ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از اينترنت من توسط خود مخابرات

سارا احمدي
November 15th, 2015, 10:04
با سلام
بگذريم از اين كه از روزي كه من از مخابرات اينترنت گرفتم عذاب اور بوده و هميشه و هر روز قطعي داشتم و كسي هم جواب گو نبود .
چند مدتي بود كه اينترنتم زود به زود تموم ميشد و تا شارژ ميكردم در عرض دو تا چهار روز به اتمام ميرسيد . ديروز وارد اكانتم شدم تا مورد را برسي كنم با كمال تعجب ديدم كه به به به به http://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_surprised.gif http://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_surprised.gif http://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_surprised.gif http://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_surprised.gif
هر چه بگندد نمكش ميزنند واي به روزي كه بگندد نمك
با كمال تعجب ديدم كه دو تا IP وارد اينترنت من شده و از اكانت من تا دلش خواسته استفاده بهينه برده . http://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_redface.gif
عكسي از كاركرد از اكانتم ميزارم خودتون قضاوت كنين . كه چه ارگاني از اينترنت من استفاده كرده .
دايره به رنگ سبز و ابي IP خودمه و رنگ دايره قرمز براي متاخاسم و هك كننده اكنت من هست .

28847

pardazit.net
November 15th, 2015, 10:19
دوست عزیز حتما wifi شما هک شده این مورد چه کار به مخابرات داره ؟

vpsmad
November 15th, 2015, 10:33
دوست عزیز مخابرات چرا بایست بیاد اکانتی که خودش مشخصاتش رو داره بیاد هک کنه ؟! :-| احتمالا که چه عرض کنم 100% wifi شما هک شده

apajang
November 15th, 2015, 10:47
با سلام
بگذريم از اين كه از روزي كه من از مخابرات اينترنت گرفتم عذاب اور بوده و هميشه و هر روز قطعي داشتم و كسي هم جواب گو نبود .
چند مدتي بود كه اينترنتم زود به زود تموم ميشد و تا شارژ ميكردم در عرض دو تا چهار روز به اتمام ميرسيد . ديروز وارد اكانتم شدم تا مورد را برسي كنم با كمال تعجب ديدم كه به به به به http://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_surprised.gifhttp://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_surprised.gifhttp://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_surprised.gifhttp://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_surprised.gif
با كمال تعجب ديدم كه دو تا IP وارد اينترنت من شده و از اكانت من تا دلش خواسته استفاده بهينه برده . http://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_redface.gif
عكسي از كاركرد از اكانتم ميزارم خودتون قضاوت كنين . كه چه ارگاني از اينترنت من استفاده كرده .
دايره به رنگ سبز و ابي IP خودمه و رنگ دايره قرمز براي متاخاسم و هك كننده اكنت من هست .

28847

دوست عزیز با تمام احترامی که براتون دارم اما پروایدری نمیاد از اینترنت مسخره ای که خودت می دونی که مسخره است بخواد ***ی کنه
من تو شرکت خودم مثلا وقتی یه چیزی بالغ بر 200 300 مگ پهنای باند اختصاصی دارم چرا باید از 1 2 مگ یوزرم ***ی کنم
وقتی حجم خودم نامحدوده چرا چشمم به حجم محدود شما باشه
ببین رئیس جان اگر مودمت قابلیت ***** کردن با مک آدرس رو داره مک تمام دستگاه هات رو که باهاشون کانکت میشی به مودم بشناسون
اونوقت اگر دیدی بازم ***ی داری می فهمی یه داستانی هست وگرنه اینکه وایرلست رو هک کردند.
یا اینکه wps مودم رو فعال کن که هر کسی خواست وایرلس کانکت شه مجبور شه از دکمه استفاده کنه

سارا احمدي
November 15th, 2015, 13:26
سلام گذاشتم همه دوستان نظراتشون را بدن بعد جواب بدم
اولا كه اصلا مودمم وايرلس نيست اين از اين
دوما وقتي با سند و مدرك جلوتون ip اي پي را كه مال مخابراته و وارد شده قرار دادم انوقت بازم ميگين كس ديگه رفته يا دارم اشتباه ميكنم . يه متخصص شبكه بياد و اين را تحليل كنه انوقت به حرفم ميرسين . من نميدونم چرا مخابرات اين كارا را كرده ولي در هر صورت اين اتفاق با اين سندي كه دارم و واقعيت هم هست افتاده .

chatsaz
November 15th, 2015, 13:49
سلام گذاشتم همه دوستان نظراتشون را بدن بعد جواب بدم
اولا كه اصلا مودمم وايرلس نيست اين از اين
دوما وقتي با سند و مدرك جلوتون ip اي پي را كه مال مخابراته و وارد شده قرار دادم انوقت بازم ميگين كس ديگه رفته يا دارم اشتباه ميكنم . يه متخصص شبكه بياد و اين را تحليل كنه انوقت به حرفم ميرسين . من نميدونم چرا مخابرات اين كارا را كرده ولي در هر صورت اين اتفاق با اين سندي كه دارم و واقعيت هم هست افتاده .

شما از طریق وای فای هک نشدید یوزر پسورد شما هک شده و از اکانت شما کانکت شدن
به مراجعه به دفاتر خدماتی adsl مخابرات این موضوع رو پیگیری کنید و براتون شفاف سازی کنند

اینجا مطرح کنید کسی نه میتونه براتون مشکل رو رفع کنه نه میتونه حجم شما برگردونه

موفق باشید

سارا احمدي
November 15th, 2015, 13:57
دوست عزیز مخابرات چرا بایست بیاد اکانتی که خودش مشخصاتش رو داره بیاد هک کنه ؟! :-| احتمالا که چه عرض کنم 100% wifi شما هک شده
منظور از هك . اخه هك كه ميگن فقط وارد شدن نيست كه . هك در كل به معني وارد شدن و يا استفاده و يا تغيرات هست . منظورم وارد اكانت من شده و از اينترنت من استفاده كرده

shivahost
November 15th, 2015, 14:01
منظور از هك . اخه هك كه ميگن فقط وارد شدن نيست كه . هك در كل به معني وارد شدن و يا استفاده و يا تغيرات هست . منظورم وارد اكانت من شده و از اينترنت من استفاده كرده

ببینید یکی هست که یوزر و پسورد Adsl شما را دارد و خودش هم رانژه مخابرات هست و داره با اکانت شما وصل میشه! از طریق 2020 فکر کنم باید پیگیری و تغییر رمز کنید.

salar123
November 15th, 2015, 14:08
پیگیری کنید 2020 حل میکنن گاهی اوقات اشکال از سیستم نرم افزاریشونه. مثلان بنده های وب طرح داشتم با گیگ طرح اصلی 3 گیگ پرید زنگ زدم بر گردوندند. گاهی اوقات سروراشون کرش میکنه.تداخل پیش میاد.

سرزمین
November 15th, 2015, 14:11
سلام

از خود مخابرات پیگیر باشین بهتره در ضمن رمز مخابرات رو از داخل پنل مخابرات عوض کنید

لطفاً تا موقعی که از چیزی مطمئن نیستین به زبان نیارید.

shivahost
November 15th, 2015, 14:11
پیگیری کنید 2020 حل میکنن گاهی اوقات اشکال از سیستم نرم افزاریشونه. مثلان بنده های وب طرح داشتم با گیگ طرح اصلی 3 گیگ پرید زنگ زدم بر گردوندند. گاهی اوقات سروراشون کرش میکنه.تداخل پیش میاد.

راست میگه شاید باید mysql رو بزارن repair کنه...

pardazit.net
November 15th, 2015, 14:13

بله ایشون درست می فرمایند.
اگر کمی هم منطقی فکر کنید مخابرات اصلا نیازی به این کار نداره حالا بر فرض هم که اصلا بخواد این کارو انجام بده !!!! ریش و قیچی دست خودشه نمیاد رد پاش رو جایی بذاره که شما راحت ببینید که.
پس 100% اون چیزی که شما فکر میکنید نیست.
با پشتیبانی تماس بگیرید و خیلی خونسردانه موضوع را مطرح کنید.

hossein1210
November 15th, 2015, 14:16
رمز ورود به مودمت رو عوض کن از حالت admin تغییر بده
اونوقت دیگه نمیتونن هکت کنن

محمد محمدیی
November 15th, 2015, 14:18
منم یجورایی اینجوریم هک نشدم رمزم جوریه که یک دقیقه میبره وارد بشه

نمیدونم مشکل کجاست هر چی تیکت میدی جواب نمیدن

سارا احمدي
November 15th, 2015, 14:19
ممنون از دوستان . از طريق 2020 ميرم ببينم چي ميشه ولي در كل هم قيمتش بالاس هم . زياد از لحاظ خدمات خوب نيست .

smhnw
November 15th, 2015, 14:22
سند ؟؟ یعنی اگر فرضا اینکارو کرده باشن میان مدرک بزارن واسه شما ؟؟

و اینکه دوستان درست میگن وقتی خودشون اینهمه پهنای باند و ترافیک دارن دلیل واسه اینکار نیست !

دوما ممکنه سیستمون روش تروجانی جیزی باشه که میاد و وارد مودم میشه و دسترسی به tcp رو ازاد میکنه و ...

زودترم بحثتونو عوض کنین چون اگر ریپورت بشه بهشون به دلیل تهمت زدن میتونن شکایتتون کنن .

- - - Updated - - -

سند ؟؟ یعنی اگر فرضا اینکارو کرده باشن میان مدرک بزارن واسه شما ؟؟

و اینکه دوستان درست میگن وقتی خودشون اینهمه پهنای باند و ترافیک دارن دلیل واسه اینکار نیست !

دوما ممکنه سیستمون روش تروجانی جیزی باشه که میاد و وارد مودم میشه و دسترسی به tcp رو ازاد میکنه و ...

زودترم بحثتونو عوض کنین چون اگر ریپورت بشه بهشون به دلیل تهمت زدن میتونن شکایتتون کنن .

pardazit.net
November 15th, 2015, 14:23
ممنون از دوستان . از طريق 2020 ميرم ببينم چي ميشه ولي در كل هم قيمتش بالاس هم . زياد از لحاظ خدمات خوب نيست .

مخابرات که جزو پایین ترین تعرفه های اینترنت ایران هست !

اگر مثل ما مبینت داشتی و هر گیگ رو 10 تومن میخریدی چی میگفتی !

البته ما در کنار مبینت مخابرات هم داریم اوایل شدیدا مشکل داشتیم که با تماس های فراوان و فرستادن کارشناس کاملا مشکل رفع شد و از طرح 1 مگ سرعت دانلود 1 مگ داریم !

ممنکن هست مشکلاتی از قبیل نویز و یا وجود اشکال در سیم کشی های منزلتون وجود داشته باشه اما خب با قطعی هاش دیگه کاری نمیشه کرد .

yourhosting
November 15th, 2015, 14:24
سلام
روی بعضی از isp هم از جمله مخابرات کاربر میتونه درصورت داشتن یوزر و پسورد شما به اینترنت دسترسی داشته باشه(+ تغییر مک مودم به مودم شما) و از اینترنت شما استفاده کنه.
شما با مرکز تماس بگیرید و دو مورد رو چک کنید:
1) مک های اتصالی به اکانت شما(درصورتیکه کاربر با مک خودش به اکانت شما متصل شده باشه دراینصورت مشخص میشود.)
2) شماره هایی که از اکانت شما استفاده کردند.
درصورتی این دو مورد نبود ممکن است مشکل از هک وایرلیس شما باشد.

موفق باشید

delta
November 15th, 2015, 14:28
سلام
روی بعضی از isp هم از جمله مخابرات کاربر میتونه درصورت داشتن یوزر و پسورد شما به اینترنت دسترسی داشته باشه(+ تغییر مک مودم به مودم شما) و از اینترنت شما استفاده کنه.
شما با مرکز تماس بگیرید و دو مورد رو چک کنید:
1) مک های اتصالی به اکانت شما(درصورتیکه کاربر با مک خودش به اکانت شما متصل شده باشه دراینصورت مشخص میشود.)
2) شماره هایی که از اکانت شما استفاده کردند.
درصورتی این دو مورد نبود ممکن است مشکل از هک وایرلیس شما باشد.

موفق باشید
بدبخت نوشته که..میگه وایرلس نیست :-|

arminak
November 15th, 2015, 14:29
با سلام
چند مدتي بود كه اينترنتم زود به زود تموم ميشد و تا شارژ ميكردم در عرض دو تا چهار روز به اتمام ميرسيد . ديروز وارد اكانتم شدم تا مورد را برسي كنم با كمال تعجب ديدم كه به به به به http://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_surprised.gifhttp://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_surprised.gifhttp://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_surprised.gifhttp://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_surprised.gif

28847

مودم شما هک شده، کار خیلی ساده ای هست و راحت مشخصات اتصال به Adsl شما هک بشه.
اما تو این روش پیدا کردن متخلف خیلی راحت هست، شما به مخابرات برید و ازشون خواستار این مشکل بشید اگر بخوان کمک کنن خیلی راحت پیداش میکنن
فقط مخابرات میتونه کمکتون کنه، طبق فرمایش دوستمون هم حتما مشخصات اکانت Adsl خودتون رو عوض کنید و حتی مشخصات ورود به پنلتون، حتما هم روی پنل مودمتون هم پسوردی غیر از پسورد دیفالت admin بزارید
موفق باشید

kool
November 15th, 2015, 14:41
بدون شک خود مخابرات که این کار رو نمیکنه چون اصلا دلیلی نداره و نیازی هم نداره.

شما به صورت حضوری بدید مخابرات و پیگیری کنید.
(ممکنه نمایندگی که ازش خرید کردید خودش یا فردی که دسترسی به پنلش پیدا کرده اینکار رو انجام داده.)

hostorder
November 15th, 2015, 14:58
من واسه خونه دوستم از مخابرات اینترنت گرفته بودم تو جای دیگه مودم رو کانفیگ کردم وصل شد و هر سایت می خواستی میرفت!!!!مخابرات چرت ترین اینترنت ایران هست بیچاره افرادی که تلفن خونشون کافه نوری هست!!!که مجبورند سمت مخابرات برند!!!

hostorder
November 15th, 2015, 15:06
این مشکلات واسه مخابرات طبیعیه و جای تعجبی نداره از این چیزا زیاده تو مخابرات.
تو صد نفرم شاید یکی بفهمه چی شده.

واسه همین هست که بدزر و پسورد لازمه فقط از تلفن ثابت باید زنگ بزنی که یوزر پس بدند من از شاتل که داشتم از هر جا زنگ میزدم یوزر پس می خواستم میدادند !!!!چون مبدونن هیچ جا نمیشه استفاده کرد

shivahost
November 15th, 2015, 15:08
ببینید من در موبایل خانمم به اشتباه گزینه camera upload برای dropbox روشن بود، الکی الکی 2.5 گیگ تو یک روز آپلود داشتیم و ترافیک پر پر شد!

همین مشکل برای google photos هم بود.

Sajad
November 15th, 2015, 15:50
دوست عزیز اون آیپی که میفرمایید آیپی نیست که از شما ***ی کرده. این آیپی isp هست که به شما تخصیص داده شده در زمان کانکت شدن.
شما با ۲۰۲۰ تماس بگیرید و تمام مواردی که پیش‌بینی میکنند را چک کنید تا مطمئن شوید اشکال از کجاست.
ضمن اینکه هر isp یک اکانتینگ استفاده میکند و معمولا هم خطای محاسبه با شدت بالا ندارند. شاید بین چند میلیون تراکنش چند اشتباه جزئی پیش بیاد که بنده با تجربه‌ای که با بیش از ۱۵ اکانتینگ مختلف دارم ممکن هست در هر کدام این اتفاق بیفتد.

sadecohost
November 15th, 2015, 16:06
مخابرات که جزو پایین ترین تعرفه های اینترنت ایران هست !

اگر مثل ما مبینت داشتی و هر گیگ رو 10 تومن میخریدی چی میگفتی !

البته ما در کنار مبینت مخابرات هم داریم اوایل شدیدا مشکل داشتیم که با تماس های فراوان و فرستادن کارشناس کاملا مشکل رفع شد و از طرح 1 مگ سرعت دانلود 1 مگ داریم !

ممنکن هست مشکلاتی از قبیل نویز و یا وجود اشکال در سیم کشی های منزلتون وجود داشته باشه اما خب با قطعی هاش دیگه کاری نمیشه کرد .
عذر میخوام از بحث خارج شدم !!! ولی عجیبه مبیننت سرور مجازی ارائه میده با 20 ترابایت پهنای باند!!!!!!! (جدا از اینکه isp خودم مبین نت هست...)

+ دوستان مخابرات محدودیت فیزیکی برای کانکت شدن به ADSL نداره؟ .. پارس آنلاین و شاتل داشتند.. پس اگر هک هم شده باشن یکی از افراد محله شونه:))

hamedmj
November 15th, 2015, 16:14
یه سوال ذهنمو مشغول کرده
یعنی یکی که اصلا adsl روی خطش نیست اگه مودم رو با یوزر و پسورد خودم اونجا کافیگ کنم کانکت میشه؟

- - - Updated - - -

یه سوال ذهنمو مشغول کرده
یعنی یکی که اصلا adsl روی خطش نیست اگه مودم رو با یوزر و پسورد خودم اونجا کافیگ کنم کانکت میشه؟

sadecohost
November 15th, 2015, 16:22
یه سوال ذهنمو مشغول کرده

- - - Updated - - -

یه سوال ذهنمو مشغول کرده
همین! دوستان با شاتل و پارس آنلاین تست کردند نشد! گفتن محدودیت فیزیکی داره !!! (فکر کنم 200متر...)

حالا مخابرات رو نمیدونیم!!! اینطور باشه صد در صد دوست گرامیمون هک شده :63:

فعلا زنگ بزنن پشتیبانی بهترین راه چاره ست..

iHSG
November 15th, 2015, 16:23
سلام
تا اون جایی که من می دونم هر یوزر مخابرات برای یک خط تلفن است.
پس چطور ممکنه شخصی دیگه با خط تلفن دیگه به یوزر شما متصل بشه؟
به نظر منم به خود 2020 زنگ بزنید یا اگه خیلی واجبه حضوری به مرکز مخابراتی محل خودتون سر بزنید بهتره.

Rezash
November 15th, 2015, 16:30
یه سوال ذهنمو مشغول کرده

- - - Updated - - -

یه سوال ذهنمو مشغول کرده

خیر نمیشه.
=======
با وجود نرم افزرها امروز هر بچه ای می تونه خیلی از مودم های وایرلس رو کمتر از یک دقیقه هک کنه ! و بعد از اونجا یوزر و پسورد ای دی اس ال رو هم بر داره و روی خط خودش ست کنه
با 2020 تماس بگیرید و خطتتون رو روی مک خود مودم ست کنید
همچنین پورت فیزیکی رو محدود کنید
بدون نیاز به تماس به اپراتور می تونید این کارها رو انجام بدید
روی خود مودم قفل مک بزارید
wps رو غیر فعال کنید
با نرم افزارهای مانیتور تعداد وای فای های متصل رو همیشه کنترل کنید

kool
November 15th, 2015, 17:03
یه سوال ذهنمو مشغول کرده

خیر بدون رانژه هیچ خطی از هیچ isp نمیتونه adsl استفاده کنه!

sitetheme
November 15th, 2015, 17:13
درود بر دوستان
من صحت ادعا این دوست عزیز رو دقیقا نمیدونم چقدر هست ولی بطور کلی اولا ظاهرا مخابرات امکان استفاده از سرویس یک حساب کاربری رو در روی خط دیگر برداشته، همچنین بعضی دوستان میگن مخابرات به ترافیک مشتری نیاز نداره و استفاده نمیکنه! معلومه که استفاده نمیکنه بلکه بصورت مشکوک کسر میکنه!(کسر شدن ترافیک با مصرفش توسط مخابرات متفاوته).
من خودم متوجه این مسئله شدم که ترافیکم در سرویس مخابرات به طرز مشکوکی کسر میشه...
با احترام

kool
November 15th, 2015, 18:27
درود بر دوستان
من صحت ادعا این دوست عزیز رو دقیقا نمیدونم چقدر هست ولی بطور کلی اولا ظاهرا مخابرات امکان استفاده از سرویس یک حساب کاربری رو در روی خط دیگر برداشته، همچنین بعضی دوستان میگن مخابرات به ترافیک مشتری نیاز نداره و استفاده نمیکنه! معلومه که استفاده نمیکنه بلکه بصورت مشکوک کسر میکنه!(کسر شدن ترافیک با مصرفش توسط مخابرات متفاوته).
من خودم متوجه این مسئله شدم که ترافیکم در سرویس مخابرات به طرز مشکوکی کسر میشه...
با احترام

یک سرویس بنده از مخابرات آذربایجان شرقی هست. و من تا به حال مصرف غیرعادی ندیدم. یعنی هر چی مصرف کردم کسر شده و نکردم تغییری نکرده.
روش استفاده من هم روی هر سیستمی به این صورت هست که مودم حتما در دید چشمم میزارم و هر نوع ورود و خروج دیتا رو از روی led ها زیر نظر دارم. البته از نظر امنیتی نه اینکه حساب حجم رو برم !

به هر حال ممکنه برخی استان ها متفاوت باشه/

sitetheme
November 15th, 2015, 18:34
یک سرویس بنده از مخابرات آذربایجان شرقی هست. و من تا به حال مصرف غیرعادی ندیدم. یعنی هر چی مصرف کردم کسر شده و نکردم تغییری نکرده.
روش استفاده من هم روی هر سیستمی به این صورت هست که مودم حتما در دید چشمم میزارم و هر نوع ورود و خروج دیتا رو از روی led ها زیر نظر دارم. البته از نظر امنیتی نه اینکه حساب حجم رو برم !

به هر حال ممکنه برخی استان ها متفاوت باشه/
فرمایش شما درسته، همه مشترکین مخابرات چنین مشکلی رو تجربه نکردند یا شاید متوجه نشدن، اما من معتقدم که مخابرات با استفاده از یک الگویی در بسیاری از موارد ترافیک رو بصورت تصاعدی محاسبه میکنه.
با احترام