توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آی پی اضافه در ovh و کانفیگ
Mrbean
November 18th, 2015, 11:00
سلام٬ من یه سرور اختصاصی گرفتم برای هاستینگم٬ بعد ۴ تا آی پی اضافه هم گرفتم براش٬ این آی پی ها آیا به آی پی اصلی سرور روت شده هستن؟ فقط من به سی پنل اضافه کنم یا خیر؟
دوستانی که با او وی اچ کار کردن لطفا رهنمایی کنن!؟
سرورم اختصاصی هست! برای مجازی استفاده نمیکنم.
serverhaa
November 18th, 2015, 11:33
روی Vmware میخواید آی پی ها رو ست کنید ؟
rastindata
November 18th, 2015, 11:42
روی Vmware میخواید آی پی ها رو ست کنید ؟
دوست عزیز ایشون گفتن سرورم اختصاصی هست! برای مجازی استفاده نمیکنم.
اگه مستقیم cPanel نصب کردید ، طبعا باید آی پی هارو توی سی پنل ادد کنید و اوکی شه
حال صبر کنید تا دوستانی که با OVH کار کردن بیان جوابتونو بدن
serverhaa
November 18th, 2015, 11:48
ممنون عذرخواهی میکنم تاپیک رو صحیح متوجه نشدم
دوست عزیز اگر از Cpanel یا ... استفاده میکنید در داخل کنترل پنل رنج آی پی خودتون رو با ساب نتی که دیتاسنتر داخل ایمیل Allocation of an IP block on ..... براتون ارسال کرده به سرور اضافه کنید
پیوست : در صورت استفاده شدن مجازی ساز برای هر آی پی از طریق پنل باید درخواست مک آدرس جدا داده شود
OmidX
November 18th, 2015, 11:48
سلام٬ من یه سرور اختصاصی گرفتم برای هاستینگم٬ بعد ۴ تا آی پی اضافه هم گرفتم براش٬ این آی پی ها آیا به آی پی اصلی سرور روت شده هستن؟ فقط من به سی پنل اضافه کنم یا خیر؟
دوستانی که با او وی اچ کار کردن لطفا رهنمایی کنن!؟
سرورم اختصاصی هست! برای مجازی استفاده نمیکنم.
در پنل ovh برای آي پی هایی ک گرفتید مک مشابه آي پی سرور اصلی بزنید و بعد ب راحتی در whm اد کنید ...
(روش دیگری هم وجود دارد ، ولی روش بالا ساده ترین روش هست .)
Mrbean
November 18th, 2015, 12:25
در پنل ovh برای آي پی هایی ک گرفتید مک مشابه آي پی سرور اصلی بزنید و بعد ب راحتی در whm اد کنید ...
(روش دیگری هم وجود دارد ، ولی روش بالا ساده ترین روش هست .)
یعنی مک آی پی اصلی هرچی هست روی آی پی های جدید که گرفتم ست کنم حله؟
همچنین لطفا بگین مک آدرس رو از کجای پنل او وی اچ میتونم بگیرم؟
OmidX
November 18th, 2015, 16:52
یعنی مک آی پی اصلی هرچی هست روی آی پی های جدید که گرفتم ست کنم حله؟
همچنین لطفا بگین مک آدرس رو از کجای پنل او وی اچ میتونم بگیرم؟
بله دقیقا ، در پنل اصلی (http://ovh.com/manager/web/index.html) و در قسمت Dedicated --> IPs شما لیست آی پی ها + آی پی سرور اصلی رو میبینید ، ک در اینجا میتونید مک ، rdns و... رو تنظیم کنید .
Mrbean
November 18th, 2015, 17:00
بله دقیقا ، در پنل اصلی (http://ovh.com/manager/web/index.html) و در قسمت Dedicated --> IPs شما لیست آی پی ها + آی پی سرور اصلی رو میبینید ، ک در اینجا میتونید مک ، rdns و... رو تنظیم کنید .
مک آی پی اصلی رو از کجا پیدا کنم؟ چون تو این قسمتی که شما گفتین مک آی پی نشون نمیده؟؟
OmidX
November 18th, 2015, 20:25
مک آی پی اصلی رو از کجا پیدا کنم؟ چون تو این قسمتی که شما گفتین مک آی پی نشون نمیده؟؟
مک سینگل آي پی خود سرور در هنگام نصب OS بصورت خودکار جنریت میشه ، یا براتون ایمیل میشه و یا ب سادگی با زدن دستور ifconfig -a رو در لینوکس میتونید مک رو مشاهده کنید. (Hwaddr)
Mrbean
November 19th, 2015, 09:52
مک سینگل آي پی خود سرور در هنگام نصب OS بصورت خودکار جنریت میشه ، یا براتون ایمیل میشه و یا ب سادگی با زدن دستور ifconfig -a رو در لینوکس میتونید مک رو مشاهده کنید. (Hwaddr)
من مک آی پی اصلی رو گرفتم و روی هر یکی از آی پی ها ست کردم و هرکدوم یه مک جدید به خودش گرفت! آیا درسته همینطوری؟ یا اشتباه کردم؟؟
- - - Updated - - -
من آی پی هارو مک داردم البته مک هرکدوم با مک ای پی اصلی فرق کرده بعد اینهارو توی whm اضافه کردم٬ از کجا مطمیین بشم آی پی ها انترنت دارن و کار میدن؟؟ لطفا دوستان رهنمایی کنید چند تا سایت آی پی اختصاصی داره فعلا غیر فعاله!!
Yas-Host
November 19th, 2015, 11:06
شما اصلا نباید برای IP ها مک استفاده کنید.
مک ساخته شده را Delete بفرمایید و در سی پنل IP ها را تک تک ادد کرده و نت ماست را 255.255.255.255 قرار دهید.
سریعا Ping داده و قابل استفاده می باشد.
نزدیک به 60 IP در سرور فرانسه داریم که به همین صورت اضافه شده است.
Mrbean
November 19th, 2015, 14:42
شما اصلا نباید برای IP ها مک استفاده کنید.
مک ساخته شده را Delete بفرمایید و در سی پنل IP ها را تک تک ادد کرده و نت ماست را 255.255.255.255 قرار دهید.
سریعا Ping داده و قابل استفاده می باشد.
نزدیک به 60 IP در سرور فرانسه داریم که به همین صورت اضافه شده است.
ممنون یاسین جان٬ روشی که فرمودید جواب داد.