توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ترجمه کد
serverirani
November 18th, 2015, 19:57
سلام
نیاز به ترجمه کدهای مرورگر اینترنت اکسپلورر برای اندروید رو داریم.
لطفا قیمت و مدت زمان تحویل رو اعلام کنید.
باتشکر
aligoli
November 18th, 2015, 21:49
سلام
نیاز به ترجمه کدهای مرورگر اینترنت اکسپلورر برای اندروید رو داریم.
لطفا قیمت و مدت زمان تحویل رو اعلام کنید.
باتشکر
لطفا دقیق تر و کاملتر جزییات بیشتری را در تایپک یا برای بنده ایمیل کنید : info @ aligoli .ir
serverirani
November 19th, 2015, 13:49
لطفا دقیق تر و کاملتر جزییات بیشتری را در تایپک یا برای بنده ایمیل کنید : info @ aligoli .ir
برای یک پروژه اندروید نیاز دارم که کدهای مرورگر اکسپلورر به اندروید ترجمه بشه. چون سایت ما فقط با مرورگر اکسپلورر باز میشه. همچنین بنا به دلایلی نمیخوایم که سایت با مرورگر های دیگه باز بشه.
این اپلیکشن رو میخوایم به سایت وصل کنیم و...
تنها کاری که شما باید انجام بدید اینکه کدهای اکسپلورر رو به اندروید ترجمه کنید.
aligoli
November 19th, 2015, 17:32
برای یک پروژه اندروید نیاز دارم که کدهای مرورگر اکسپلورر به اندروید ترجمه بشه. چون سایت ما فقط با مرورگر اکسپلورر باز میشه. همچنین بنا به دلایلی نمیخوایم که سایت با مرورگر های دیگه باز بشه.
این اپلیکشن رو میخوایم به سایت وصل کنیم و...
تنها کاری که شما باید انجام بدید اینکه کدهای اکسپلورر رو به اندروید ترجمه کنید.
جسارتا شما تا به حال سابقه مدیریت پروژه یا برنامه نویسی رو داشتید ؟
چون چنین چیزی که می فرمایید معنی نمیده، اگر بخوایید در " اپلیکیشن " سایتی باز بشه به این شکلی که می فرمایید نیست. ترجمه ...
پیشنهاد میکنم به بنده ایمیل بزنید.
smhnw
November 19th, 2015, 17:38
جهت جلوگیری از باز شدن در مروگر های دیگه منطقی ترین راه user agent هست که محدودش کنین اما راه های دیگه هم هست مثل جاوا اسکریپت که این چون واضح و روان سیستم کاربر هست و خیلی راحت و بدون نیاز به پلاگین / ... میتوننه تغییر بده پیشنهاد نمیشه