PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مواظب رفتار مشکوک مرورگر فایرفاکس باشید

i.sharifi
November 20th, 2015, 16:13
سلام

من برای افزایش امنیت و جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی ، سرویس هایی که برای بهبود عملکرد نرم افزارها ، اطلاعاتی رو از سیستم کاربر جمع آوری می کنند ، در همه نرم افزارهای نصب شده روی سیستم های درون شبکه ، غیرفعال کردم .
مدتی بود که هنگام مانیتور کردن ارتباطات ورودی و خروجی سیستم شخصیم در محل کار، متوجه یک سری تبادل داده ناخواسته در مرورگر فایرفاکس شده بودم و دقیقا با همین مورد در سیستمی خارج از شبکه هم برخورد کرده بودم .
امروز صبح بعد از اینکه مرورگر فایرفاکس رو اجرا کردم با اخطار نرم افزار Eset Smart security مواجه شدم :

http://uupload.ir/files/yis_ff.jpg

آی پی بلاک شده متعلق به سرویس Firefox Health Report (https://www.mozilla.org/en-US/privacy/firefox/#health-report) هست که برخی از اطلاعات مرورگر رو جمع آوری و برای توسعه دهندگان نرم افزار ارسال می کنه (این آپشن رو هم غیرفعال کرده بودم)
بعد از جستجو در گوگل متوجه شدم چند نفر دیگری هم به تازگی با این مشکل مواجه شدند و حتی با غیرفعال بودن این سرویس برای عده ای ، همچنان برقراری ارتباط صورت میگیره .
لینک نمونه 1 (https://forum.eset.com/topic/6680-blocked-sites/)
توضیح تیم Eset (https://forum.eset.com/topic/6684-thank-you-eset-nod32-blocked-a-telemetry-attempt-from-firefox/)
---
من پیشنهاد می کنم فعلا این سرویس رو غیرفعال کنید

مسیر:
(
Options<
Advanced<
Data Choices<
)

یا حتی در صورت لزوم فعلا از مرورگر فایرفاکس استفاده نکنید

هرچند امکان داره با غیرفعال کردن FHR همچنان با اخطار آنتی ویروس مواجه بشید ، اما این به این معنا نیست که تبادل داده صورت میگیره و احتمالا به دلیل اینکه آی پی مربوط به سرویس مذکور قبلا بلاک شده و در دیتابیس نرم افزار امنیتی موجود هست با این اخطار مواجه خواهید شد .
لازم می دونم این نکته رو ذکر کنم که یکی دو بسته امنیتی دیگر رو هم برای اطمینان چک کردم اما هیچکدوم این مورد رو تشخیص ندادند و این سرویس رو بلاک نکردند .
دوستانی که از بسته های نرم افزاری Eset استفاده می کنند در صورتی که با این مورد برخورد کردند ممنون میشم مشاهداتشون رو در این تاپیک به اشتراک بگذارند .

iHSG
November 20th, 2015, 19:59
سلام
فکر نکنم فایرفاکس اطلاعات شخصی مردم رو جاسوسی کنه.
خودتون میگید آنتی ویروس های دیگه مشکلی ندارن فقط ESET است.
این ESET با خیلی چیزا مشکل داره از بلاک کردن اکثر سایت های ایرانی گرفته تا این جور موارد.
من یادمه قبلاً که ESET داشتم حتی نرم افزار پخش کننده معروف KM Player هم نصب میکردم بعضی اوقات همین اخطار عکسی که شما گذاشتید اما با آدرس مخصوص KM Player نمایش داده میشد.

درسته ESET محبوب ترین آنتی ویروس از نظر مردم است اما از نظر کارشناسی و قدرت آنتی ویروس ESET همیشه مقام های پایین تری نسبت به رقیب های غولش Bit Defender و Kaspersky میگیره.
فایرفاکس انقدر مرورگر قابل اعتمادی است که حتی جدیداً اپل اجازه داده تو iOS هم ازش استفاده بشه.

من در عوض به کروم اعتماد ندارم چون در یه خبر انگلیسی خوندم که خود گوگل گفته ما اطلاعات و آدرس سایت هایی که کاربر رفته رو در کروم شنود میکنیم برای اینکه بتونیم سلیقه کاربر رو بفهمیم و چیزی که مناسبش هست رو بهش نمایش بدیم.درسته شنودش هدف مخرب نداره اما به هر حال خودش اعلام کرده که شنود میکنه.بعدش یکی دیگه از دلایلم که از کروم استفاده نکنم اونم اینه که بخش افزونه های کروم بدون ***** شکن باز نمیشه و گوگل اکثر بخش های مهمش رو برای آیپی ایران بسته یعنی رسماً ما ایرانی ها رو نخود هم حساب نکرده.مطمئن باشید زبان فارسی صفحه اصلی گوگل هم برای ایرانی ها نیست برای فارسی زبان های خارج از ایران است.

delta
November 20th, 2015, 20:28
بله منم مشتریهام اکثرن سیستمشون رو میارن مغازه علت مشکلشون تو نصب نشدن بازی و نرم افزارها و... همین انتی ویروس نود 32 مزخرفه.پاکش میکنم مشکلشون حل میشه..انتی ویروسهای دیگر همچین مشکلی رو ندارند

kool
November 20th, 2015, 20:42
منم شونصد سال پیش چند ماه (نود32) استفاده کردم، دیدم فالس آلارم خیلی زیاد داره کلا بی خیالش شدم. در واقع اگه قرار باشه همه سایت ها و فایل ها مخرب باشن که دیگه به این انتی ویروس (نود32) نیاز نیست و دیگه خودمون میتونیم سیستم رو کلا خاموش کنیم و برقش رو بکشیم و ....

ehsanyeganeh
November 20th, 2015, 23:50
بله دیگه دوران ناد32 چند سالی هست که به سر اومده
به نظر بنده بهترین انتی ویروس بیت دفندر هست

asrhosting
November 21st, 2015, 00:06
چون دلیلیتون nod32 هست پس شک ندارم که فایرفاکس ریگی تو کفشش نیست ! :دی
ولی به غیر این گفته فایرفاکس نشنیدم به جایی وابسته باشه و بخواد جاسوسی کنه .

smhnw
November 21st, 2015, 00:19
حاجی فایرفاکس برنامه ای نیست که شما بخوای ازش ایرادی بگیری ! حتی موقعی گوگل کروم به دنیا نیومده بود این داشت میتروکوند و هنوزم عالیه !

دوما نود32 به خیلی چیزا حساسه به قول دوستان سایتای ایرانی که مطلب میزارنم بلاک میکنه !

به هر حال غیر ممکنه جاسوسی اینم با این نرم افزار !

tatnet
November 21st, 2015, 01:50
ما که دیگر به جائی رسیدیم که اصلا نیازی به آنتی ویروس نداریم به قول برخی دوستان خودکفا شدیم :59:

نود 32 آنتی ویروس بدی نیست ولی بلاک کردن وب سایت ها از محبوبیتش کم کرده

و این عکسی که گذاشتی در نود32 طبیعی است آنقدر بلاک میکنه هر چیزی که باید بیخیالش باشی

i.sharifi
November 21st, 2015, 02:32
فکر می کنم دوستان در هنگام مطالعه پست اول دقت کافی به خرج ندادند .
در بالا اشاره کردم که این سرویس بر روی چند سیستم غیرفعال شده ، با این وجود ارتباط از طریق آی پی این سرویس همچنان برقرار هست و همین برای من ، بعضی از کاربران و شرکت eset شک برانگیز بوده که احتمالا دلیل بلاک شدن سرویس fhr هم این مساله بوده .
بنده در مورد جاسوسی یا سوء استفاده موزیلا از اطلاعات کاربران صحبتی به میون نیاوردم ، بلکه این تاپیک فقط به منظور اطلاع رسانی در خصوص یک مورد مشکوک ایجاد شده .

delta
November 21st, 2015, 07:19
ایا تنها دلیل شما همین نود هست? با نرم افزارهای امنیتی دیگر تست کردید? اگر تنها دلیل همین نود هست بزار براشون شک برانگیز باقی بمونه.اینقدر ازش چیزای عجیب دیدم که این مورد پیشش هیچی نیست

mhiizadi
November 21st, 2015, 09:31
ایا تنها دلیل شما همین نود هست? با نرم افزارهای امنیتی دیگر تست کردید? اگر تنها دلیل همین نود هست بزار براشون شک برانگیز باقی بمونه.اینقدر ازش چیزای عجیب دیدم که این مورد پیشش هیچی نیست

مشکل اصلی و اساسی این هست که چرا با وجود خاموش بودن این مورد هنوز هم مرورگر این ارتباط رو میخواد بر قرار کنه !؟

Saati
November 21st, 2015, 10:46
من که خیلی وقته از کروم استفاده میکنم. آنتی ویروس رو سیستم نصب ندارم.

از طرفی هم هر فلش و هاردی به سیستم وصل نمیکنم.