ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد هاستینگ با دامنه ir ؛ مزایا و معایب

Saati
November 24th, 2015, 11:14
دوستان نظرتون درمورد راه اندازی با دامنه ir چیه؟ تاثیرش تو بحث تحریم ها قابل توجه هست؟ یا به کل استفاده از دامنه بین المللی رو پیشنهاد میکنید؟

من سرچ کردم تاپیکی با این عنوان نبود و چه خوب هست درمورد این موضوع پیرامون مزایا و معایبش، بحث تحریم، برند سازی و اعتبار، با اساتید گفتگویی داشته باشیم!

با تشکر

irank1
November 24th, 2015, 11:44
دوستان نظرتون درمورد راه اندازی با دامنه ir چیه؟ تاثیرش تو بحث تحریم ها قابل توجه هست؟ یا به کل استفاده از دامنه بین المللی رو پیشنهاد میکنید؟

من سرچ کردم تاپیکی با این عنوان نبود و چه خوب هست درمورد این موضوع پیرامون مزایا و معایبش، بحث تحریم، برند سازی و اعتبار، با اساتید گفتگویی داشته باشیم!

با تشکر

1- توی گوگل نمیتونی تبلیع بدی
2- اس اس ال نمیتونی بگیری
3- مزایا : ارزونه دامنش
مشکلات لایسنس خواهید داشت! یه زمانی یادم هست که دایرکت ادمین : fqdn دات آی آر و تائید نمی کرد ( چند ساله مشکلش حل شده)

ehsanyeganeh
November 24th, 2015, 11:49
سلام
مشکلی وجود نداره
فقط به قول دوستمون تو گوگل نمیتونی ادز بزاری که اونم باپارک کردن دامین با پسوند دیگر حل میشه
اس اس ال هم چرا برای دامین های ای ار وجود داره ولی برای هاستینگ فکر نکنم اصلا نیاز باشه!

کلا نظر مامثبت هست تا الانم ما در هیچ کدوم از خدماتمون به مشکل نخردیم با دامین دات ای ار
شاد و پیروز باشید

pardazit.net
November 24th, 2015, 11:56
1- توی گوگل نمیتونی تبلیع بدی
2- اس اس ال نمیتونی بگیری
3- مزایا : ارزونه دامنش
مشکلات لایسنس خواهید داشت! یه زمانی یادم هست که دایرکت ادمین : Fqdn دات آی آر و تائید نمی کرد ( چند ساله مشکلش حل شده)

دوست من فقط توی گوگل نمیتونن تبلیغ بدن فقط همین (مهم هم نیست)
گواهی ssl که موردی نداره ما خودمون برای دامنه ir صادر میکنیم

اما یه نظریه هم هست بین سئو کاران که جدیدا گوگل (طبق الگوریتم کبوتر) دامنه ir رو به خاطر بومی گرایی بهتر از پسوند های بین المللی نمایش میده (توجه کنید گفتم نمایش نه ایندکس !)
چون کاربران شما هم ایرانی هستند و این پسوند ایران هست.

iHSG
November 24th, 2015, 12:54
سلام
SSL می تونی بخری اما به خاطر تحریم ها باید هزینه میلیونی برای یه SSL دامنه IR. بدی.
سرورپارس 2 میلیون تومان برای SSL دامنه IR. میگیره.جا های دیگه هم رفتم SSL برای دامنه IR. میلیونی بوده.
فقط یه جا هست که SSL برای دامنه IR. فقط 50 - 60 تومان میگیره اونم SSL است که سایت enamad.ir در این آدرس http://www.enamad.ir/SSLPage.aspx?page=Login.aspx استفاده کرده و به دلیل تحریم ها به صورت پیش فرض قابل پشتیبانی مرورگر ها نیست و باید زنجیره گواهی اش رو نصب کنید که اونم فقط نسخه ویندوز داره و عملاً SSL در لینوکس و مکینتاش کار نمیکنه.