 2015, 11:18
سلام
می خواین یه بار تو پنل Resello نیم سرور ها رو به یه چیز دیگه تغییر بدید و دوباره به نیم سرور های اصلی تغییر بدید.
ali.n
November 28th, 2015, 18:55
مثل اینکه هاست اعتراف کرده سرورشون مشکل داره داره عیب رو برطرف میکنه...
ولی خوب الان وقت دارم دامین هامو از ریسلو منتقل کنم به جای امن که فقط خودم مالکش باشم... منظورم اینکه دوست دارم یه چیزی مثل resellerclub دامین منو پشتیبانی کنه... کجا خوبه ؟
iHSG
November 28th, 2015, 18:58
مثل اینکه هاست اعتراف کرده سرورشون مشکل داره داره عیب رو برطرف میکنه...
ولی خوب الان وقت دارم دامین هامو از ریسلو منتقل کنم به جای امن که فقط خودم مالکش باشم... منظورم اینکه دوست دارم یه چیزی مثل resellerclub دامین منو پشتیبانی کنه... کجا خوبه ؟
به نظر من بهترین جایی که هنوز ما رو تحریم نکرده Tucows است.
شرکت های بزرگ ایرانی مثل parsdata.com و radcom.ir هم در Tucows ثبت میکنن.
فقط قیمت Tucows بالاتر از Resello است اما طبق گفته پشتیبانی radcom.ir برخلاف Resello در Tucows امکان Privacy Protect برای مخفی کردن Whois دامنه تون رو دارید مثل ریسلرکلاب.
ali.n
November 28th, 2015, 19:22
به نظر من بهترین جایی که هنوز ما رو تحریم نکرده tucows است.
شرکت های بزرگ ایرانی مثل parsdata.com و radcom.ir هم در tucows ثبت میکنن.
فقط قیمت tucows بالاتر از resello است اما طبق گفته پشتیبانی radcom.ir برخلاف resello در tucows امکان privacy protect برای مخفی کردن whois دامنه تون رو دارید مثل ریسلرکلاب.
ممنون
الان دامنه های من تا 2020 تمدید شده...برای اینکه اونا رو به tucows بفرستم باید چکار کنم و چقدر هزینه داره ؟ از اینجا میشه براشون پول پرداخت کرد... اگه یه توضیحی بدی ممنون میشم...
iHSG
November 28th, 2015, 20:29
ممنون
الان دامنه های من تا 2020 تمدید شده...برای اینکه اونا رو به tucows بفرستم باید چکار کنم و چقدر هزینه داره ؟ از اینجا میشه براشون پول پرداخت کرد... اگه یه توضیحی بدی ممنون میشم...
Tucows ما رو تحریم نکرده به همین دلیل می تونید از شرکت های ایرانی هم برای انتقال، تمدید و... بهره ببرید.
پیشنهاد من اینه که درخواست انتقال دامنه تون رو به شرکت http://radcom.ir بدید.
هزینه یکسال تمدید برای انتقال ازتون گرفته میشه.
برای انتقال هم باید کد انتقال رو از پنل Resello به شرکت radcom.ir بدید.
ali.n
December 5th, 2015, 21:30
من خیلی تلاش کردم یه راهی برای ارتباط ایمیلی با Tucows پیدا کنم ولی هر چی تو سایتش گشتم پیدا نکردم.من اگه خودم بخوام از اونا پنل بگیرم می تونم ؟
مدیر محترم من می خوام تو انجمن های دیگه تاپیک بزنم و سوالمو مطرح کنم امکانش برای من وجود نداره.آیا اشتباهی رخ داده ؟ یا عمدا این محدودیت ایجاد شده ؟