ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال فنی

leon
September 29th, 2010, 22:39
سلام و خسته نباشید به بچه های خوب وب هاستینگ
یه سوال درباره پشتیبانی VPS داشتم. می خواستم بدونم منظور از پشتیبانی خوب در زمینه VPS چیه؟ اگر سرویس همیشه up باشه چه نیازی به پشتیبانی هست؟
ممنون میشم اگر به سوالم جواب بدید.

newspub
September 29th, 2010, 22:50
پشتیبانی خوب اگه سرویس از طرف شما به هر دلیلی خراب بشه به درد میخوره تا مشکل شما رو حل کنه.

leon
September 29th, 2010, 23:22
یعنی اگر من خودم اشتباها مثلا سایت خودم رو down کنم یا بهم بریزم اون سرویس دهنده درست میکنه؟

alborzhost
September 29th, 2010, 23:45
سلام

منظور از پشتیبانی یعنی سرویس شما رو مدیریت بکنه
قرار نیست شما خودتون سایت خودتون رو خراب کنید ممکن هست روزی هک بشید و زیره حملات دیگه باشید !
علاوه بر موارد بالا باید سرویس شما همیشه آپدیت باشه و آخرین پچ های نرم افزاری روش پیاده و تنظیم بشه

با تشکر

radium
September 29th, 2010, 23:46
درباره مشکلاتی هم که اشتباها توسط شما رخ میده بستگی به تعهدات و قرارداد داره که سرویس دهنده چطور برخورد کنه

leon
September 30th, 2010, 00:03
ممنون میشم اگر بیشتر توضیح بدید که منظور از مدیریت سرویس من چیه؟ سرویس vps از وقتی تحویل من میشه دیگه مدیریتش هم با خودم هستش دیگه، سرویس دهنده چه مدیریتی باید بکنه؟ آیا امنیت سایت به امنیت vps بستگی داره؟

alborzhost
September 30th, 2010, 00:56
سلام

وقتی شما از سرور مجازی مدیریت شده استفاده میکنید نیازی ندارید که خودتون
برای افزایش امنیت و یا آپدیت نرم افزار های نصب شده عمل کنید و کافیه با پشتیبانتون تماس بگیرید براتون حلش کنه.
در واقع سرویس مدیریت شده یک پشتیبان داره که هر موقع مشکلی پیش آمد مشکل رو برطرف بکنه

با تشکر

leon
September 30th, 2010, 02:17
ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز
اگر ممکنه چندتا سرویس دهنده vps که میدونی پشتیبانی خوبی دارن بهم معرفی کن.
ممنونم.

mamali5
September 30th, 2010, 13:11
میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت (http://datagostar.com/?cat=main&item=vpspackage)
vps مدیریت شده
نصب رایگان فایروال و Anti DDOS
و موارد دیگه که میتونیم بهتون کمک کنیم

Rezash
September 30th, 2010, 14:35
ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز
اگر ممکنه چندتا سرویس دهنده vps که میدونی پشتیبانی خوبی دارن بهم معرفی کن.
ممنونم.
دوست عزيز اينجا بخش آموزشي هست و طبق قوانين فروشنده ها نبايد در بخش آموزشي آفر بدند ؛ شما لطف كنيد در بخش مربوطه مطابق نيازتون درخواست بديد تا فروشنده ها آفر هاشون رو بدند.
در مورد مديريت شما اگر توانايي مديريت سرور مجازي رو داشته باشيد نيازي نيست manage شده تحويل بگيريد و هزينه اضافي بپردازيد
هزينه منيج واقعي كم نيست و بسته به توافق شما با فروشنده/منيجر مشخص ميشه چه فعاليت هايي/مشكلاتي جزو منيج هستند و چه منيج هايي نيستند...
عموما يك منيج اوليه شامل نصب سيستم عامل و كنترل پنل و ... رو بعده مي گيرند...

leon
September 30th, 2010, 15:18
دوست عزيز اينجا بخش آموزشي هست و طبق قوانين فروشنده ها نبايد در بخش آموزشي آفر بدند ؛ شما لطف كنيد در بخش مربوطه مطابق نيازتون درخواست بديد تا فروشنده ها آفر هاشون رو بدند.
در مورد مديريت شما اگر توانايي مديريت سرور مجازي رو داشته باشيد نيازي نيست manage شده تحويل بگيريد و هزينه اضافي بپردازيد
هزينه منيج واقعي كم نيست و بسته به توافق شما با فروشنده/منيجر مشخص ميشه چه فعاليت هايي/مشكلاتي جزو منيج هستند و چه منيج هايي نيستند...
عموما يك منيج اوليه شامل نصب سيستم عامل و كنترل پنل و ... رو بعده مي گيرند...
دست شما درد نکنه. چشم. متوجه شدم. ممنون از راهنماییت دوست عزیز