ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل نشدن از طریق ftp به سرور و یا کارنکردن فایل منیجر 2

246800
November 13th, 2015, 23:41
سلام و احترام

من از سایت 1freehosting.com یک اکانت هاست رایگان به صورت زیر دامنه ای که خود این سایت ارایه می دهد ثبت کردم ولی اصلا نه از طریق فایل منیجر 2 که با ftp کاز می

کند نه با filezilla و نه با هیج نرم افزار دیگری و نه با سرویس های اتصال به اف تی پی انلاین قادر به وصل شدن به ftp سرور نیستم . در filezilla پیغام ارور به صورت زیر است:

وضعيت: در حال برقراري اتصال به 31.170.166.117:21 ...
وضعيت: تلاش براي برقراري اتصال با "ECONNREFUSED - Connection refused by server" موفقيت آميز نبود.
خطا : اتصال به سرور امکان پذير نيست

امکان ورود به اکانت وجود دارد و سرور کاملا اکتیو هست. هیچ گونه فایروالی استفاده نمی کنم. با حذف و ساخت مجدد اکانت مشکل حل نشد. امکان ارتباط با ارائه دهندگان

هاست و کمک گرفتن از آن ها هم وجود ندارد. به طور کلی با هاست های سی پنلی که شبیه این هاست هستند نه از طریق فایل منیجر اف تی پی خود هاست و نه با اف تی

پی کلاینت قادر به اتصال نیستم و با پیغام فوق مواجه می شوم. تغییرات مختلفی به فایل زیلا مانند sftp اعمال کرده اما با پیغام فوق مواجه شدم. به طور کلی مشکل از جانب

من نیست و سرور مانع برقراری ارتباط است. از دستورات مربوط به سرور هم اطلاعات زیادی ندارم. لطفا دوستان برای حل مشکل اینجانب راهنمایی فرمایند .

با تشکر

pardazit.net
November 14th, 2015, 03:08
سلام و احترام

من از سایت 1freehosting.com یک اکانت هاست رایگان به صورت زیر دامنه ای که خود این سایت ارایه می دهد ثبت کردم ولی اصلا نه از طریق فایل منیجر 2 که با ftp کاز می

کند نه با filezilla و نه با هیج نرم افزار دیگری و نه با سرویس های اتصال به اف تی پی انلاین قادر به وصل شدن به ftp سرور نیستم . در filezilla پیغام ارور به صورت زیر است:

وضعيت: در حال برقراري اتصال به 31.170.166.117:21 ...
وضعيت: تلاش براي برقراري اتصال با "econnrefused - connection refused by server" موفقيت آميز نبود.
خطا : اتصال به سرور امکان پذير نيست

امکان ورود به اکانت وجود دارد و سرور کاملا اکتیو هست. هیچ گونه فایروالی استفاده نمی کنم. با حذف و ساخت مجدد اکانت مشکل حل نشد. امکان ارتباط با ارائه دهندگان

هاست و کمک گرفتن از آن ها هم وجود ندارد. به طور کلی با هاست های سی پنلی که شبیه این هاست هستند نه از طریق فایل منیجر اف تی پی خود هاست و نه با اف تی

پی کلاینت قادر به اتصال نیستم و با پیغام فوق مواجه می شوم. تغییرات مختلفی به فایل زیلا مانند sftp اعمال کرده اما با پیغام فوق مواجه شدم. به طور کلی مشکل از جانب

من نیست و سرور مانع برقراری ارتباط است. از دستورات مربوط به سرور هم اطلاعات زیادی ندارم. لطفا دوستان برای حل مشکل اینجانب راهنمایی فرمایند .

با تشکر

با سلام و عرض ارادت

یک بار با قند شکن تست کنید ببینید میتوانید متصل بشید ؟ یکی از کاربران که اینترنت مخابرات داشنتند با همین مشکل روبرو بودن و با vp-n مشکلشون حل شد.

246800
November 14th, 2015, 07:39
با تشکر از راهنماییهای دوستان خواهش من این است که اگر زحمتی نیست دوستان عزیز زحمت ساخت یک اکانت رایگان در این سایت 1freehosting.com را که چند دقیقه بیشتر بکشند و تست بفرمایند تا معلوم شود امکان دسترسی به سرور این سایت از طریق اف تی پی هست یا مثل من با پیغام فوق مواجه می شوند. در ضمن با قند شکن و یا چیز پی ان هم امکان اتصال برای من نیست. سوال دیگر این است که اگر پرت 21 و 22 بسته باشد از طریق سی پنل که سایت در اختیار ما قرارمی دهد امکان باز کردن این پرت ها یا به طور کلی راهی برای اپلود فایل های بالاتر از 100 مگابایت به داخل هاست از طریق ftp هست یا نه؟