ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوری از مالکیت 100 درصد دامین مطمئن باشیم ؟

-farzin-
November 26th, 2015, 13:03
با سلام ...

من از طریق طلا هاست دو تا دامنه Com و ir ثبت کردم ...

و در نت افراز هم با خرید هاست ، یک دامین رایگان Net گرفتم !

دامنه ی IR و com ( طلا هاست ) در ابتدا مشخصات شخص دیگری ( کارشناس ثبت دامنه ) بود که بعد از تیکت کردن ، درست شد و الان مشخصات من وارد شده !

دامنه com از نوعی هسنش که برای اینکه در بعضی از کشور ها ، سایت های ایرانی تحریم هستند ، در مشخصات دامنه به جای ایران ، عمارت نوشته شده !!

در دامنه های net و com در قسمت ایمیل ، ایمیل من وارد نشده و یک ایمیل دیگر وارد شده !

در قسمت Registrant Org در دامنه ی com و ir نام من نوشته شده ! اما در دامنه net نام نت افراز نوشته شده !

چجوزی مطمئن باشم که مالکیت 100 درصد این دامنه ها رو دارم و در آینده مشکلی پیش نمیاد ؟

در مورد دامنه رایگان net که نت افراز بهم داده ، اگه بخوام دامنه رو به طلا هاست انتقال بدم ، امکان ویرایش و وارد کردن مشخصات من هستش ؟ یا بهنره بذارم دامنه باطل بشه و دوباره از طریق طلا هاست دامنه رو ثبت کنم ؟

ممنون میشم در ارتباط با مالکیت دامنه راهنمایی کنید ؟

shivahost
November 26th, 2015, 13:09
اول از هر دو شرکت پنل اصلی دامنه را بگیرید ببینید بهتون میدن و اگر دادن پنل هاشون چه هست؟

pardazit.net
November 26th, 2015, 13:24
ازشون کنترل پنل بگیری سپس ایمیل خودتان را جایگزین ایمیل آن ها کنید.
2 شرکتی که فرمودین معتبر هستند هیچگاه مشکلی نخواهید داشت با این حال جهت اطمینان خودتون ایمیل ها را تغییر دهید.

pakradm
November 26th, 2015, 13:29
عرض سلام و احترام

دوست گرامی؛ راحت ترین که بتوان بوسیله آن اثبات نمود دامنه 100% در مالکیت شما می باشد این است که Registrant Email دامنه بر روی آدرس ایمیلی که فقط شما به آن دسترسی دارید تنظیم گردد.
تمام مشخصات از قبیل نام و تلفن و آدرس می بایست به صورت صحیح و معتبر وارد شوند. چنانچه شما دسترسی به ایمیل خود نداشته باشید، آنگاه می بایست با ارسال تصویر پاسپورت شخصی که نام آن در WHOIS ثبت شده است به رجیسترار ثابت نمایید که مالک دامنه هستید که این فرآیند بسیار سخت و زمانگیر است.
اما چنانچه شما به ایمیل وارد شده دسترسی داشته باشید، آنگاه میتوانید از رجیسترار درخواست نمایید تا EPP Code را به ایمیل شما ارسال نموده و با گفتن آن به رجیسترار مالکیت خود را ثابت نمایید.

نتیجه نهایی اینکه حتما مشخصات Registrant (حداقل نام و ایمیل) به نام فقط شما باشد و هرگز زیر بار استفاده از مشخصات جعلی یا مشخصات دیگران نروید!

kool
November 26th, 2015, 13:31
دامنه های آی آر که باید بر روی شناسه شما در سایت nic.ir ثبت شود. و اگه اینطور هست شما مالک هستید چون کسی بخواد اقدام به انتقال هم کنه اول از نیک به شما ایمیل میاد که به صورت کتبی این انتقال رو تایید کنید.

ولی در مورد دامنه های بین المللی اگه پنل دارید و امکان گرفتن کد انتقال از پنل رو دارید تقریبا مشکلی نیست و می تونید اقدام به انتقال به شرکتی دیگر و یا به پنل شخصی خود کنید. نام خودتون رو هم حتما به صورت صحیح برای دامین ثبت کنید. نام که تحریم نیست!
(البته باید ایمیل های خودتان رو روی دامنه ثبت کنند که زمان انتقال بتونید ایمیل ارسال شده رو تایید کنید! وگرنه مالکیت ندارید!)
حال در کل نماینده ای که دامین شما در پنل اون هست میتونه دامنه شما را مالکیت کنه ... که فکر نمیکنم کسی این کار رو انجام بده.

iHSG
November 26th, 2015, 14:01
پنل دامنه طلاهاست اینه: http://domain.talahost.com
من طلاهاست رو صد در صد تایید میکنم و هر دامنه ای تا حالا توش ثبت کردم به مالکیت خودم بوده.