توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی کنید ؟ قالب برای سایتم
Nomix
November 26th, 2015, 17:18
سلام به همه دوستان
سایت وردپرس با قالب ENFOLD ، قالب خوبی و کار باهاش راحت ازش راضیم ولی احساس میکنم سایت زیاد جالب نیست
سلام
بدک نیست قالبتون
ولی به نظر من زیادی شلوغ هست!
الان مثلا بیشتر سایتهای لایسنس (که همکاری در فروش هستند اینجورین http://license.dlbaran.ir/ ) بنظر یه قالبی باید تواین سبک پیدا کنید
ولی خوب شما سایت مستقلی دارید و بنظر قالب بدی ندارید اگه یکم خلوت و جمع و جورتر بشه خیلی بهتر میشه
باتشکر
ThCWEB co
November 27th, 2015, 22:53
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از کارت استور استفاده کنید
Nomix
November 27th, 2015, 23:23
دوست عزیز پیشنهاد میکنم از کارت استور استفاده کنید
ممنون از شما دوست عزیز
از نسخه دو کارت استور استفاده میکردم ولی راضی کننده نبود
فعلا ترجح میدم از وردپرس + ووکامرس استفاده کنم چون هم خیلی راحته و انعطاف زیادی داره
aligoli
November 28th, 2015, 08:30
سلام به همه دوستان
سایت وردپرس با قالب ENFOLD ، قالب خوبی و کار باهاش راحت ازش راضیم ولی احساس میکنم سایت زیاد جالب نیست
جستجو که کردیم و میکنیم فعلا بهتر از enfold پیدا نکردم
پیدا کردن یک قالب مناسب بین این همه قالب، کار راحتی نیست به همین دلیل این تاپیک زدم تا اگر کسی با یک قالب مناسب سایت من برخورد کرده معرفی کنه
یا اگر پشنهادی داره راهنمایی کنه
aligoli
November 28th, 2015, 08:58
ممنون از شما و معرفی سایت
جستجو که کردیم و میکنیم فعلا بهتر از enfold پیدا نکردم
پیدا کردن یک قالب مناسب بین این همه قالب، کار راحتی نیست به همین دلیل این تاپیک زدم تا اگر کسی با یک قالب مناسب سایت من برخورد کرده معرفی کنه
یا اگر پشنهادی داره راهنمایی کنه
بله دقیقا، بنده هم شاید برای یک قالب 2 هفته جستجو کنم ..
اما نظر من این هست اگر کسی قالبی داشته باشه مطمین باشید اون قالب اونقدر استفاده شده که ارزش استفاده در سایتتون رو نداره، پس بهتره راحتی رو کنار بذارید و برای قالبی زیبا و منحصر به فرد خودتون دست به کار شید.