ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور dns در گوگل وبمستر چقدر در سئو تاثیر داره

davood1156
November 23rd, 2015, 13:02
سایتی دارم تا دیروز از لحاظ سئو عالی بود و حداقل تو 15 کلمه کلیدی تو سرچ گوگل اول بود
امروز اومدم دیدم صفحه پنجه اونهم نه لینک اصلی بلکه لینک های دیگش دقیقا همین مورد برای ساب دامینش هم اتفاق افتاده.
رفتم تو گوگل وبمستر دیدم ارور dns داده تو یکی از سایت های خارجی آنالیز کردم موارد ارور رو نشون داد که تصویرش رو قرار دادم
این سایت بعنوان نیم سرورم هست که چند روز پیش نیم سرورش رو عوض کردم و دوباره درستش کردم .
ضمن اینکه سایت رو آنالیز کردم هیچ مشکلی از بابت بک لینک و پنالایز و ... نداره
به نظر شما ممکنه مشکل چی باشه؟ برای رفع مشکل چکار کنم؟
منتظر راهنمایی دوستان هستم
28934

- - - Updated - - -

الان رفتم ایمیلم رو چک کردم دیدم ایمیل وریفای دامین اومده چون تو همین یکی دو روزه تمدیدش کردم
به اون که ربطی نداره؟

- - - Updated - - -

سایتی دارم تا دیروز از لحاظ سئو عالی بود و حداقل تو 15 کلمه کلیدی تو سرچ گوگل اول بود
امروز اومدم دیدم صفحه پنجه اونهم نه لینک اصلی بلکه لینک های دیگش دقیقا همین مورد برای ساب دامینش هم اتفاق افتاده.
رفتم تو گوگل وبمستر دیدم ارور dns داده تو یکی از سایت های خارجی آنالیز کردم موارد ارور رو نشون داد که تصویرش رو قرار دادم
این سایت بعنوان نیم سرورم هست که چند روز پیش نیم سرورش رو عوض کردم و دوباره درستش کردم .
28934

- - - Updated - - -

الان رفتم ایمیلم رو چک کردم دیدم ایمیل وریفای دامین اومده چون تو همین یکی دو روزه تمدیدش کردم
به اون که ربطی نداره؟

دوستان لطف کنید راهنمایی کنید
برای کسی این مشکل بوجود نیومده؟

pardazit.net
November 23rd, 2015, 13:10
ارور dns یعنی سقوط آزاد سایت شما

به تازگی سرور و یا هاست عوض کردید ؟

سرورتان ایران هست ؟

موارد فوق نبود 100% از فایروال و کانفینگ سرورتان هست.

davood1156
November 23rd, 2015, 13:18
ارور dns یعنی سقوط آزاد سایت شما

به تازگی سرور و یا هاست عوض کردید ؟

سرورتان ایران هست ؟

موارد فوق نبود 100% از فایروال و کانفینگ سرورتان هست.

یک ماهی هست سرور رو عوض کردم و از نمایندگی استفاده میکنم
رو همین نمایندگی سایت های دیگه ای هم هستن مشکل پیدا نکردن
الان هم فقط فقط صفحه اول دامین و ساب دامین تو نتایج جستجو نمیاد ولی ایندکس داره
منظورتون رو در مورد سقوط آزاد سایت درست متوجه نشدم!
یعنی بخاطر یه تعویض آی پی و سرور باید بیخیال سایتی بشم که اینهمه روش زحمت کشیده شده
میتونه بخاطر دیر تمدید کردن دامین باشه؟

smhnw
November 23rd, 2015, 13:21
تو گوگل وب مستر اون سه تا تیکه حتما باید بخوره و مشکلی نداشته باشه ولی یه ارورایی رو به صورت پیام بهتون میده مثلا میگه GoogleBot cant Acsess... اینا مهم نیست و همیشه میاد البته رنگش قرمز باشه یعنی مهمه ...

ThCWEB co
November 23rd, 2015, 13:36
ارور دی ان اس تاثیر بالایی(30%) تو رنک داره -

davood1156
November 23rd, 2015, 15:36
تو گوگل وب مستر اون سه تا تیکه حتما باید بخوره و مشکلی نداشته باشه ولی یه ارورایی رو به صورت پیام بهتون میده مثلا میگه GoogleBot cant Acsess... اینا مهم نیست و همیشه میاد البته رنگش قرمز باشه یعنی مهمه ...

بله حق با شماست
البته الان ایندکس اصلی نمایش داده میشه و سایت خوشبختانه برگشته
فکر میکنم مشکل از همون تمدید دامین بود که دیر انجام شده بود تنها شانسی که آوردم قدرت ایندکس دامینم بالا بود و الان چند تا کلمه کلیدی دوم شده م تو یکی دو روز باز اول میشه
ممنون از همه دوستایی که بهم مشورت دادن

aligoli
November 23rd, 2015, 22:01
28934

- - - Updated - - -

به اون که ربطی نداره؟

- - - Updated - - -

دوستان لطف کنید راهنمایی کنید
برای کسی این مشکل بوجود نیومده؟

و شما هم هیچ تغییری در ساختار یا کانفیگ سایت ندادید !؟
و یک هو چنین مشکلی ایجاد شد ؟
چه مدت از تاسیس سایت شما می گذرد ؟