tabtak
November 16th, 2015, 21:22
تب تک : بررسی و آنالیز وب سایت همواره برای وبمستر (http://www.tabtak.ir/category/seo/webmasters-google)های مهم بوده بامعرفی سایت های آنالیز وب سایت از نظر سئو و بهینه بودن خواهید دید که چگونه وب سایت خود رو بهینه کنید در کل امار از ساختار وب سایت تون براتان ارائه می دهد. http://tabtak.ir/wp-content/uploads/2015/11/analyze-analyze-icon.png
در این پست قصد دارم ابزار های آنلاین وجود در فضای مجازی رو معرفی کنم تا به توانید با آنالیز وب سایت تون از نظر بار گذاری یا همان بود سایت تون و از نظر سئو و بهینه بودن بررسی کنید و سوالات خودت رو تو این زمینه مطرح و تا جای که در توانم باشه جوابگو هستم .
بارها شده که وارد یک سایت می شویم و باید برای لود شدن هر بخش از سایت مدت ها منتظر بمانیم. اگر یک جستجو گر حرفه ای باشید قطعا این سایت را می بندید و دوباره سرچ می کند! تعداد سایت هایی که خدمات مشابه ارائه می کنند، زیادند پس دلیلی ندارد که مدت ها برای لود یک سایت منتظر باشید. این جملاتی که گفته شد قطعا نقل قول بسیاری از کاربرانی است که این روزها فعال در دنیای وب و دنیای تکنولوژی هستند. ممکن است شما هم دارای یک وب سایت باشید و بخواهید روز به روز کاربرانش را زیاد تر کنید اما توجه داشته باشید که بسیاری از سایت ها محتوای خوب دارند اما از نظر فنی مشکل دارند. یکی از مشکلات عمده ای که بسیاری از سایت های ایرانی با آن روبرو هستند سرعت لود یا بارگذاری پایین است. این است که باعث می شود تعداد زیادی از کاربران قبل از لود کامل سایت، سایت شما را ترک کنند و بعد به جای افزایش بازدید هایتان bounce rate سایت زیاد شود. خوشبختانه سایت ها و ابزارهایی هستند که سایت ها را مانتور می کنند و سرعت لود آن ها را چک می کنند و به طور پیشرفته به شما کمک می کنند کنترل بهتری برای سایت های خود داشته باشید. البته برخی سرویس ها هزینه ای می باشند اما در این میان با ابزارهای رایگان هم می توانید کار خود را انجام دهید. در زیر به معرفی چند دسته از این ابزار ها پرداخته ایم. بهترین سرویس را برای سایت خود انتخاب کنیدو فعالیت های اینترنتی خود را بهینه کنید.
معرفی ابزار های آنالیز وب
ابزار Google PageSpeed
خوشبختانه گوگل سرویس هایی دارد که به شما کمک می کند هر روز بیش تر از روز قبل وابسته و وفادار به گوگل بمانید. ابزار Google PageSpeed هم یکی از سرویس های بسیار عالی است که کمک می کند شما سنجش سرعت سایت خود را به راحتی انجام دهید. این ابزار به شما کمک می کند با بیش از ۳۰ روش سرعت لود سایت شما سنجیده شود و اطلاعات مورد نیاز را به شما بدهد. اگر نمی خواهید از Google PageSpeed به طور مستقیم استفاده کنید می توانید از افزونه هایی با همین نام برای گوگل کروم و فایرفاکس هم استفاده کنید. برای ورد به صفحه Google PageSpeed روی عکس زیر کلیک کنید. این سرویس کاملا رایگان است.
به علت تحریم ایران دسترسی با ای پی ایران امکان پذیر نیست http://tabtak.ir/wp-content/uploads/2015/11/%filename% (https://developers.google.com/speed/pagespeed/)
سایت pingdom سرویس Pingdom هم یکی از سرویس های نظارت بر وب سایت است که به شما کمک می کند کنترل عملکرد سایتتان را بیشتر و بهتر در اختیار داشته باشید. این سرویس به شما بررسی سرعت سایتتان را به رایگان می دهد اما بررسی های دیگری نظیر ارائه راه های بهبود عملکرد سایتتان و … را هم انجام می دهد. Pingdom با بررسی سرعت سایت شما به شما هشدارهای لازم را می دهد. برای اینکه بتوانید از تمامی سرویس های Pingdom استفاده کنید باید ماهانه هزینه ای را پرداخت کنید. برای ورود به Pingdom روی عکس زیر کلیک کنید. همه زمان بارگذاری وب سایت از نظر (HTML، تصاویر، جاوا اسکریپت، CSS، چارچوب های جاسازی شده و غیره) صورت میگیرد. شما همچنین می توانید بررسی وب سایت برای هر عنصر از سرعت بارگذاری و بهبود پروژه بارگذاری کند. در نتایج آزمون، ما می توانیم گزارش زمان بارگذاری برای هر عنصر، تعداد کل اندازه عنصر و عنصر را مشاهده کنید.
چرا باید به شما از Pingdom در نظر بگیرید؟ Pingdom است یک راه حل نظارت عملکرد جهانی برای وب سایت شما و برنامه های کاربردی وب است. ما به شما کمک به مشتریان خود بهترین تجربه وب ممکن است با ارائه یک عملکرد قدرتمند مانیتورینگ وب راه حل – از Pingdom است و نه فقط آپ تایم نظارت. شما می توانید دسترسی به آپ تایم نظارت و این قابلیت های پیشرفته:
http://tabtak.ir/wp-content/uploads/2015/11/pingdom.png (http://tools.pingdom.com/fpt/)
این وب سایت برای وردپرس (http://www.tabtak.ir/category/wordpress)هم افزونه ارائه کرد می توانید نسخه جدید رو دانلود کنید
X دانلود افزونه Pingdom (https://wordpress.org/plugins/real-user-monitoring-by-pingdom/screenshots/) همین الان تو وب سایت pingdom سایت تون رو آنالیز کن (http://tools.pingdom.com/)
سایت جی تی متریکس Gtmetrix جی تی متریکس gtmetrix سایتی برای مشاهده و آزمایش سرعت بارگذاری سایت است و با دارا بودن معیارهای مفید و کاملی به بررسی پارامترهای اصلی که بر روی سرعت بارگذاری سایت تاثیرگذار هستند می پردازد و در پایان نتیجه را در دو طبقه بندی page speed که نشان دهنده سرعت بارگذاری صفحات سایت و yslow که نشان دهنده کارایی و عملکرد سایت و سرور است نمایش می دهد سرویس GTmetrix هم یکی از سرویس هایی است که سرعت سایت شما را نمره بندی می کند و بر اساس آن به شما هشدار می دهد این سرویس هم هزینه ای است اما برای موارد محدود برای گزارش تا ۵ سایت، به شما خدمات رایگان می دهد. GTmetrix با بررسی سی روش اساسی کمک می کند که سرعت و بهینه بودن سایت شما را بررسی کند از طرفی هم با ارائه نکات و راهکارهایی که شما را به داشتن یک سایت موفق از نظر بهینه بودن لود سایت کمک می کند.
برای ورد به GTmetrix روی عکس زیر کلیک کنید.
http://tabtak.ir/wp-content/uploads/2015/11/gtmetrix-1.jpg (https://gtmetrix.com/)
دانلود افزونه بهینه سازی سایت GTMetrix (https://wordpress.org/plugins/gtmetrix-for-wordpress/) Yslow کارایی و عملکرد Use a Content Delivery Network – CDN : ( بارگذاری CSS وجاوا اسکریپت ار فایل های بیرونی ) : بطور استراتژیک برای فعال سازی قابلیت کش (Cashe ) شدن CSS و جاوا اسکریپت توسط مرورگر آنها را از فایل های بیرونی بارگذاری نمائید نه بصورت lnline.
Make fewer HTTP requests ( کاهش درخواست های HTTP ) : کاهش تعداد درخواست (Request)های HTTP باتلفیق نمودن فایل ها و بلوک بندی css ها امکانپذیر است .
Add Expires headers : از یک Expire header برای کنترل نحوه Cache شدن سایت خود در مرورگرهای کاربران استفاده کنید.
Make AJAX cacheable ( کش نمودن AJAX ) : با فعال نمودن قابلیت cache (کش) شدن درخواست های AJAX می توان از بروز تاخیر در بارگذاری صفحات جلوگیری نمود .
Use cookie-free domains ( کاهش اندازه کوکی ها ) : بمنظور کوچک سازی اندازه سرآیند(header)های HTTP ، اندازه کوکی ها را تا حد امکان کوچک نگهدارید.
Reduce DNS lookups ( کاهش تعداد DNS lookup ها ) : DNSlookup ها سبب افزوده شدن یک تاخیر به درخواست های اولیه ارسالی بسوی یک میزبان می گردد.ارسال درخواست به سمت تعداد زیادی از میزبان های مختلف سبب کاهش کارایی یک وب سایت می گردد.
Reduce the number of DOM elements ( کاهش تعداد عناصر DOM ) : وجود یک صفحه وب پیچیده به معنای وجود بایت های بیشتر برای بارگذاری است ، و همچنین می تواند به معنای دسترسی کندتر DOM در جاوا اسکریپت باشد.
Avoid AlphaImageLoader filter ( عدم استفاده از ***** AlphaImageLoader ) : ***** AlphaImageloader که در اینرنت اکسپلورد تعبیه شده است سبب افزایش زمان بارگذاری صفحات می شود.
Make favicon small and cacheable ( ساخت favicon کوچک و قابل کش (cache) شدن ) : Favicon را در ابعاد کوچک تولید کرده و آن را بگونه ای پیکربندی کنید که قابل کش (cache) شدن باشد .
Avoid CSS expressions ( عدم استفاده از عبارات CSS ) : استفاده از عبارات CSS (پشتیبانی شده در IE نسخه ۵ به بعد ) روشی قدرتمند اما خطرناک برای تنظیم خواص CSS ها بصورت داینامیک هستند .
Configure entity tags – ETags ( پیکربندی E Tag ها ) : راه اندازی چندین سرور با استفاده از تنظیمات E Tag می تواند سبب جلوگیری از بروز خطای ۳۰۴ گردد.
Put JavaScript at bottom ( جایگذاری جاوا اسکریپت در انتهای کد ) : اسکریپت ها را به انتهای کد انتقال دهید تا مطمئن شوید که بر روی سایر اجزاء کد اثر مخربی نگذارند.
WebPagetest سرویس WebPagetest هم سرویسی است که به شما کمک می کند که با ۶ درجه بتوانید سایت خود را آنالیز کنید. خوشبختانه این سرویس کاملا رایگان است. یکی از قابلیت های WebPagetest این است که می تواند براساس کشور ها و محدوده مکانی سرعت سایت شما را مورد بررسی قرار دهد و به شما اطلاع دهد.
برای ورود به WebPagetest روی عکس زیر کلیک کنید
http://tabtak.ir/wp-content/uploads/2015/11/WebPagetest-300x187.jpg (http://www.webpagetest.org/)
YSlow YSlow هم سرویسی متفاوت برای چک کردن سرعت سایت هاست. هر چند سرویس های بالا به شما کمک می کردند سرعت لود سایت خود را بررسی کنید این بار YSlow به شما اطلاعاتی می دهد که بتوانید با آن سرعت لود سایت هایی را که بازدید می کنید مشاهده کنید. این کار فقط با افزودن YSlow به مرورگرتان صورت می گیرد. برای بررسی نمره سایت ها شما می توانید بیست نمره مختلف را مشاهده کنید. افزونه های مرتبط با هر مرورگر را می توانید از کلیک بر روی عکس زیر در اختیار داشته باشید.
http://tabtak.ir/wp-content/uploads/2015/11/YSlow-300x187.jpg (http://yslow.org/)
البته با استفاده از سرویس هایی دیگر نظیر الکسا هم می توانید مدت زمان لود سایتتان را دریافت کنید که البته کاهش یا افزایش آن با فلش های رنگی سبز یا قرمز نشان می دهد اما سرویس های بالا به طور کامل تر و از روش ها و راه های مختلفی سایت را بررسی می کند و برخی از این سرویس ها هم حکم مشاور دارند و به شما کمک می کنند که علاوه بر اطلاع از سرعت و بهینه بودن لود سایت، از نکات پیشنهادی این سرویس ها برای بهینه کردن سایت استفاده کنید. البته سرویس گوگل انالیتیک گوگل هم دارای بخش هایی برای بررسی سرعت لود سایت شما می باشد. کافیست شما در باکس بالای سرویس گوگل انالیتیک،عبارت spead را بنویسید با ۴ گزینه رو برو می شوید که اطلاعات کلی در مورد سرعت عای تعریف شده روی سایت شما را می دهد( سرعت بازدید کنندگان و… ) که البته می توانید سرعت لود سایت را هم از آن جا مشاهده کنید. توجه داشته باشید که سرویس های گوگل به خودی خود از اعتبار کافی برخوردارند اما توصیه ما اول به شما استفاده از Google PageSpeed و بعد سایر سرویس هاست.
منبع (http://www.tabtak.ir/947/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B2-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B3%D8%A6%D9%88-%D9%88-%D8%A8%D9%87%DB%8C.html)
http://www.tabtak.ir/wp-content/uploads/2015/10/%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%AA%D8%A8-%D8%AA%DA%A9.png (https://telegram.me/joinchat/BlDgtQA8WyXWzF_LVefqkQ)
در این پست قصد دارم ابزار های آنلاین وجود در فضای مجازی رو معرفی کنم تا به توانید با آنالیز وب سایت تون از نظر بار گذاری یا همان بود سایت تون و از نظر سئو و بهینه بودن بررسی کنید و سوالات خودت رو تو این زمینه مطرح و تا جای که در توانم باشه جوابگو هستم .
بارها شده که وارد یک سایت می شویم و باید برای لود شدن هر بخش از سایت مدت ها منتظر بمانیم. اگر یک جستجو گر حرفه ای باشید قطعا این سایت را می بندید و دوباره سرچ می کند! تعداد سایت هایی که خدمات مشابه ارائه می کنند، زیادند پس دلیلی ندارد که مدت ها برای لود یک سایت منتظر باشید. این جملاتی که گفته شد قطعا نقل قول بسیاری از کاربرانی است که این روزها فعال در دنیای وب و دنیای تکنولوژی هستند. ممکن است شما هم دارای یک وب سایت باشید و بخواهید روز به روز کاربرانش را زیاد تر کنید اما توجه داشته باشید که بسیاری از سایت ها محتوای خوب دارند اما از نظر فنی مشکل دارند. یکی از مشکلات عمده ای که بسیاری از سایت های ایرانی با آن روبرو هستند سرعت لود یا بارگذاری پایین است. این است که باعث می شود تعداد زیادی از کاربران قبل از لود کامل سایت، سایت شما را ترک کنند و بعد به جای افزایش بازدید هایتان bounce rate سایت زیاد شود. خوشبختانه سایت ها و ابزارهایی هستند که سایت ها را مانتور می کنند و سرعت لود آن ها را چک می کنند و به طور پیشرفته به شما کمک می کنند کنترل بهتری برای سایت های خود داشته باشید. البته برخی سرویس ها هزینه ای می باشند اما در این میان با ابزارهای رایگان هم می توانید کار خود را انجام دهید. در زیر به معرفی چند دسته از این ابزار ها پرداخته ایم. بهترین سرویس را برای سایت خود انتخاب کنیدو فعالیت های اینترنتی خود را بهینه کنید.
معرفی ابزار های آنالیز وب
ابزار Google PageSpeed
خوشبختانه گوگل سرویس هایی دارد که به شما کمک می کند هر روز بیش تر از روز قبل وابسته و وفادار به گوگل بمانید. ابزار Google PageSpeed هم یکی از سرویس های بسیار عالی است که کمک می کند شما سنجش سرعت سایت خود را به راحتی انجام دهید. این ابزار به شما کمک می کند با بیش از ۳۰ روش سرعت لود سایت شما سنجیده شود و اطلاعات مورد نیاز را به شما بدهد. اگر نمی خواهید از Google PageSpeed به طور مستقیم استفاده کنید می توانید از افزونه هایی با همین نام برای گوگل کروم و فایرفاکس هم استفاده کنید. برای ورد به صفحه Google PageSpeed روی عکس زیر کلیک کنید. این سرویس کاملا رایگان است.
به علت تحریم ایران دسترسی با ای پی ایران امکان پذیر نیست http://tabtak.ir/wp-content/uploads/2015/11/%filename% (https://developers.google.com/speed/pagespeed/)
سایت pingdom سرویس Pingdom هم یکی از سرویس های نظارت بر وب سایت است که به شما کمک می کند کنترل عملکرد سایتتان را بیشتر و بهتر در اختیار داشته باشید. این سرویس به شما بررسی سرعت سایتتان را به رایگان می دهد اما بررسی های دیگری نظیر ارائه راه های بهبود عملکرد سایتتان و … را هم انجام می دهد. Pingdom با بررسی سرعت سایت شما به شما هشدارهای لازم را می دهد. برای اینکه بتوانید از تمامی سرویس های Pingdom استفاده کنید باید ماهانه هزینه ای را پرداخت کنید. برای ورود به Pingdom روی عکس زیر کلیک کنید. همه زمان بارگذاری وب سایت از نظر (HTML، تصاویر، جاوا اسکریپت، CSS، چارچوب های جاسازی شده و غیره) صورت میگیرد. شما همچنین می توانید بررسی وب سایت برای هر عنصر از سرعت بارگذاری و بهبود پروژه بارگذاری کند. در نتایج آزمون، ما می توانیم گزارش زمان بارگذاری برای هر عنصر، تعداد کل اندازه عنصر و عنصر را مشاهده کنید.
چرا باید به شما از Pingdom در نظر بگیرید؟ Pingdom است یک راه حل نظارت عملکرد جهانی برای وب سایت شما و برنامه های کاربردی وب است. ما به شما کمک به مشتریان خود بهترین تجربه وب ممکن است با ارائه یک عملکرد قدرتمند مانیتورینگ وب راه حل – از Pingdom است و نه فقط آپ تایم نظارت. شما می توانید دسترسی به آپ تایم نظارت و این قابلیت های پیشرفته:
http://tabtak.ir/wp-content/uploads/2015/11/pingdom.png (http://tools.pingdom.com/fpt/)
این وب سایت برای وردپرس (http://www.tabtak.ir/category/wordpress)هم افزونه ارائه کرد می توانید نسخه جدید رو دانلود کنید
X دانلود افزونه Pingdom (https://wordpress.org/plugins/real-user-monitoring-by-pingdom/screenshots/) همین الان تو وب سایت pingdom سایت تون رو آنالیز کن (http://tools.pingdom.com/)
سایت جی تی متریکس Gtmetrix جی تی متریکس gtmetrix سایتی برای مشاهده و آزمایش سرعت بارگذاری سایت است و با دارا بودن معیارهای مفید و کاملی به بررسی پارامترهای اصلی که بر روی سرعت بارگذاری سایت تاثیرگذار هستند می پردازد و در پایان نتیجه را در دو طبقه بندی page speed که نشان دهنده سرعت بارگذاری صفحات سایت و yslow که نشان دهنده کارایی و عملکرد سایت و سرور است نمایش می دهد سرویس GTmetrix هم یکی از سرویس هایی است که سرعت سایت شما را نمره بندی می کند و بر اساس آن به شما هشدار می دهد این سرویس هم هزینه ای است اما برای موارد محدود برای گزارش تا ۵ سایت، به شما خدمات رایگان می دهد. GTmetrix با بررسی سی روش اساسی کمک می کند که سرعت و بهینه بودن سایت شما را بررسی کند از طرفی هم با ارائه نکات و راهکارهایی که شما را به داشتن یک سایت موفق از نظر بهینه بودن لود سایت کمک می کند.
برای ورد به GTmetrix روی عکس زیر کلیک کنید.
http://tabtak.ir/wp-content/uploads/2015/11/gtmetrix-1.jpg (https://gtmetrix.com/)
دانلود افزونه بهینه سازی سایت GTMetrix (https://wordpress.org/plugins/gtmetrix-for-wordpress/) Yslow کارایی و عملکرد Use a Content Delivery Network – CDN : ( بارگذاری CSS وجاوا اسکریپت ار فایل های بیرونی ) : بطور استراتژیک برای فعال سازی قابلیت کش (Cashe ) شدن CSS و جاوا اسکریپت توسط مرورگر آنها را از فایل های بیرونی بارگذاری نمائید نه بصورت lnline.
Make fewer HTTP requests ( کاهش درخواست های HTTP ) : کاهش تعداد درخواست (Request)های HTTP باتلفیق نمودن فایل ها و بلوک بندی css ها امکانپذیر است .
Add Expires headers : از یک Expire header برای کنترل نحوه Cache شدن سایت خود در مرورگرهای کاربران استفاده کنید.
Make AJAX cacheable ( کش نمودن AJAX ) : با فعال نمودن قابلیت cache (کش) شدن درخواست های AJAX می توان از بروز تاخیر در بارگذاری صفحات جلوگیری نمود .
Use cookie-free domains ( کاهش اندازه کوکی ها ) : بمنظور کوچک سازی اندازه سرآیند(header)های HTTP ، اندازه کوکی ها را تا حد امکان کوچک نگهدارید.
Reduce DNS lookups ( کاهش تعداد DNS lookup ها ) : DNSlookup ها سبب افزوده شدن یک تاخیر به درخواست های اولیه ارسالی بسوی یک میزبان می گردد.ارسال درخواست به سمت تعداد زیادی از میزبان های مختلف سبب کاهش کارایی یک وب سایت می گردد.
Reduce the number of DOM elements ( کاهش تعداد عناصر DOM ) : وجود یک صفحه وب پیچیده به معنای وجود بایت های بیشتر برای بارگذاری است ، و همچنین می تواند به معنای دسترسی کندتر DOM در جاوا اسکریپت باشد.
Avoid AlphaImageLoader filter ( عدم استفاده از ***** AlphaImageLoader ) : ***** AlphaImageloader که در اینرنت اکسپلورد تعبیه شده است سبب افزایش زمان بارگذاری صفحات می شود.
Make favicon small and cacheable ( ساخت favicon کوچک و قابل کش (cache) شدن ) : Favicon را در ابعاد کوچک تولید کرده و آن را بگونه ای پیکربندی کنید که قابل کش (cache) شدن باشد .
Avoid CSS expressions ( عدم استفاده از عبارات CSS ) : استفاده از عبارات CSS (پشتیبانی شده در IE نسخه ۵ به بعد ) روشی قدرتمند اما خطرناک برای تنظیم خواص CSS ها بصورت داینامیک هستند .
Configure entity tags – ETags ( پیکربندی E Tag ها ) : راه اندازی چندین سرور با استفاده از تنظیمات E Tag می تواند سبب جلوگیری از بروز خطای ۳۰۴ گردد.
Put JavaScript at bottom ( جایگذاری جاوا اسکریپت در انتهای کد ) : اسکریپت ها را به انتهای کد انتقال دهید تا مطمئن شوید که بر روی سایر اجزاء کد اثر مخربی نگذارند.
WebPagetest سرویس WebPagetest هم سرویسی است که به شما کمک می کند که با ۶ درجه بتوانید سایت خود را آنالیز کنید. خوشبختانه این سرویس کاملا رایگان است. یکی از قابلیت های WebPagetest این است که می تواند براساس کشور ها و محدوده مکانی سرعت سایت شما را مورد بررسی قرار دهد و به شما اطلاع دهد.
برای ورود به WebPagetest روی عکس زیر کلیک کنید
http://tabtak.ir/wp-content/uploads/2015/11/WebPagetest-300x187.jpg (http://www.webpagetest.org/)
YSlow YSlow هم سرویسی متفاوت برای چک کردن سرعت سایت هاست. هر چند سرویس های بالا به شما کمک می کردند سرعت لود سایت خود را بررسی کنید این بار YSlow به شما اطلاعاتی می دهد که بتوانید با آن سرعت لود سایت هایی را که بازدید می کنید مشاهده کنید. این کار فقط با افزودن YSlow به مرورگرتان صورت می گیرد. برای بررسی نمره سایت ها شما می توانید بیست نمره مختلف را مشاهده کنید. افزونه های مرتبط با هر مرورگر را می توانید از کلیک بر روی عکس زیر در اختیار داشته باشید.
http://tabtak.ir/wp-content/uploads/2015/11/YSlow-300x187.jpg (http://yslow.org/)
البته با استفاده از سرویس هایی دیگر نظیر الکسا هم می توانید مدت زمان لود سایتتان را دریافت کنید که البته کاهش یا افزایش آن با فلش های رنگی سبز یا قرمز نشان می دهد اما سرویس های بالا به طور کامل تر و از روش ها و راه های مختلفی سایت را بررسی می کند و برخی از این سرویس ها هم حکم مشاور دارند و به شما کمک می کنند که علاوه بر اطلاع از سرعت و بهینه بودن لود سایت، از نکات پیشنهادی این سرویس ها برای بهینه کردن سایت استفاده کنید. البته سرویس گوگل انالیتیک گوگل هم دارای بخش هایی برای بررسی سرعت لود سایت شما می باشد. کافیست شما در باکس بالای سرویس گوگل انالیتیک،عبارت spead را بنویسید با ۴ گزینه رو برو می شوید که اطلاعات کلی در مورد سرعت عای تعریف شده روی سایت شما را می دهد( سرعت بازدید کنندگان و… ) که البته می توانید سرعت لود سایت را هم از آن جا مشاهده کنید. توجه داشته باشید که سرویس های گوگل به خودی خود از اعتبار کافی برخوردارند اما توصیه ما اول به شما استفاده از Google PageSpeed و بعد سایر سرویس هاست.
منبع (http://www.tabtak.ir/947/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B2-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B3%D8%A6%D9%88-%D9%88-%D8%A8%D9%87%DB%8C.html)
http://www.tabtak.ir/wp-content/uploads/2015/10/%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%AA%D8%A8-%D8%AA%DA%A9.png (https://telegram.me/joinchat/BlDgtQA8WyXWzF_LVefqkQ)