ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همکاری در مدیریت سایت FreeFiles.ir

Mr-H
November 15th, 2015, 10:37
با سلام

از دوستانی که قادر به همکاری در سایت وردپرسیه " FreeFiles " با موضوع ارائه انواع فایل دانلودی (هرچی) بدون محدودیت موضوع و حجم هستند در زمینه های زیر دعوت به عمل می آید:

1. سرمایه گذاری (هاست دانلود)
2. نویسندگی
3. مدیریت کانال تلگرام

آدرس سایت: www.freefiles.ir

در حال حاضر به دلیل کار نکردن نزدیک به یک سال مطالب سایت قابل دانلود نیستند و صرفا جهت تست در سایت گذاشته شده اند.

دوستانی که علاقه به همکاری دارند از روش های زیر با من در تماس باشند:

شماره تماس و تلگرام: 09375170841 ( @Mister_H )

ایمیل: Mister-h@live.co.uk

قابل ذکر هست در حال حاضر حقوقی برای همکار در نظر گرفته نشده است و بعد از فعال شدن سایت مزایا و حقوق مشخص می شود، هرچند تبلیغاتشان در سایت و کانال تلگرام ارسال خواهد شد.

با تشکر و سپاس فراوان
هادی صفرزاده

filmbazz
November 15th, 2015, 11:10
مدیریت تلگرام هم شامل حقوق میشه؟

Mr-H
November 15th, 2015, 11:26
همانطور که گفتم فعلا حقوقی جزء ارسال تبلیغات همکار در سایت و تلگرام قابل ارئه نیست.

بعد از رسیدن به آمار مناسب حقوق در نظر گرفته خواهد شد, اما مطمئناً برای تلگرام به دلیل سخت نبودن کارش حقوق و مزایای کمی در نظر گرفته خواهد شد.

davood1156
November 15th, 2015, 12:31
با سلام

از دوستانی که قادر به همکاری در سایت وردپرسیه " FreeFiles " با موضوع ارائه انواع فایل دانلودی (هرچی) بدون محدودیت موضوع و حجم هستند در زمینه های زیر دعوت به عمل می آید:

1. سرمایه گذاری (هاست دانلود)
2. نویسندگی
3. مدیریت کانال تلگرام

آدرس سایت: www.freefiles.ir (http://www.freefiles.ir)

در حال حاضر به دلیل کار نکردن نزدیک به یک سال مطالب سایت قابل دانلود نیستند و صرفا جهت تست در سایت گذاشته شده اند.

دوستانی که علاقه به همکاری دارند از روش های زیر با من در تماس باشند:

شماره تماس و تلگرام: 09375170841 ( @Mister_H )

ایمیل: Mister-h@live.co.uk

قابل ذکر هست در حال حاضر حقوقی برای همکار در نظر گرفته نشده است و بعد از فعال شدن سایت مزایا و حقوق مشخص می شود، هرچند تبلیغاتشان در سایت و کانال تلگرام ارسال خواهد شد.

با تشکر و سپاس فراوان
هادی صفرزاده

با تشکر
جسارت نباشه دوست عزیز نه حقوق میدید نه فضای هاستینگ رو میخواهید تقبل کنید فقط یک دامنه گزاشتید برای همکاری؟
منظور باید شرایطی باشه که کسی بخاد همکاری کنه

Mr-H
November 15th, 2015, 12:43
خواهش می کنم

درسته نه حقوقی هست نه هاستینگی روش کار این همکاری اینه که می خوام کل سایت رو بدم بهش و روش کار بکنه درآمد و مزایای سایت هم برای خودش باشه ! فقط می خوام همچین دامنه با ارزشی حیف نشه و روش کار بشه. بعد ها اگر سایت به موفقیت رسید درصد کمی از سود سایت از همکار گرفته میشه, ناگفته نمونه در این راستا خودم هم هر کمکی بخواد برای بهبوبد سایت انجام میدم (نویسندگی تا کد نویسی و...)

به عبارتی ما سایت رو راه میندازیم بصورت دمو و ببعد در اختیار مدیر جدید میزاریم ...! روش عجیبیه اما ما داریم امتحانش می کنیم.

سایت بعدی هم اینه:

www.onlineclip.ir (http://www.onlineclip.ir)

-------
به زودی تاپیک جدیدی در این رابطه ایجاد خواهد شد.

----------- تاپیک ایجاد شد --------------

اعطای رایگان وب سایت کامل به علاقه مندان (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=154468)