توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رایانش ابری
anf-b
November 17th, 2015, 03:50
سلام دوستان عزیز
بنده برای پایان نامه ارشدم از نرم افزار Matlab استفاده میکنم و کدی که نوشتم در هر Run در حدود 30 ساعت طول میکشه
این روند خسته کننده شده و سرعت کارم رو خیلی پایین آورده
من احتیاج به سرویس Cloud Computing یا همون رایانش ابری دارم
لطفا اگه شرکت و یا سایتی رو میشناسید که در این زمینه خدمات ارائه میکنه به بنده اطلاع بدید
متاسفانه کد به نحوی نوشته شده که امکان Parallel کردنش وجود نداره و فقط یک هسته CPU پردازش رو انجام میده که به همین خاطر فرکانس CPU واسم مهمه
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
≡ ALEX ≡
November 17th, 2015, 04:06
باید به دنبال سرویس دهندگان خارجی Render Farm باشید که اولا سیستم ایشان از MATLAB پشتیبانی کند و ثانیا روی بستر پردازش ابری و بصورت CPU Based فعالیت کنند. در نهایت چنانچه این امکان را از نظر فنی داشته باشند که یک هسته تنها با قدرت پردازشی بالاتر به شما ارایه کنند، راهگشای مشکل شما خواهد بود.
anf-b
November 17th, 2015, 07:00
ممنون
امکانش هست چند تا سایت در همینه زمینه بهم معرفی کنید
سرویس Amazon EC2 همچین سرویسی داره که برای یک سال اول رایگان هست اما برای عضویت نیاز به "کردیت کارت" واقعی و شماره تماس غیر از ایران برای تایید هویت هست! کاش میشد کسی رو پیدا کرد تا بتونه همچین اکانتی رو توی آمازون بسازه (بابت همچین کاری حاضرم هزینه پرداخت کنم)
arc1o0
November 17th, 2015, 23:28
سلام
روی چه سیستم و با چه مشخصاتی 30 ساعت طول کشیده؟
aligoli
November 18th, 2015, 22:44
سلام دوستان عزیز
بنده برای پایان نامه ارشدم از نرم افزار Matlab استفاده میکنم و کدی که نوشتم در هر Run در حدود 30 ساعت طول میکشه
این روند خسته کننده شده و سرعت کارم رو خیلی پایین آورده
من احتیاج به سرویس Cloud Computing یا همون رایانش ابری دارم
لطفا اگه شرکت و یا سایتی رو میشناسید که در این زمینه خدمات ارائه میکنه به بنده اطلاع بدید
متاسفانه کد به نحوی نوشته شده که امکان Parallel کردنش وجود نداره و فقط یک هسته CPU پردازش رو انجام میده که به همین خاطر فرکانس CPU واسم مهمه
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
لطفا اطلاعات بیشتری قرار بدید.
مشخصات سرویس ابتدایی به ما کمک میکنه تا به شما اعلام کنیم دقیقا چه چیزی باید تهیه کنید.