توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات چند وقت اخیر شرکت مخابرات
Mehrvarzan
November 25th, 2015, 21:59
سلام به همه دوستان
اگر بوشهر زندگی میکنید و تماسی با 2020 بگیرید اتوماتیک در صحبت اول ذکر میشه که مشکل افت سرعت سراسری داریم و در حال پگیری هستیم و بعد شما رو وصل میکنه پشتیبانی.
این قضیه حدود 3 ماه هست که پیش اومده. که افت سرعت در اینترنت استان در اکثر زمان ها وجود داره.
از امروز صبح مشکل تایم اوت شدید هم پیش اومده به شکلی که بین 20 تا 30 درصد از پینگ ها رو تایم اوت میده و حتی ریموت کردن به سرور ویندوز داخل ایران رو هم به شدت سخت کرده.
کاربران بوشهر (جاهای دیگه خبر ندارم) زمانی که وصل میشن به اینترنت در خیلی اوقات اگر دقت کنند آی پی کشور رومانی روی مودمشون ست میشه و ایران نیست. که این خودش مشکلات رو بیشتر میکنه.
من از دوستان عزیز خواهش دارم اگر استان های دیگه هستند ببینید اونها هم مشکل ما رو دارند یا نه. و اینکه چطور میشه قانونی این موضوع رو پیگیری کرد تا حل بشه یا حداقل خسارت گرفت/
متاسفانه منطقه ای که من هستم فقط میشه از مخابرات سرویس گرفت
متشکرم
fireserver
November 25th, 2015, 22:03
سلام به همه دوستان
اگر بوشهر زندگی میکنید و تماسی با 2020 بگیرید اتوماتیک در صحبت اول ذکر میشه که مشکل افت سرعت سراسری داریم و در حال پگیری هستیم و بعد شما رو وصل میکنه پشتیبانی.
این قضیه حدود 3 ماه هست که پیش اومده. که افت سرعت در اینترنت استان در اکثر زمان ها وجود داره.
از امروز صبح مشکل تایم اوت شدید هم پیش اومده به شکلی که بین 20 تا 30 درصد از پینگ ها رو تایم اوت میده و حتی ریموت کردن به سرور ویندوز داخل ایران رو هم به شدت سخت کرده.
کاربران بوشهر (جاهای دیگه خبر ندارم) زمانی که وصل میشن به اینترنت در خیلی اوقات اگر دقت کنند آی پی کشور رومانی روی مودمشون ست میشه و ایران نیست. که این خودش مشکلات رو بیشتر میکنه.
من از دوستان عزیز خواهش دارم اگر استان های دیگه هستند ببینید اونها هم مشکل ما رو دارند یا نه. و اینکه چطور میشه قانونی این موضوع رو پیگیری کرد تا حل بشه یا حداقل خسارت گرفت/
متشکرم
سلام دوست عزیز
من هم چندی پیش این مشکل را در یکی از سایر شرکت ها داشتم
بعد از کلی پرس و جو فهمیدم تنها راهی که میشود شکایت برای اینگونه شرکت ها صادر کرد لینک زیر می باشد:
http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx
sitetheme
November 25th, 2015, 22:10
سلام به همه دوستان
متشکرم
درود بر شما
متاسفانه دقیقا مشکل مشابه شما رو داریم، حتی افت سرعت در کنار این موضوع برای من امر طبیعی شده.
ظاهرا به دلیل بدهی که به اصطلاح شرکت مخابرات به شرکت زیرساخت داره، پهنای باند رو برای مخابرات محدود میکنن.
اگر راه شکایت از این بزرگواران رو میدونستم، حتما اقدامی میکردم، اما اگر پیگیر بشید میبینید کلا شرکت مخابرات اصلا خودشو زده به اون راه!!
از طریق مخابرات کل استان پیگیر شدم، حتی با بازرسی چند بار تماس گرفتم، از اونجایی که مرجع تمامی دادرس ها خود مخابرات هستند شکایتتون به جایی نمیرسه! مگر اینکه راه دیگری پیدا بشه که خودم هم دنبالشم! آخه مشکلشون فقط موردی که ذکر کردید نیست، افت سرعت، عدم داشتن کادر فنی با کیفیت، سرعت بسیار پایین، انحصار طلبی و عدم اجازه به دیگر سرویس دهنده ها برای ارائه سرویس بهتر و...
با احترام
مینا-صیفی
November 25th, 2015, 22:53
سلام به همه دوستان
متشکرم
انگار سراسری هست هنوز مشکل سراسری قبلی انگار اثارش مونده که وزارت ارتباطات گفت افت سرعت داریم خودشان میدونند و 7 روزه اسیاتک ما افت سرعت همراه با تایم اوت داریم گزارش دایدم گفتن میدونیم من اسیاتک هستم اما خوب مشکل همه جایی هست یجورایی با تشکر
AbtinServer
November 26th, 2015, 03:56
مشکل افت سرعت سراسری است . مخابرات استان تهران نیز به کل نابود است.
mha1368
November 26th, 2015, 08:27
مخابرات اصفهان هم نابوده
اصولا بدون سایفون هیچ سایتی نمی تونم باز کنم !!
از ساعت 1-2 شب خوب میشه تا 6-7 صبح...
بقیه ساعات سرعت نداریم
kool
November 26th, 2015, 12:32
حدود 2 - 3 ماه هست مخابرات به صورت رندوم پینگش شدید بالا میره. البته برخی مشکلات سراسری هست
DJ_2015
November 26th, 2015, 12:49
آی پی رومانی که براتون میفته بعلت تموم شدن آی پی های مخابرات هست.
اکثر دوستانی هم که دیدم این آی پی رو دارن از کیفیتش ناراضی بودن
iHSG
November 26th, 2015, 13:18
سلام
فکر کنم مخابرات مقطعی خوب میشه و یه دفعه بد میشه.
الان خدا رو شکر برای من خوبه اما چند ماه پیش وضعیت شما رو داشتم.
نمی دونم مخابرات ما هیچ کاریش نمی کنیم خودش خود به خود هر چند وقت یه بار متحول میشه :)
007
November 26th, 2015, 13:38
س بدلیل حذف اینترنت شبانه ی رایگان سرویس خود را کنسل نمودم از این شرکت خدا عوضشون نده:) ارادت
kool
November 26th, 2015, 14:31
س بدلیل حذف اینترنت شبانه ی رایگان سرویس خود را کنسل نمودم از این شرکت خدا عوضشون نده:) ارادت
کدام استان؟ مال ما هنوز داره خدا رو شکر. وگرنه بدون دانلود شبانه باید چند صد هزار بدیم برای ترافیک