ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای 500 در سرور ویندوز برای ادرس فارسی

ruyn
November 25th, 2015, 10:12
سلام
من یه سرور ویندوز 2012 دارم وقتی توی وردپرس آدرس پیونده یکتا فارسی میشه خطای 500 را میده.
باید رفع این خطا باید چ کرد ؟

aligoli
November 27th, 2015, 07:06
سلام
من یه سرور ویندوز 2012 دارم وقتی توی وردپرس آدرس پیونده یکتا فارسی میشه خطای 500 را میده.

کلا وردپرس رو روی هاست لینوکس استفاده کنید.

Yas-Host
November 27th, 2015, 08:19
سلام

وب سرور IIS می باشد ؟

اگر بله باید Rewrite Code را در کانفیگ IIS استفاده کنید :

http://www.iis.net/downloads/microsoft/url-rewrite

iranhostcom
December 3rd, 2015, 02:18
سلام
جهت مشاهده ی راهنمای استفاده از کاراکتر فارسی در وردپرس (Unicode Aliases) به لینک زیر مراجعه کنید :
http://support.iranhost.com/kb/a1173/unicode-aliases.aspx

موفق باشید.

ruyn
December 3rd, 2015, 08:23
سلام
جهت مشاهده ی راهنمای استفاده از کاراکتر فارسی در وردپرس (Unicode Aliases) به لینک زیر مراجعه کنید :
http://support.iranhost.com/kb/a1173/unicode-aliases.aspx

موفق باشید.
خیلی ممنون

AhrimanSefid
December 3rd, 2015, 10:25
سلام
این راهنمایی که دوستمون در ایران هاست داشتن غلط چرا غلط چون با هر بار بروز رسانی وردپرس فایل ایندکس هم بروز می شه شما باید کد زیر رو در wp-config قرار بدیدن.
کد همون فقط جاش اشتباه

if($_SERVER['UNENCODED_URL'])
$_SERVER['REQUEST_URI'] = $_SERVER['UNENCODED_URL'];

iranhostcom
December 4th, 2015, 03:01
سلام
فایل index فایلی نیست که نیاز باشه تغییرات خاصی داخلش انجام بشه.در نتیجه اگه فکر می کنید با بروز رسانی ، کدهای داخل فایل index به حالت پیش فرض برمیگرده ، میتونید permission نوشتن رو از روی این فایل بردارید.
موفق باشید

AhrimanSefid
December 4th, 2015, 10:18
iranhost عزیز در هر بار بروز رسانی تمام فایل ها وردپرس بروز رسانی می شوند این یک چیز کاملا مشخص اما فایل config خیر و همین طور برای هر تنظیمی باید در wp-config ذخیره شود.

iranhostcom
December 5th, 2015, 04:42
سلام
راهکاری که بنده اعلام کردم تعداد بسیار زیادی از کابران ایران هاست و بدون هیچگونه مشکلی استفاده می کنند.در نتیجه صحت کارکردش بارها و بارها تست شده.در خصوص به روز رسانی وردپرس هم همونطور که گفتم ،
میتونید permission نوشتن رو از روی فایل index بردارید ، تا تغییری در کدهاش به وجود نیاد.
موفق باشید

AhrimanSefid
December 5th, 2015, 09:28
سلام
راهکاری که بنده اعلام کردم تعداد بسیار زیادی از کابران ایران هاست و بدون هیچگونه مشکلی استفاده می کنند.در نتیجه صحت کارکردش بارها و بارها تست شده.در خصوص به روز رسانی وردپرس هم همونطور که گفتم ،
میتونید permission نوشتن رو از روی فایل index بردارید ، تا تغییری در کدهاش به وجود نیاد.
موفق باشید

حتما همین طور من هم نگفتم شما و گروه ایران هاست یک مشت آدم بی سواد هستین که فقط خدمتتون عرض کردم جا اشتباه برای کد گذاری حالا قبول نمی کنید و می خوایید ثابت کنید عالم 10 هستین این دیگه مشکل شماست.

iranhostcom
December 7th, 2015, 23:07
حتما همین طور من هم نگفتم شما و گروه ایران هاست یک مشت آدم بی سواد هستین که فقط خدمتتون عرض کردم جا اشتباه برای کد گذاری حالا قبول نمی کنید و می خوایید ثابت کنید عالم 10 هستین این دیگه مشکل شماست.

هدف فعالیت در این تاپیک ها راهنمایی دوستان است. اگر شما فکر می کنید راهنمای اعلام شده اشتباه هست می توانید یکبار انرا در وب سایتی استفاده کنید و نتیجه را مشاهده کنید. اما اگر سعی دارید کلا بگین یک کاربر اشتباه راهنمایی کرده و می کند که دیگه جای بحثی وجود ندارد و نمی توان منطقی با شما بحث نمود.

همچنین یاداور میشوم دوستمون با این راهنما مشکلشان برطرف شده و مسلما با توجه به ماهیت کارشان بارها تاکنون وردپرس را اپدیت کرده اند اگر مشکل رفع نشده بود اعلام می کردن و دیگر تشکر جداگانه ای پست نمی کردن.