توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با هاست ایران و *****ینگ !
Aqua141
November 17th, 2015, 13:48
با سلام خدمت دوستان عزیز
مشکلی که ما الان داریم سایت ما در هاست ایران هست و در ساماندهی هم ثبت شده دیروز ایمیلی اومد حاوی تذکر و چنتا لینک دادن گفتن حذفشون کنید
ما هم طبق ایمیل رفتیم لینک ها رو چک کنیم تا حذف کنیم ولی لینک ها باز نمیشن و ارور *****ینگ نمیاد حتی با شیلتر شکن هم باز نمیشن تا بتونیم ببینیم و حذفشون کنیم
الان من موندم مشکل کجاست
مگه نباید با ***** شکن باز بشن و چرا اصلا صفحه *****ینگ نمیاد !!!؟
با ای پی ایران باز میشن بدون مشکل
اگر شما 404 دارید ک احتمال داره دیتاسنتر حذف کنه
Aqua141
November 17th, 2015, 14:44
با ای پی ایران باز میشن بدون مشکل
اگر شما 404 دارید ک احتمال داره دیتاسنتر حذف کنه
میشه بگید از کدوم ای اس پی اینترنت دارید ؟
و یه عکس بگیرید برام بفرستید از این لینک هایی که دادم یکیشون باز کنید عکس بگیرید ببینم
aligoli
November 17th, 2015, 16:27
با سلام خدمت دوستان عزیز
مشکلی که ما الان داریم سایت ما در هاست ایران هست و در ساماندهی هم ثبت شده دیروز ایمیلی اومد حاوی تذکر و چنتا لینک دادن گفتن حذفشون کنید
ما هم طبق ایمیل رفتیم لینک ها رو چک کنیم تا حذف کنیم ولی لینک ها باز نمیشن و ارور *****ینگ نمیاد حتی با شیلتر شکن هم باز نمیشن تا بتونیم ببینیم و حذفشون کنیم
الان من موندم مشکل کجاست
این مشکل رو با خودشون در میان گذاشتید !؟
برای بنده هم باز شد.
CYCLONER
November 17th, 2015, 16:31
با سلام خدمت دوستان عزیز
الان من موندم مشکل کجاست
دوست عزیز لینک به خوبی باز میشه شما انجمن رو بستید
متن در حال بروز رسانی در قسمت ایندکس میاد
farmanrava
November 17th, 2015, 16:58
لینک های ارسالی ف ی ل ت ر هستند ... به تصویر زیر دقت کنید :
http://www.uplooder.net/img/image/92/2165f664f086c322461c8204a642d69f/0001.jpg
ای پی که کانکت میشه رو دقت کنید ! این آی پی زمانی نمایش داده میشه که سایت به صفحه ف ی ل ت رینگ متصل میشه . یعنی ف ی ل ت ر
مثل اسکرین شات زیر :
http://www.uplooder.net/img/image/32/31234a39352a0df23461c76e5194cde8/0002.jpg
فقط نمیدونم چرا صفحه ف ی ل ت ر نمایش داده نمیشه !! این نکته رو هم عرض کنم ، برای من با قندشکن هم به همین آی پی متصل میشه لینک های ارسالی ! خود انجمن بدون مشکل باز میشه
به نظرم ایراد جای دیگه است ... فکر میکنم از دیتاسنتر به کلی ***** شده و اون لینک ها منتقل میشه به آی پی ف ی ل ت ر ینگ ...
ضمنا نت بنده آسیاتک هستش
peym@n
November 17th, 2015, 17:06
درود
isp hiweb سایتتون بازه میشه و
پیام سیستم در حال بروز رسانی میباشیم به زودی بر میگردیم
به نمایش در میاد
بدون ***** شکن
در صورت داشتن هرگونه سوال و یا درخواست در خدمتتون هستم