توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدارک لازم برای ترانسفر کردن یک دامین
upnull50
November 18th, 2015, 06:40
سلام دوستان
اگر ما یک سایتی را از طریق ریسیلر ثبت کنیم از اونجایی که اطلاعات دامین با اطلاعات و ایمیل ما ثبت نشده چطوری می تونیم یک دامین را منتقل کنیم؟؟آیا اون سایتی که قراره دامین بهش منتقل بشه از ما مدارک مالکیت نمی خواد؟
pardazit.net
November 18th, 2015, 11:46
فقط یک کد برای انتقال نیاز هست
این کد را نیز میتوانید از کنترل پنل دامینتون بگیرید.
upnull50
November 18th, 2015, 18:56
فقط یک کد برای انتقال نیاز هست
این کد را نیز میتوانید از کنترل پنل دامینتون بگیرید.
ببینید دوست عزیز من سوالم اینه به فرض من از طریق یک رسیلر یک دامین ثبت می کنم بعد از یک مدتی می خوام منتقلش کنم به یک رسیلر دیگه که این رسیلر جدید با یک registrar دیگه کار می کنه در این صورت هیچ کدوم از این طرف ها از من مدرکی مثل پاسپورت نمی خوان؟ چون اینجا چهار طرف درگیرن ( دو تا رسیلر دو تا registrar)
برای انتقال دامین موافقت رسیلر یا registrar فعلی لازمه؟یعنی باید بهشون اطلاع داد؟
iwpanel
November 18th, 2015, 19:25
ببینید دوست عزیز من سوالم اینه به فرض من از طریق یک رسیلر یک دامین ثبت می کنم بعد از یک مدتی می خوام منتقلش کنم به یک رسیلر دیگه که این رسیلر جدید با یک registrar دیگه کار می کنه در این صورت هیچ کدوم از این طرف ها از من مدرکی مثل پاسپورت نمی خوان؟ چون اینجا چهار طرف درگیرن ( دو تا رسیلر دو تا registrar)
برای انتقال دامین موافقت رسیلر یا registrar فعلی لازمه؟یعنی باید بهشون اطلاع داد؟
شما کد انتقال هم داشته باشید کفایت میکنه
aligoli
November 19th, 2015, 17:47
سلام دوستان
اگر ما یک سایتی را از طریق ریسیلر ثبت کنیم از اونجایی که اطلاعات دامین با اطلاعات و ایمیل ما ثبت نشده چطوری می تونیم یک دامین را منتقل کنیم؟؟آیا اون سایتی که قراره دامین بهش منتقل بشه از ما مدارک مالکیت نمی خواد؟
از شرکتی که ازش ثبت می کنید کنترل پنل اختصاصی و قابلیت انتقال دامنه رو اخذ کنید، همین !