توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بکاپ گیری از طریق ftp
lord of persia
November 23rd, 2015, 12:29
با سلام
چگونه از طریق ftp می تونم از اطلاعات سایتم بکاپ گیری کنم؟
با تشکر
farhadhelix
November 23rd, 2015, 17:49
سلام. با اف تی پی فقط میتونید فایل هاتون رو بک اپ بگیرید.
ولی بک اپ دیتا بیس ، ایمیل و ... رو با اف تی پی نمیتنید انجام بدید.
از طریق پنل خود هاست قسمتی هست برای امور بک اپ گیری.
از همون استفاده کنید و سپس فایل زیپی که به عنوان بک اپ ساخته میشود رو از طریق اف تی پی دانلود کنید یه چای دیگه
kool
November 23rd, 2015, 18:42
در دایرکت ادمین میتونید تعیین کنید که در زمان های مشخص بکاپ کامل از یوزر های مورد نظر شما در فضای ftp مورد نظر شما ایجاد کنه
ThCWEB co
November 23rd, 2015, 18:44
در سی پنل به قسمت مربوط به بکاپ رفته و اف تی پی را مشخض کنید --
iHSG
November 23rd, 2015, 18:59
سلام. با اف تی پی فقط میتونید فایل هاتون رو بک اپ بگیرید.
ولی بک اپ دیتا بیس ، ایمیل و ... رو با اف تی پی نمیتنید انجام بدید.
از طریق پنل خود هاست قسمتی هست برای امور بک اپ گیری.
از همون استفاده کنید و سپس فایل زیپی که به عنوان بک اپ ساخته میشود رو از طریق اف تی پی دانلود کنید یه چای دیگه
ببخشید ولی تو Full Backup دایرکت ادمین که فایل sql دیتابیس ها هم هست نمی دونم شاید cPanel نباشه ولی تو بکاپ دایرکت ادمین بکاپ دیتابیس هم هست.
irank1
November 23rd, 2015, 19:03
با سلام
چگونه از طریق ftp می تونم از اطلاعات سایتم بکاپ گیری کنم؟
با تشکر
درود
امکان هست اطلاعات تکمیلی بدید؟ مثلا : هاست شما چی هست؟ و از همهی اجزا نیاز به بکاپ دارید یا فقط ایمیل یا فقط فایل ها
kool
November 23rd, 2015, 19:08
هاست شما چی هست؟
از آنجایی که در بخش مشکلات دایرکت ادمین تاپیک رو ایجاد کردن حتما پنل دایرکت ادمین هست
- - - Updated - - -
ببخشید ولی تو Full Backup دایرکت ادمین که فایل sql دیتابیس ها هم هست نمی دونم شاید cPanel نباشه ولی تو بکاپ دایرکت ادمین بکاپ دیتابیس هم هست.
در فول بکاپ هر دو هم دیتابیس هم ایمیل ها و فایل ها و کلا همه چیز هست. اسمش روش هست "بکاپ کامل"
irank1
November 23rd, 2015, 23:26
از آنجایی که در بخش مشکلات دایرکت ادمین تاپیک رو ایجاد کردن حتما پنل دایرکت ادمین هست
- - - Updated - - -
در فول بکاپ هر دو هم دیتابیس هم ایمیل ها و فایل ها و کلا همه چیز هست. اسمش روش هست "بکاپ کامل"
بله
اولش ندیدم و ممنون از اینکه اطلاع دادید
حرفتون صحیح است
lord of persia
November 24th, 2015, 11:37
درود
امکان هست اطلاعات تکمیلی بدید؟ مثلا : هاست شما چی هست؟ و از همهی اجزا نیاز به بکاپ دارید یا فقط ایمیل یا فقط فایل ها
سرویس هاست دانلود دارم کنترل پنل دایرکت ادمین ... فقط میخواستم از فایلها بکاپ داشته باشم...
iHSG
November 24th, 2015, 12:59
سرویس هاست دانلود دارم کنترل پنل دایرکت ادمین ... فقط میخواستم از فایلها بکاپ داشته باشم...
متاسفانه در سطح User دایرکت ادمین امکان ایجاد بکاپ زمان بندی شده (Backup CronJob) نیست و فقط می تونید از بخش Create/Restore Backups به صورت دستی از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید.
بعدش می تونید به صورت دستی بکاپ رو به FTP دیگه ای منتقل کنید برای این کار باید یه ارتباط FTP to FTP راه اندازی کنید که ساده ترینش استفاده از نرم افزار FlashFXP که این قابلیت رو داره هست.
یعنی با این نرم افزار می تونید دو FTP رو باز کنید و با Drag & Drop فایل از این FTP به اون یکی ببرید.
کار با نرم افزارش هم بلد نبودی بگو راهنماییت کنم.
kool
November 24th, 2015, 14:06
اگه لول نمایندگی باشه میتونید بکاپ زمانبندی شده نیز ثبت کنید ولی هاست دانلود رو با حجم بالا بخواهید بکاپ تهیه کنید فشار میاره روی سرور و مناسب نیست که دائمی انجام بشه
به روش پست شماره 10 نیز می تونید انجام بدید.