PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در هنگام ریستور

host99
November 15th, 2015, 20:12
با سلام خدمت کاربران عزیز من در هنگام ریستور کردن یک بک آپ در دایرکت ادمین این خطا مواجه میشم

Cannot Execute Your Request

Details
Domain domain.com CreatedDomain Created Successfully

Unable to restore database databese.sql to database_name : ERROR 1227 (42000) at line 4069 in file: '/home/***/backups/backup/databese.sql': Access denied; you need (at least one of) the SUPER privilege(s) for this operation

والا هرچی تو این فروم ها سرچ میکنم ی مشت خزع بل پیدامیشه انگاری که کسی با این مشکل بر نخورده

ممنون میشم از بزرگواران و اساتید بنده میتونن این مشکل رو حل کنن بنده را راهنمایی کنن دسترسی ssh هم دارم که اگر لازم بود دستوری را بزنم بگید

با تشکر

- - - Updated - - -

از دوستان کسی نیست جواب ما رو بده ؟

- - - Updated - - -

IQo0o
November 15th, 2015, 20:12
با سلام خدمت کاربران عزیز من در هنگام ریستور کردن یک بک آپ در دایرکت ادمین این خطا مواجه میشم

Cannot Execute Your Request

Details
Domain domain.com CreatedDomain Created Successfully

Unable to restore database databese.sql to database_name : ERROR 1227 (42000) at line 4069 in file: '/home/***/backups/backup/databese.sql': Access denied; you need (at least one of) the SUPER privilege(s) for this operation

والا هرچی تو این فروم ها سرچ میکنم ی مشت خزع بل پیدامیشه انگاری که کسی با این مشکل بر نخورده

ممنون میشم از بزرگواران و اساتید بنده میتونن این مشکل رو حل کنن بنده را راهنمایی کنن دسترسی ssh هم دارم که اگر لازم بود دستوری را بزنم بگید

با تشکر

- - - Updated - - -

سلام،
این لینک می تونه کمک کنه: http://stackoverflow.com/questions/11946012/how-to-add-super-privileges-to-mysql-database

موفق باشید

host99
November 15th, 2015, 20:24
سلام،
این لینک می تونه کمک کنه: http://stackoverflow.com/questions/11946012/how-to-add-super-privileges-to-mysql-database

موفق باشید

ممنون دوست من ، اینجا سر زده بودم اما متوجه نشدم میشه راهنمایی کنی ؟

IQo0o
November 15th, 2015, 20:31
ممنون دوست من ، اینجا سر زده بودم اما متوجه نشدم میشه راهنمایی کنی ؟

:53:
پ.خ یک لینک فارسی ارسال کردم، مشاهده کنید.

موفق باشید

sadecohost
November 15th, 2015, 21:02
با سلام:

ترجمه ساده از همون لینک!!

وارد کنسول مای اس کیو ال شید و بعد:

GRANT SUPER ON *.* TO user@'localhost' IDENTIFIED BY 'password';

FLUSH PRIVILEGES;

user و localhost و password رو خودتون ست کنید! (با توجه به اطلاعاتی که دارید.)