PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفع شل های سایت

sarazaman
November 22nd, 2015, 19:43
سلام

دوستان سرور و هاسن های من سی پنل هست. می خواستم ببینم چطور می تونم بوسیله قسمت شل در سی پنل شل های سایت رو بررسی کنم .

company_hosting
November 22nd, 2015, 20:01
سلام

انتی ویروس یا انتی شلر دارید ؟

smhnw
November 22nd, 2015, 20:09
عذر میخوام میخواین شل هارو بررسی کنین ؟؟؟

شل اگر باشه پاک کنین بررسی چیه دیگه ؟

اگر انتی شلر نداره سرورتون پیشنهاد میشه فول بکاپ دانلود کنین و رو سیستمتون انتی ویروس باشه و محتویاتش رو بررسی کنین ...

زیرساخت
November 27th, 2015, 23:49
سلام

دوستان سرور و هاسن های من سی پنل هست. می خواستم ببینم چطور می تونم بوسیله قسمت شل در سی پنل شل های سایت رو بررسی کنم .

سلام
اگر منظورتان گزینه SSH/Shell Access در سی پنل است این ابزار کاربرد دیگری دارد.
می توانید توسط ابزار Virus Scanner سایت خود را اسکن کنید.
به سرویس دهنده هاست خود نیز اطلاع دهید تا هاست شما را با ابزارهایی نظیر CXS و ... از نظر وجود شل بررسی کنند.

nimafire
November 28th, 2015, 00:34
سلام

بخش shell که میفرمایید، مربوط به خط فرمان لینوکس است و میتوانید یک سری دستور را مستقیما تحت مجوز های لینوکس اجرا کنید.

اصطلاح دوم، شل به معنای فایل های مخرب که به هکر دسترسی به اجرای کامند را میدهد، گویند.

aligoli
November 28th, 2015, 08:45
سلام

از آنتی شلر cxs باید استفاده کنید.
منظورتون شل های امنیتی هست دیگه ؟