توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش محصولات در بخش سرویس ها
rezamk
November 20th, 2015, 13:53
سلام و خسته نباشید !
طبق عکس زیر محصولاتم وجود دارند در پنل whmcs ؛ تا دیروز هم این محصولات در کارت خرید بخش کاربری نمایش داده می شدند . اما دیشب یک قالب رو برای تست رو بخش کاربری گذاشتم ازش خوشم نیومد و دوباره به قالب قبلی برگردوندم . اما دیگه هر کاری می کنم محصولات نمایش داده نمیشه متاسفانه .
این عکس از محصولات تو پنل :
28897
اینم عکس از ناحیه کاربری و بخش سرویس ها :
28898
همونطور که مشاهده می کنید خالیه متاسفانه ! قالب هم sixfa هست . لطفا دوستانی که راه حلی دارند سریع راهنمایی کنند .
ممنون :53:
sami-00
November 20th, 2015, 13:59
سلام پوشه تمپ c رو خالی کنید درست میشه
rezamk
November 20th, 2015, 14:28
سلام ؛ ممنون از جوابت
پوشه رو پیدا نمی کنم ؛ آدرس دقیقشو میگین ؟
- - - Updated - - -
این جوابو یه جا دیگه دیده بودم ؛ ولی پوشه ای که میگین نه تو قایل های client هست نه تو فایل های قالب (sixfa)
- - - Updated - - -
اگه منظورتون این پوشه هست :
28899
خالی کردم ؛ اما باز هم نمایش داده نمیشه :-o
kool
November 20th, 2015, 15:55
سلام و خسته نباشید !
طبق عکس زیر محصولاتم وجود دارند در پنل whmcs ؛ تا دیروز هم این محصولات در کارت خرید بخش کاربری نمایش داده می شدند . اما دیشب یک قالب رو برای تست رو بخش کاربری گذاشتم ازش خوشم نیومد و دوباره به قالب قبلی برگردوندم . اما دیگه هر کاری می کنم محصولات نمایش داده نمیشه متاسفانه .
این عکس از محصولات تو پنل :
28897
اینم عکس از ناحیه کاربری و بخش سرویس ها :
28898
همونطور که مشاهده می کنید خالیه متاسفانه ! قالب هم sixfa هست . لطفا دوستانی که راه حلی دارند سریع راهنمایی کنند .
ممنون :53:
کش مرورگر خودتون رو خالی کرده و تست کردید؟ میخواهید لینک رو قرار بدید ما هم بررسی کنیم...
rezamk
November 20th, 2015, 16:10
بله ؛ چندین بار ctrl + F5 زدم !
اما هنوز هم محصولات نمایش داده نمی شوند ؛ پوشه تمپلت c هم خالی کردم (تصویرش رو دادم)
این لینک کارت خرید
shivahost
November 20th, 2015, 16:42
قالب های دیگه رو تست کنید مثلا six دیفالت رو
sami-00
November 20th, 2015, 17:11
سلام دوباره توی مسیر نصب شده پوشه templates_c رو خالی کنید حل میشه
kool
November 20th, 2015, 17:44
بله ؛ چندین بار ctrl + F5 زدم !
اما هنوز هم محصولات نمایش داده نمی شوند ؛ پوشه تمپلت c هم خالی کردم (تصویرش رو دادم)
این لینک کارت خرید : http://dibahost.com/client/cart.php
قالب six رو از پکیج اصلی دریافت کنید و تغییر نام بدید و با نام دیگری آپلود کرده و از مدیریت فعال و تست کنید
محصولات رو نیز چک کنید Hide نکرده باشید
rezamk
November 20th, 2015, 19:55
همه کارایی که گفتین کردم ؛ ولی باز هم نشد
محصولات HIDE نیستن ! قالب six رو هم از همین انجمن دانلود کردم نشد . تغییر نام دادم ؛ بازم نشد
شما لطفا یه قالب که خودتون دارید و بدون مشکل هست اینجا بزارین من دانلود کنم شاید شد . فقط سریع ممنونم :*
- - - Updated - - -
آقا من میدونم مشکل از قالب نیست ؛ از سایت راست چین هم گرفتم قالب رو ولی نشد
- - - Updated - - -
همچنان کارت خالی
http://dibahost.com/client/cart.php
واقعا نمی دونم چه مرگشه ؛ محصولات وجود دارند ! قالب هم از راست چین گرفتم کامله .
kool
November 20th, 2015, 20:07
چک کنید تمام فایل های whmcs در هاست موجود باشن.
و همچنین ممکنه در پوشه قالب ها فایل های orderforms رو حذف کرده باشید؟ قالب های قسمت سفارش از درون اونها لود میشه!
rezamk
November 20th, 2015, 20:24
ممنون ؛ متاسفانه اشتباهی این پوشه رو حذف کردم ؛ بعد وارد whmcs که میشدم اخطار میداد و میگفت این پوشه وجود نداره ؛ منم با همون نام یکی ساختم ولی خب خالیه الان باز هم محصول اضافه کردم ولی بازم خالیه
28903
چی کار می تونم بکنم ؟!
kool
November 20th, 2015, 20:38
ممنون ؛ متاسفانه اشتباهی این پوشه رو حذف کردم ؛ بعد وارد whmcs که میشدم اخطار میداد و میگفت این پوشه وجود نداره ؛ منم با همون نام یکی ساختم ولی خب خالیه الان باز هم محصول اضافه کردم ولی بازم خالیه
28903
چی کار می تونم بکنم ؟!
خواهش میکنم
اینا نباشه محصولات رو نشون نمیده! قالب های محصولات همه داخل اون پوشه هستن!
از پکیج whmcs فقط همین پوشه رو با فایل های داخلش کپی کنید روی هاست.