PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اپلود سنتر ssd یا معمولی؟

alivw71
November 21st, 2015, 02:05
سلام
قصد را اندازی اپلودسنتر رو دارم , چند نکته هست که باید بدونم ؛ اول اینکه هارد ssd در اپلود سنتر تاثیری دارد یا بهتر است از همون hhd استفاده شود؟
الان سرور مجازی ssd ایران در اختیار دارم ؛ میخواستم بدون بجای سرور؛ استفاده از هاست دانلود ایران بهتر نیست؟! یا همین سرور مجازی استفاده شود؟
....................................
الان این رو رو سرور ssd به صورت ازمایشی اجرا کردم. دوستان تست کنند ببینند سرعتش با دیگر اپلودسنترها چگونه هست؟ فرقی دارد؟

http://46.209.20.235/up

mizban97
November 21st, 2015, 02:07
سلام
قصد را اندازی اپلودسنتر رو دارم , چند نکته هست که باید بدونم ؛ اول اینکه هارد ssd در اپلود سنتر تاثیری دارد یا بهتر است از همون hhd استفاده شود؟
الان سرور مجازی ssd ایران در اختیار دارم ؛ میخواستم بدون بجای سرور؛ استفاده از هاست دانلود ایران بهتر نیست؟! یا همین سرور مجازی استفاده شود؟

سلام
100% درایور ssd پرسرعت تر از هارد های معمولی هست. و در اپلودسنتر شما تاثیر زیادی داره.
سرور مجازی بهتر هست چون منابع رو میتونید راحت تر کنترل کنید . پیشنهادم این هست اگر سرور فوق امکان انتقال دارد بله مناسب هست.

alivw71
November 21st, 2015, 02:16
سلام
100% درایور ssd پرسرعت تر از هارد های معمولی هست. و در اپلودسنتر شما تاثیر زیادی داره.
سرور مجازی بهتر هست چون منابع رو میتونید راحت تر کنترل کنید . پیشنهادم این هست اگر سرور فوق امکان انتقال دارد بله مناسب هست.

سپاس فراوان
سرور ویندوز 2008 هست و پنل نصب نیست روش فقط xampp برای تست و... نصب هست , لینوکس برای این کار بهتر بود به نظرم که کلوکسو نصب میکردم روی سرور.

a.e
November 21st, 2015, 02:17
هاردهای ssd دارای پایداری و سرعت بیشتری نسبت به هاردهای sata و sas برخوردار می باشند اما تنها مشکل این هارد ها هزینه بالای آن ها می باشد که برای استفاده در فضاهایی با حجم بالا ممکن است با مشکل تأمین هزینه مواجه شوید.

smhnw
November 21st, 2015, 02:25
پیشنهاد میشه یک هارد یک ترا یا ... اس اس دی تهیه کنین و اپلودسنتر عکس بزنین بهتره اما خوب خیلی زیاد هست مشابه

alivw71
November 21st, 2015, 02:38
تشکر از دوستان
البته چون اولش هست نباید زیاد برای حجم هارد یا میزان منابع سرور هزینه کرد؛ اکثر اپلودسنترها که تو سرو ایران هست از اسیاتک سرویس دارند و رو هارد معمولی .

besthosti.com
November 21st, 2015, 02:39
من فکر نمی کنم که برای سرور هایی که به عنوان آپلود سنتر قرار هست استفاده بشه بتوان از هارد های اس اس دی استفاده کرد در حال حاظر چون قیمت های بسیار بالایی دارن. به نظر من بهترین انتخاب هارد های ساتا هست.

007007
November 21st, 2015, 12:07
تو یکی از تاپیک های همین سایت درباره sshd هم صحبت کرده سرچ کنید گویا اون از همه بهتره

kool
November 21st, 2015, 13:18
Ssd که بهتر هست ولی بعدا حجم بالا بره هزینه مشکل ایجاد نخواهد کرد؟

alivw71
November 21st, 2015, 14:27
Ssd که بهتر هست ولی بعدا حجم بالا بره هزینه مشکل ایجاد نخواهد کرد؟
چون اولش هست نه زیاد ولی بعد از این که بازدید رفت بالا ارتقا میدم هاردرو.

......................................

تشکر از همه دوستان
الان این رو رو سرور ssd به صورت ازمایشی اجرا کردم. دوستان تست کنند ببینند سرعتش با دیگر اپلودسنترها چگونه هست؟ فرقی دارد؟

http://46.209.20.235/up/

Abolijoon
November 21st, 2015, 14:32
درود - اگر فقط آپلود سنتر عکس باشد موردی ندارد اما فایل های حجیم قرار بگیره به صرفه نیست .!

fireserver
November 21st, 2015, 16:49
سلام
....................................

http://46.209.20.235/up
دوست عزیز در صورتی که آپلود سنتر شما راه اندازی نشده و به در آمد نرسیده است فکر نکنم ارزش استفاده از SSD را داشته باشد و واقعاْ هزینه ی بالایی را در بر می گیرد مخصوصاْ در دیتا سنتر های ایرانی !
از هارد اینترپرایس فکر کنم شروع کنید در صورتی که احساس کردید هارد به صورت رضایت بخش عمل نمی کند کنار بگذارید و از ssd استفاده کنید.از دوستان بنده اسم نمی برم یکی از سایت های آپلودی رو داره که روزانه هزاران فیلم و موزیک و ... روش آپلود میشه و حتی اشتراک وی آی پی با تعداد زیادی در روز می فروشند ولی همچنان از هارد های اینترپرایس استفاده می کنند و همچنان حرف اول را در میان سایت های آپلود سنتر می زنند.چون اس اس دی در سرعت لود تاثیر بسیاری را دارد ولی در دانلود تا پهنای هارد به صورت کامل پر نشه سرعت به صورت یکسان به کاربران خواهد رسید.

همانطور که می دانید کاربران ایرانی فکر نکنم سرعت دانلود بالای 1 مگ رو داشته باشند

alivw71
November 21st, 2015, 17:20
دوست عزیز در صورتی که آپلود سنتر شما راه اندازی نشده و به در آمد نرسیده است فکر نکنم ارزش استفاده از SSD را داشته باشد و واقعاْ هزینه ی بالایی را در بر می گیرد مخصوصاْ در دیتا سنتر های ایرانی !
از هارد اینترپرایس فکر کنم شروع کنید در صورتی که احساس کردید هارد به صورت رضایت بخش عمل نمی کند کنار بگذارید و از ssd استفاده کنید.از دوستان بنده اسم نمی برم یکی از سایت های آپلودی رو داره که روزانه هزاران فیلم و موزیک و ... روش آپلود میشه و حتی اشتراک وی آی پی با تعداد زیادی در روز می فروشند ولی همچنان از هارد های اینترپرایس استفاده می کنند و همچنان حرف اول را در میان سایت های آپلود سنتر می زنند.چون اس اس دی در سرعت لود تاثیر بسیاری را دارد ولی در دانلود تا پهنای هارد به صورت کامل پر نشه سرعت به صورت یکسان به کاربران خواهد رسید.

همانطور که می دانید کاربران ایرانی فکر نکنم سرعت دانلود بالای 1 مگ رو داشته باشند

درود
هزینه اولیه سرور برای بنده مشکلی نیست, ولی سرعت لود در عکس ها ssd خیلی بهتر عمل میکنه و حدود 2 برابر سریع تر لود میشه . بیشتر تمرکزم فقط رو عکس و کمی هم فایل های ویدئویی هست.

RoobinaServer
November 21st, 2015, 17:26
درود
هزینه اولیه سرور برای بنده مشکلی نیست, ولی سرعت لود در عکس ها ssd خیلی بهتر عمل میکنه و حدود 2 برابر سریع تر لود میشه . بیشتر تمرکزم فقط رو عکس و کمی هم فایل های ویدئویی هست.

ssd توان چنین باری را ندارد.

درسته که سرعت بهتری میدهد ولی نمیتوانید به عنوان سرویس دانلود در فشار زیاد io استفاده کنید.

همانطور که کاربر fireserver گفتند از سری هارد های اینترپرایز باید استفاده کنید که قیمت بالایی این هارد ها دارد.

موفق باشید

alivw71
November 21st, 2015, 18:20
ssd توان چنین باری را ندارد.

درسته که سرعت بهتری میدهد ولی نمیتوانید به عنوان سرویس دانلود در فشار زیاد io استفاده کنید.

همانطور که کاربر fireserver گفتند از سری هارد های اینترپرایز باید استفاده کنید که قیمت بالایی این هارد ها دارد.

موفق باشید
سپاس
یعنی هزینه برای سرور ssd ندیم؟ ولی ssd ها iop بهتری دارند نسبت به اینترپرایز! هاست های دانلود داخل ایران جوابگو هست برای این کار؟

fireserver
November 21st, 2015, 22:57
درود

شما فکر می کنید ماهیانه چقدر مصرف پهنای باند داشته باشید؟

دیتا سنتر فقط ایران را مد نظر دارید؟

kool
November 21st, 2015, 23:12
نمی خوام ناامید بشید ولی آپلود سنتر زیاد هست و فکر نکنم با یه کلیجا نصب کردن درآمد داشته باشه براتون و بعدا نیز ممکنه مشکل ساز هم بشه.
جهت تست ابتدای کار بهتره یه هاست دانلود بگیرید و چند ماه بازدهی رو بسنجید و بیهوده زیان نکنید. ssd رو هم بیخیال بشید فعلا. هاردهای اینترپرایز خودشون خوبن. در ضمن خرابی در هارد های ssd نیز رویت میشه.

alivw71
November 22nd, 2015, 01:07
شما فکر می کنید ماهیانه چقدر مصرف پهنای باند داشته باشید؟

دیتا سنتر فقط ایران را مد نظر دارید؟

به نظرم ایران بهتر هست و سرعت لود هم تاثیر زیادی دارد.

- - - Updated - - -

نمی خوام ناامید بشید ولی آپلود سنتر زیاد هست و فکر نکنم با یه کلیجا نصب کردن درآمد داشته باشه براتون و بعدا نیز ممکنه مشکل ساز هم بشه.
جهت تست ابتدای کار بهتره یه هاست دانلود بگیرید و چند ماه بازدهی رو بسنجید و بیهوده زیان نکنید. ssd رو هم بیخیال بشید فعلا. هاردهای اینترپرایز خودشون خوبن. در ضمن خرابی در هارد های ssd نیز رویت میشه.
اصلا بحث کسب درامد و... نیست فقط یه اپلود سنتر مناسب و معمولی باشه ! تا بازدید که خوب شد یک لیچر اضافه کنم . برای شناخته شدن!

a.e
November 22nd, 2015, 01:55
بهترین پیشنهادی که میتوان خدمت شما عنوان نمود استفاده از سرورهای Storage دیتاسنتر OVH می باشد که دارای هارد های SAS2 می باشند یا استفاده از سرورهایی که دارای هارد های SAS می باشند تا بتوان سرعت بارگزاری تا حدی به SSD نزدیک کرد.

kool
November 22nd, 2015, 01:55
اصلا بحث کسب درامد و... نیست فقط یه اپلود سنتر مناسب و معمولی باشه ! تا بازدید که خوب شد یک لیچر اضافه کنم . برای شناخته شدن!

ok
ولی باز از نظر اینکه اطلاعات از بین نره. بهتره هزینه SSD رو برای تهیه یه سرور دیگه با هارد معمولی بزارید که جهت بکاپ گیری از اطلاعات آپلود سنتر اصلی استفاده کنید.

mizban97
November 22nd, 2015, 02:21
دوست عزیز
اگر اپلودسنتر شما صرفا عکس هست میتونید هارد ssd وصل کنید
ولی اگر قراره فایل های حجیم اپلود بشه منم با نظر دوستان موافقم بهتره از هارد های دیگری استفاده کنید خودم اینترپرایز ترجیح میدم نسبت به هزینه هارد های قابل قبولی هست.
هارد های اینترپرایز میتونید یه سرور از هتزنر آلمان تهیه کنید و کار خودتون شروع کنید 6 ترابایت هم فضا بهتون میده . میتونید یه اپلودسنتر اسوریج راه اندازی کنید و طرفداران بیشتری جذب کنید. نکته مهم تر فراموش نشه هتزنر به کپی رایت حساس هست.

farssub
November 22nd, 2015, 05:54
سلام درایو ssd بهترین گزینه میباشد ولی نسبت به کیفیت بالا قیمت بالایی هم خواهد داشت
میتونید از sshd هم استفاده کنید

sssoheil
November 22nd, 2015, 09:31
درود

بهترین گزینه استفاده از تکنولوژی هیبریدی بطور مجزا است.البته اشتباه نکنید منظور بنده هاردهای sshd نیست.باید در سرور مورد نظر از یک هارد اس اس دی برای سیستم عامل و دیتابیس استفاده کنید و برای فایل ها از هاردهای اینترپرایس در بستر رید 10.

alivw71
November 22nd, 2015, 14:59
سپاس از همه دوستان
هاست دانلود ایران هم تست کردم فرق زیادی نداشت با ssd !!

- - - Updated - - -

دوستان یک تست سرعت از هارد ssd سرور بنده!
28924
نرمال هست ؟

kool
November 22nd, 2015, 15:13
سپاس از همه دوستان

- - - Updated - - -

28924
نرمال هست ؟

هارد اشتراکی هست پس نمیشه نظر قطعی داد. برای هارد اختصاصی ssd کم هست. اما ظاهرا روی سرور مجازی هست پس نرمال هست مقداری لیمیت کنن.
اگه این مقدار فعلی رو براتون اختصاصی نگهدارن خوبه.

RoobinaServer
November 22nd, 2015, 15:48
سپاس از همه دوستان

- - - Updated - - -

28924
نرمال هست ؟

با سلام

نمیتوان نظری دقیق داد. ممکن هست میزبان شما از درایو های ارزان قیمت دارای سرعت کمتر یکطرفه استفاده میکنند (ssd چندین مدل دارد با چندین کارایی مختلف که قیمت همین مدل ها با هم بسیار متفاوت هست) یا سرور و درایو زیر فشار هست یا کلا لیمیت شما به همین صورت هست و هزاران دلیل دیگر.

موفق باشید

alivw71
November 22nd, 2015, 23:10
تشکر از دوستان

با تحقیقی که انجام دادم 95% اپلود سنترهای عکس و فایل مانند اپلود7 و... بجز لیچرها از هاست دانلود استفاده میکنند و سایت اصلی رو یک هاست اشتراکی هست برای اپلو دفایل ها به هاست دانلود از طریق ftp اتصال دادند.
فعلا از هاست دانلود استفاده میکنم تا وقتی که بازدید زیاد شد.

- - - Updated - - -

تست دوباره هارد (سرعت 2 برابر)
28935

kool
November 23rd, 2015, 02:53
تست دوباره هارد (سرعت 2 برابر)
28935

احتمالا در زمان تست قبلی فشار روی سرور بیشتر بوده!

007007
November 23rd, 2015, 16:32
تفاوت سرعت را خودتون ببینید

http://www.aparat.com/v/TcOlK/%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA_%D8%B3%D8%B1%D8%B9% D8%AA_%D8%AF%D8%B1_%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%D9%85 %D8%B9%D9%85%D9%88%D9%84%DB%8C_%D9%88_%D8%A7%D8%B3 _%D8%A7%D8%B3_%D8%AF%DB%8C_%D9%88

ولی فقط سرعت را نباید مدنظر قرار داد بحث امنیتشم هست. اگر اِستوریج براتون مهمه Raid 50 و اگر امنیت براتون مهمه Raid 10. روی هم رفته به نظرم Hybrid بهتره