PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال ساب دامین به سرور مجازی

ehsan-
November 21st, 2015, 19:54
سلام
دوستان یه هاست دایرکت ادمین دارم و میخوام ساب دامینشو جهت دانلود به یه سرور مجازی ست کنم لطفا راهنمایی کنید، مبتدی هستم دقیق بگید:d

shivahost
November 21st, 2015, 20:19
یک a record بسازید بنام ساب دامین مورد نظر و به ip سرور مجازی، یعنی ساب دامین نسازید و برید به dns managment و یک A Record بسازید مثلا بنام download و بهش ip سرور مجازی رو بدهید. روی سرور مجازیتون هم که باید dns zone مربوطه به ساب دامنه ایجاد شده باشه.

kool
November 21st, 2015, 20:30
همانطور که همکارمان توضیح دادن یک رکورد a در (قسمت مدیریت دی ان اس) هاست دامنه اصلی ایجاد کنید و در سرور مجازی نیز دی ان اس مورد نیاز ساب دامنه رو اعمال کنید در زمان کوتاهی آماده استفاده می شود.

ehsan-
November 21st, 2015, 21:32
ممنون از پاسخت ، من مرحله اول رو رفتم یعنی a record رو ایجاد کردم با ایپی سرور مجازی، ولی قسمت دوم رو متوجه نمیشم بی زحمت یکم واضح تر بگید ممنونم

kool
November 21st, 2015, 21:43
سیستم عامل سرور مجازی چی هست؟ کنترل پنل هم اگه نصب کردید بفرمایید

ehsan-
November 21st, 2015, 22:18
ویندوز 2008 ، کنترل پنل نصب نکردم

kool
November 21st, 2015, 23:34
در گوگل سرچ کنید اموزش مرتبط زیاد هست. با این مورد رو ببینید اوکی میشه: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=30827

farssub
November 22nd, 2015, 05:56
iis نصب کنید و بعد به هاستتون وصل کنید خیلی ساده هستش در گوگل هم سرچ کنید یاد خواهید گرفت

ehsan-
November 22nd, 2015, 07:06
iis رو نصب کردم ولی نمیدونم چکارش کنم بیشتر از 10 صفحه گوگل رو زیرو رو کردم ، ولی بازم دقیق متوجه نشدم ، دوستان فقط نوشتن که راحته بله راحته ولی برای کسی که 10 بار انجامش داده نه من که اولین باره به سرور مجازی لوگین میکنم، اگه برای دوستان مقدوره یه ذره واضح تر که دقیقا بعد از نصب iis چکار کنم:-?

- - - Updated - - -

حتی dns maneger رو هم نصببیدم ولی نمیدونم واسه اضافه کردن ساب دامین هم ازش استفاده میشه ایا؟ و اینکه من با ست کردن دامنه تو سرور مجازی دقیقا دارم به درایو خاصی در سرور دامنه میدم و یا کل سرور؟؟

farssub
November 22nd, 2015, 11:16
دوست عزیز این اموزش ست کردن ای پی در هاست میباشد
www.yon.ir/WEe9
اموزش iis هم به زودی قرار میدم

ehsan-
November 22nd, 2015, 11:19
ممنون بابت پاسخ ولی a record ایجاد کردم همون طور که گفتم در سرور مجازی iis هم نصب کردم ولی ادامه کار رو نمیدونم چکار کنم

farssub
November 22nd, 2015, 11:30
زمانی که iis نصب کردید به صورت زیر عمل کنید
به این قسمت رفته

Start => Administrative Tools => Internet Informaion Servive (IIS) Manager

بعد گزینه sites
28916
بعش سمت راست منو گزینه add website
28917
بعد گزینه هارو پر کنید به جای dl.site.com
ادرس سایت خودتون رو وارد کنید
28918
بعد برای اینکه دایرکتوری جایی که iis نصب هست رو انتخاب کنید گزینه physical path
رو بزنید دکمه مربع شکل دارای سه ... میباشد
و فولدر wwwroot رو انتخاب بکنید و بعد گزینه اوکی رو بزنید
بعد directory browsing رو فعالی کنید
28919
گزینه directory browsing رو بزنید و enable کنید سوالی بود در خدمتیم

ehsan-
November 22nd, 2015, 11:43
دوست عزیز
directory browsing کجا هست؟؟ ببخشیدا بابت این همه سوال مبتدیانه:)

- - - Updated - - -

و این که با این تنظیمات من کل سرور رو به ساب دامین وصل کردم ایا، میشه فقط یه درایو رو وصل کرد؟

farssub
November 22nd, 2015, 11:43
رو گزینه site دوبار کلیک کننید صفحه ایی باز میشه گزینه direct tory browsing رو مشاهده خواهید کرد

ehsan-
November 22nd, 2015, 11:46
رو گزینه site دوبار کلیک کننید صفحه ایی باز میشه گزینه direct tory browsing رو مشاهده خواهید کرد

و این که با این تنظیمات من کل سرور رو به ساب دامین وصل کردم ایا، میشه فقط یه درایو رو وصل کرد؟

farssub
November 22nd, 2015, 11:51
بله وصل کردید

ehsan-
November 22nd, 2015, 11:57
جسارتا نحوه ادرس دهی چطوری هست مثلا من چطور میتونم ادرس یه فایل در درایو e سرور مجازی رو به یه پست در سایت بدم؟؟

farssub
November 22nd, 2015, 12:11
شما فولدر wwwroot رو واردش بشید و فایلی داخلش بریزید.
به عنوان مثال ای پی سرور شما 192.168.1.1 هستش
و شما یک فایل به اسم ehsan.zip در اون قولدر ریختین
میشه
http://192.168.1.1/ehsan.zip
و به صورت ساب دامین
http://dl.siteshoma.com/ehsan.zip
میتونین گزینه phiscal path رو به درایو دیگه منتثل کنید که میخواهید فایل داخلش برای دانلود قرار بدید
امید وارم متوجه شده باشید

ehsan-
November 22nd, 2015, 12:24
ممنون بابت حوصله ای که به خرج دادید یه سوال دیگه هم دارم من الان فایل گذاشتم اما نتونستم دانلود کنم ایا ست شدن ساب دامین با سرور زمان بر هست و یا آنی ست میشه؟

farssub
November 22nd, 2015, 12:25
لینک رو برای بنده ارسال کنید تست کنم و شاید پسنوندی هست که در سرور ادد نشده هنوز

ehsan-
November 22nd, 2015, 12:29
http://dl.gfxi.ir/1.rar

farssub
November 22nd, 2015, 12:31
دوست عزیز گمونم اشتباه انجام دادید ساب دامین بالا نمیاد. به مدیریت سرور تون بگید انجام بدن براتون.
بازم چک کنید ببینید درست انجام دادید یا خیر

ehsan-
November 23rd, 2015, 11:58
ببخشید دوستان از این همه پرچونگی من، راستش با مدیر سرور در میون گذاشتم ولی واسه حل مشکل اقدامی نکردن و درخواست پرداخت هزینه مجزا دادن و من چون میخوام این کار رو خودم یاد بگیرم اینه که مزاحم دوستان میشم، حالا روند کارم تا جایی پیش رفته که با ip میتونم از سرور فایل دانلود کنم اما با دامنه نه، یعنی فک کنم دامنه به درستی ست نشده، ایا راهی غیر از اینی که رفقا مطرح کردن هست ، دوستان کمک کنید

- - - Updated - - -

دوستان کسی راه حلی واسه مشکل ما نداره ؟؟؟؟

- - - Updated - - -

مشکل ما راه حل دیگه ای نداره ....... دوستان کمک کنید