توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد دیتاسنتر فن اوا و های وب
DJ_2015
November 25th, 2015, 10:39
سلام
دوستانی که با دیتاسنتر فن اوا و های وب کار کردند ممنون میشم نظراتشو اینجا اعلام کنند.(در مورد پورت اینترنت و آپ تایم و....)
iHSG
November 25th, 2015, 10:46
سلام
من کار نکردم اما از مسئول مخابرات مرکز مخابراتی محل خودمون شنیدم میگفت های وب زیر مجموعه فن آوا حساب میشه و حتی میگفت ما وقتی رانژه خطی رو بخوایم روی های وب بذاریم در اصل تو سیستم می نویسه فن آوا.حالا صحت دقیق این حرف رو نمی دونم مسئول مرکز مخابراتی محل ما میگفت چون خیلی وقته باهاش آشنا هستیم این چیزا هم بهم میگه و کارم هم جلو تر از بقیه انجام میده :)
DJ_2015
November 25th, 2015, 10:52
سلام
من کار نکردم اما از مسئول مخابرات مرکز مخابراتی محل خودمون شنیدم میگفت های وب زیر مجموعه فن آوا حساب میشه و حتی میگفت ما وقتی رانژه خطی رو بخوایم روی های وب بذاریم در اصل تو سیستم می نویسه فن آوا.حالا صحت دقیق این حرف رو نمی دونم مسئول مرکز مخابراتی محل ما میگفت چون خیلی وقته باهاش آشنا هستیم این چیزا هم بهم میگه و کارم هم جلو تر از بقیه انجام میده :)
سلام
دوست عزیز این چیزایی که شما میگید فکر نمیکنم برای دیتاسنتر اینطور باشه.
حالا دیروز با یکی از کارکنان های وب صحبت کردم گفتن ما داریم لینک تبیان رو تامین میکنیم! ایا این واقعیت داره؟
ourweb
November 25th, 2015, 15:22
سلام
جناب یک موقه این ها رو جایی نگید ها زشته الکی حرف زدن من خودم 2 سال تو شهر اهواز کارگزار های وب بودم و پنل مخابرات هم دستم بود هیچ وقت به نام فن آوا چیزی نیومده و ثبت نشده بلکه به نام داده گستر عصر نوین بوده و هست
iHSG
November 25th, 2015, 15:35
جناب یک موقه این ها رو جایی نگید ها زشته الکی حرف زدن من خودم 2 سال تو شهر اهواز کارگزار های وب بودم و پنل مخابرات هم دستم بود هیچ وقت به نام فن آوا چیزی نیومده و ثبت نشده بلکه به نام داده گستر عصر نوین بوده و هست
پس احتمالاً اون شخص به من اطلاعات غلط داده.
ممنون از اصلاح اطلاعات.
DJ_2015
November 26th, 2015, 12:56
از دوستان کسی دیتاسنتر های وب تست نکرده؟
bepad
November 26th, 2015, 13:05
با سلام
های وی دیتاسنتر ندارد دوست خوبم شرکت های ارائه دهنده اینترنت جدیدا یک اتاق سرور را دیتاسنتر اعلام میکنند(که شما خودتون میتونید یک لینک بگیرید و با یک روتر برای خودتون به اون سبک دیتاسنتر بزنید) کلا مسئله دیتاسنتر با این موارد فرق دارد اگر شما بخواهید از این موارد استفاده کنید باید کیفیت پشتیبانی،ریسک نوسان برق و... را نیز حساب کنید اما در یک دیتاسنتر واقعی این موارد نیست . پیشنهاد میکنم صرفا با دیتاسنتر های پارس آنلاین،افرانت،تبیان مابقی رو شما دیتاسنتر حساب نکنید.(حتی زیر ساخت نیز مناسب نیست)
موفق باشید
DJ_2015
November 26th, 2015, 13:18
با سلام
های وی دیتاسنتر ندارد دوست خوبم شرکت های ارائه دهنده اینترنت جدیدا یک اتاق سرور را دیتاسنتر اعلام میکنند(که شما خودتون میتونید یک لینک بگیرید و با یک روتر برای خودتون به اون سبک دیتاسنتر بزنید) کلا مسئله دیتاسنتر با این موارد فرق دارد اگر شما بخواهید از این موارد استفاده کنید باید کیفیت پشتیبانی،ریسک نوسان برق و... را نیز حساب کنید اما در یک دیتاسنتر واقعی این موارد نیست . پیشنهاد میکنم صرفا با دیتاسنتر های پارس آنلاین،افرانت،تبیان مابقی رو شما دیتاسنتر حساب نکنید.(حتی زیر ساخت نیز مناسب نیست)
موفق باشید
دوست عزیز لینک های تامین کننده تبیان از کدوم شرکت ها تامین میشود؟
های وب گفته لینک تبیان رو هم تامین میکنه.ایا این حقیقت داره؟
bepad
November 26th, 2015, 13:44
باید از هر دو سرور داشته باشید و مسیر شبکه رو انلایز بفرمایید
takpar7
November 26th, 2015, 14:25
سلام
من که اینترنت های وب دارم روزهای تعطیل خیلی اورسل داره شبکشون و پینگ از میانگین 200 میرسه به بالای 600 که واقعا باز کردن و کار کردن رو سایت ها مشکل میشه
حالا به قول دوستمون اتاق سرورشون! هم اینطور باشه که فاتحه کیفیت خوندست اینطور هم نباشه با توجه به سیاست کسب سود های وب به زودی میشه!
حالا جالبش اینجاست که با این همه مشکل کلی تبلیغ میکنن تو جاهای مختلف و دائما کیفیت داره افت میکنه
aligoli
November 27th, 2015, 07:01
سلام
دوستانی که با دیتاسنتر فن اوا و های وب کار کردند ممنون میشم نظراتشو اینجا اعلام کنند.(در مورد پورت اینترنت و آپ تایم و....)
این دو پیشنهاد نمی شوند ( نظر شخصی )
IQo0o
November 27th, 2015, 12:32
سلام،
اگر برای تامین اینترنت منزلتون می خواید انتخاب کنید، دیتاسنتر و شرکت های خصوصی بهتری هم هستند که نیاز شما رو با قیمت و کیفیت بهتری برآورده کنند.
اگر برای سرور اختصاصی یا مجازی برای سرور بازی نیاز به کیفیت دارید، فن آوا از این لحاظ بسیار قدرتمند هست، سابقه فعالیت بالای یکسال با فن آوا در این زمینه داشتیم.
loveisover
November 29th, 2015, 18:56
سلام،
اگر برای تامین اینترنت منزلتون می خواید انتخاب کنید، دیتاسنتر و شرکت های خصوصی بهتری هم هستند که نیاز شما رو با قیمت و کیفیت بهتری برآورده کنند.
اگر برای سرور اختصاصی یا مجازی برای سرور بازی نیاز به کیفیت دارید، فن آوا از این لحاظ بسیار قدرتمند هست، سابقه فعالیت بالای یکسال با فن آوا در این زمینه داشتیم.
سلام
فن آوا شبکه و پیشتبانی خوب داره
فقط فوق العاده محدودیت اینترنت داره وضعیت اینترانت هم کل پهای باندش 450 مگ هست
IQo0o
November 29th, 2015, 19:00
سلام
فن آوا شبکه و پیشتبانی خوب داره
فقط فوق العاده محدودیت اینترنت داره وضعیت اینترانت هم کل پهای باندش 450 مگ هست
سلام، وضعیت اینترانتش برای سرور بازی بسیار مناسب بود حدود 2-3 سال پیش که استفاده میشد،
الان تنها چیزی که اطلاع دارم از لحاظ ضعف فن آوا، بخش حسابداری هست.
alivw71
December 18th, 2015, 17:28
دوست عزیز لینک های تامین کننده تبیان از کدوم شرکت ها تامین میشود؟
های وب گفته لینک تبیان رو هم تامین میکنه.ایا این حقیقت داره؟
تبیان که از لینک فیزیک نظری استفاده میکنه ipm ؛ اون شرکت های وب احتمالا اشتباه گفت که پهنای باند تبیان رو تامین میکند!!!!!!!!!!!!!