PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفیگ برای کاهش پینگ

ph.clgn
November 15th, 2015, 07:43
سلام
کسی هست که بتونه برام کانفیگ کاهش پینگ رو انجام بده؟
راستش من خیلی گشتم تو نت و شرکت هایی که که سرور کاهش پینگ ارایه میدن خیلی کم هستن و اونایی هم که ارایه میدن سرور کاهش پینگ رو از ایران جدا کردن و پول گزافی بابت اینکار میگیرن بطوریکه دیگه برای شما جای هیچ گونه سودی نمیمونه!
میخواستم خودم سرور مجازی ایران از دیتاسنتر زیرساخت بگیرم (تبیان خیلی خوبه ولی گرونه) و فقط میمونه بحث کانفیگش... البته از جایی که بخوام بگیرم هماهنگ میکنم که برای کاهش پینگ... خیلی جاها هم میگن که سرورهاشون خوبه برای کاهش پینگ ولی خودشون نمیدونم چرا کانفیگ نمیکنن.. (احتمالا بخاطر ساختار مشابه با قند شکن نوعی جرم حساب میشه برای شرکت ها؟!!؟)

ممنون

mobinhost.in
November 15th, 2015, 07:53
سلام
کسی هست که بتونه برام کانفیگ کاهش پینگ رو انجام بده؟
راستش من خیلی گشتم تو نت و شرکت هایی که که سرور کاهش پینگ ارایه میدن خیلی کم هستن و اونایی هم که ارایه میدن سرور کاهش پینگ رو از ایران جدا کردن و پول گزافی بابت اینکار میگیرن بطوریکه دیگه برای شما جای هیچ گونه سودی نمیمونه!
میخواستم خودم سرور مجازی ایران از دیتاسنتر زیرساخت بگیرم (تبیان خیلی خوبه ولی گرونه) و فقط میمونه بحث کانفیگش... البته از جایی که بخوام بگیرم هماهنگ میکنم که برای کاهش پینگ... خیلی جاها هم میگن که سرورهاشون خوبه برای کاهش پینگ ولی خودشون نمیدونم چرا کانفیگ نمیکنن.. (احتمالا بخاطر ساختار مشابه با قند شکن نوعی جرم حساب میشه برای شرکت ها؟!!؟)

ممنون

با سلام
در صورتی که سرور مجازی رو از ما تهیه کنید

با هزینه 20 هزارتومان یک سرور ایران رم 512 تعلق میگیرد و روی اون IBSNG رو به صورت رایگان برای شما کانفیگ و نصب میکنیم

برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید

تلفن فروش : 66570779-021
تلفن پشتیبانی : 66573866-021

ارسال تیکت به بخش فروش (http://my.mobinhost.com/submitticket.php?step=2&deptid=6)

ph.clgn
November 15th, 2015, 09:34
دوستان کسی هست که با هزینه بتونه کانفیگ کاهش پینگ رو سرور های مجازی لینوکسی و یا میکروتیک انجام بده؟

xwoman2
November 15th, 2015, 13:20
دوست عزیز از جایی غیر از تبیان اگر سرویس بگیرید سرویستون افزایش پینگ خواهد بود نه کاهش پینگ
موفق باشید

arminak
November 15th, 2015, 14:32
دوستان کسی هست که با هزینه بتونه کانفیگ کاهش پینگ رو سرور های مجازی لینوکسی و یا میکروتیک انجام بده؟

با سلام خدمتتون
درخدمتیم، از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید تا بهترین انتخاب رو براتون بزاریم با هزینه خوب

pardazit.net
November 15th, 2015, 14:37
با سلام خدمتتون
درخدمتیم، از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید تا بهترین انتخاب رو براتون بزاریم با هزینه خوب

وان سرور کاملا تایید می شوند.
میتوانید سفارش کانفینگتان را به ایشان بسپارید.

yourhosting
November 15th, 2015, 14:38
سلام
بهترین گزینه برای کار شما تبیان هست اما درصورت تمایل از زیرساخت - رسپینا قابل ارایه هست.
درصورت تهیه سرویس از ما کانفیگ رایگان است در غیر اینصورت هزینه کانفیگ 20ت میباشد.
موفق باشید

infernal79
December 3rd, 2015, 13:59
از استارتر معذرت میخوام که اینجا پست گذاشتم اما چون نمیتونم پست بزارم مجبور شدم اینجا بزارم

درخواست سرور مجازی کاهش پینگ

سلام خدمت شما دوستان

نیاز به یه سرور برای راه اندازی بازی های انلاین رو دارم که فقط فقط پینگ پایین برام مهمه

این هم کشور های که برای بازی هست که کمترین پینگ رو تو اینا میخوام

http://s6.uplod.ir/i/00712/e31wbfvlwer7.jpg

البته این عکس چون پینگم الان 130 هست این طوری نشون میده

میخوام با کاهش پینگ حداقل 150 باشه

لطفا هرکسی هرجایی سراغ داره ادرس یا افر بده

تلگرام 09380291040
YaHoo : sp.rasool@yahoo.com

ارسال تیکت help.dota2-shop.ir

Dota2-Shop.ir

حتما یکی از روش های بالا برای تماس با بنده اقدام نمایید پ خ نکنید
با تشکر

منتظرم

- - - Updated - - -

anyyyyyyyy

- - - Updated - - -

از استارتر معذرت میخوام که اینجا پست گذاشتم اما چون نمیتونم پست بزارم مجبور شدم اینجا بزارم

درخواست سرور مجازی کاهش پینگ

سلام خدمت شما دوستان

نیاز به یه سرور برای راه اندازی بازی های انلاین رو دارم که فقط فقط پینگ پایین برام مهمه

این هم کشور های که برای بازی هست که کمترین پینگ رو تو اینا میخوام

http://s6.uplod.ir/i/00712/e31wbfvlwer7.jpg

البته این عکس چون پینگم الان 130 هست این طوری نشون میده

میخوام با کاهش پینگ حداقل 150 باشه

لطفا هرکسی هرجایی سراغ داره ادرس یا افر بده

تلگرام 09380291040
YaHoo : sp.rasool@yahoo.com

ارسال تیکت help.dota2-shop.ir

Dota2-Shop.ir

حتما یکی از روش های بالا برای تماس با بنده اقدام نمایید پ خ نکنید
با تشکر

منتظرم