توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد بهینه کردن nginx
SaeiDYavari
November 22nd, 2015, 12:23
سلام خدمت دوستان عزیز.من میخوام درمورد بهینه کردن انجنیکس یه سری اطلاعات بیشتری کسب کنم از دوستان خواهشمندم این پارامترهایی که قرار میدم درمورد هرکدومش اطلاعاتی داشتین ممنون میشم بگین که این مقداری که برای پارامترها گذاشته میشه با توجه به چه چیزهایی (مثل رم سی پی یو ) این مقدار داده میشه.ممنون از لطفتون.اگه درمورد هر پارامتر توضیحی هم بدین که چیه ممنون میشم
سلام خدمت دوستان عزیز.من میخوام درمورد بهینه کردن انجنیکس یه سری اطلاعات بیشتری کسب کنم از دوستان خواهشمندم این پارامترهایی که قرار میدم درمورد هرکدومش اطلاعاتی داشتین ممنون میشم بگین که این مقداری که برای پارامترها گذاشته میشه با توجه به چه چیزهایی (مثل رم سی پی یو ) این مقدار داده میشه.ممنون از لطفتون.اگه درمورد هر پارامتر توضیحی هم بدین که چیه ممنون میشم
دوست عزیز مقادیر فوق اصلا صحیح نیست
به عنوان مثال با مقادیر فوق:
fastcgi_connect_timeout 3000;
fastcgi_send_timeout 3000;
fastcgi_read_timeout 3000;
براحتی با یک ddos ساده وب سرور و php درگیر میشه و سرور میخوابه چون درخواست ها تا تایم بالایی روی سرور باز میمونه...
پیشنهاد میشه برای یاد گیری اصولی کانفیگ این وب سرور به سایت اصلیش مراجعه کنید و توضیحات هم کدام ار value ها رو بخونید و آشنا شید که هر کدام دقیقا چکاری انجام میدهند
SaeiDYavari
November 22nd, 2015, 12:47
ممنون عزیز ولی این مقادیر روی سرور تنظیم نشده و یک کقداری هست که دادیم میخوامفقط ببینم این مقادیر رو با توجه به چه چیزهایی ست میکنیم مثلا تو پارامتر fastcgi_buffers 64 4096k; چرا باید 64 4096k باشه؟علت؟و اینکه از کجا میتونم بخونم تو گوگل سرکردم نتیجه خاصی نگرفتم ممنون میشم سایتی اگه میشناسین معرفی کنین
nginxweb
November 22nd, 2015, 12:50
ممنون عزیز ولی این مقادیر روی سرور تنظیم نشده و یک کقداری هست که دادیم میخوامفقط ببینم این مقادیر رو با توجه به چه چیزهایی ست میکنیم مثلا تو پارامتر fastcgi_buffers 64 4096k; چرا باید 64 4096k باشه؟علت؟و اینکه از کجا میتونم بخونم تو گوگل سرکردم نتیجه خاصی نگرفتم ممنون میشم سایتی اگه میشناسین معرفی کنین
غرض کردم شما باید بطور کلی گزینه ها را بشناسید
مثلا برای fastcgi buffer لینک زیر رو ببینید تمام توضیحات کامل هست:
ممنون ازلطفتون بله دیدم بعد این پارامتر ها دستی مقدارشون تنظیم نشه یعنی این پارامتر ها اضافه نشه کلا چقدر رو سرور تاثیر میذاره؟ایا با دستی تنظیم کردن بهینه تر میشه یا نه؟وجود پارامترهای مربوط به fastcgi در کانفیگ انجنیکس ضروریه و بهینه تر هستش؟
و درمورد این پارامترها یزی نگفتین ممنون میشم پاسخ بدین
server_names_hash_max_size 40480;
types_hash_max_size 8192;
و
open_file_cache max=200000 inactive=200s;
open_file_cache_valid 900s;
open_file_cache_min_uses 2;
open_file_cache_errors off;