PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در مدیریت سرور مجازی و استخدام مدیر سرور !

-farzin-
November 19th, 2015, 12:41
با سلام ، من تا حالا فقط تجربه کار با هاست های اشتراکی رو داشتم و چیزی از مدیریت سرور نمیدونم !

در حال حاظر مجبور به استفاده از سرور مجازی هستم ، مشکل بزرگی که وجود داره مدیریت سرور هستش ! که نمیدونم برای مدیریت ، شخصی رو به صورت ماهانه استخدام کنم بهتره ؟ یا هر وقت مشکلی پیش اومد ، به صورت موردی از شخصی کمک بخوام !؟

کلا با توجه به بودجه ی محدودی که دارم ، برای مدیریت سرور چه پیشنهادی دارید ؟

چه مشکلاتی برای سرور ممکنه پیش بیاد !؟

از پارس پک میخوام سرویس بگیرم ! فکر میکنید باید به صورت ماهانه کسی رو استخدام کنم یا هر وقت مشکلی پیش اومد !؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

farssub
November 19th, 2015, 12:44
با سلام از همین همکاران انجمن سرویس تهیه کنید
براتون به صورت رایگان مدیریت میکنن بعضی از همکاران مشکلی هم پیش بیاد رفع میکنن
سوالی بود در خدمتیم

joomla2
November 19th, 2015, 13:07
سلام. سرور رو برای فروش هاست میخای؟

اگه آره اول کار بده برای یک بار به صورت کلی و حرفه ای کانفیگ کنند واست و بعد به صورت موردی هروقت مشکلی پیش آمد رفع کنند.

ماهانه که به نظرم به کارت نمیاد.

موفق باشی

-farzin-
November 19th, 2015, 13:10
سلام. سرور رو برای فروش هاست میخای؟

اگه آره اول کار بده برای یک بار به صورت کلی و حرفه ای کانفیگ کنند واست و بعد به صورت موردی هروقت مشکلی پیش آمد رفع کنند.

ماهانه که به نظرم به کارت نمیاد.

موفق باشی

یک سایت پر مصرف دارم که باید به سرور مجازی انتقال بدم !

مرسی از هم فکری ...

company_hosting
November 19th, 2015, 13:12
با سلام ، من تا حالا فقط تجربه کار با هاست های اشتراکی رو داشتم و چیزی از مدیریت سرور نمیدونم !

در حال حاظر مجبور به استفاده از سرور مجازی هستم ، مشکل بزرگی که وجود داره مدیریت سرور هستش ! که نمیدونم برای مدیریت ، شخصی رو به صورت ماهانه استخدام کنم بهتره ؟ یا هر وقت مشکلی پیش اومد ، به صورت موردی از شخصی کمک بخوام !؟

کلا با توجه به بودجه ی محدودی که دارم ، برای مدیریت سرور چه پیشنهادی دارید ؟

چه مشکلاتی برای سرور ممکنه پیش بیاد !؟

از پارس پک میخوام سرویس بگیرم ! فکر میکنید باید به صورت ماهانه کسی رو استخدام کنم یا هر وقت مشکلی پیش اومد !؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
پیشنهد میکنم بصورت موردی درخواست همکاری داشته باشید هزینه کمتر خواهد شد
و از منابع اموزشی انجمن استفاده کنید منابع خوبی دارد

با تشکر

Ringmoon
November 20th, 2015, 02:26
درود
یا از هاست پر بازدید استفاده کنید
یا اگه خیلی مهمه که سرور مجازی باشه بار اول بدید براتون کانفیگ کنن (حتی رایگان انجام میدن بعضیا) برای مشکلات احتمالی هم میتونید برای هر باز هزینه بدید اوکی کنند که اینجوری به صرفه تره تا اینکه ماهانه هزینه بدید.

shopingserver.com
November 20th, 2015, 16:22
یک سایت پر مصرف دارم که باید به سرور مجازی انتقال بدم !

مرسی از هم فکری ...

پیشنهاد میکنم از کسی خریداری کنید که به شما پشتیبانی نرم افزاری بده
اینجوری هزینه اضافه هم نمیدید
معمولا همکاران در این زمینه همکاری میکنند
مگر مشکل حادی پیش بیاد که بابت اون مجبور بشید هزینه پرداخت کنید

ترجیحا به شما پیشنهاد میدم کانفیگ اولیه هم به صورت حرفه ای انجام بدید که به مشکل نخورید