توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در راه اندازی نمایندگی
mehrdad76
November 13th, 2015, 19:55
سلام دوستان من یه وب سایت دارم و میخوام از جاهای مختلف نمایندگی بگیرم
ولی میخوام پنلم روی سایت خودم باشه. کسی میتونه کمک کنه؟
مثلا از 3 سرویس دهنده مختلف نمایندگی بگیرم ولی مشتری واس خرید فقط به یه ادرس مراجعه کنه.
هزینه هم باشه در خدمتم
تلگرام
@mhzmehrdad48
ادرس سایت
www.surenaweb.com
pardazonline
November 13th, 2015, 19:59
سلام
منظورتون اینه از سه سرور مختلف سرویس ارائه بدید؟
Rezash
November 13th, 2015, 20:00
سلام
نمایندگی هاست ؟
از سه شرکت مختلف ریسلر تهیه کنید.
یک whmcs بخرید و نصب کنید
مشخصات سه تا ریسلر رو به whcms بدید
peym@n
November 13th, 2015, 20:03
درود
بزرگوار بله امکانش هست
تلگرام پی ام دادم خدمتتون
موفق باشید
armin.rf
November 13th, 2015, 20:41
در صورت تمایل در ارتباط باشید
09367026602
mehrdad76
November 13th, 2015, 20:43
سلام
نمایندگی هاست ؟
از سه شرکت مختلف ریسلر تهیه کنید.
یک whmcs بخرید و نصب کنید
مشخصات سه تا ریسلر رو به whcms بدید
خیلی ممنون
shetabanhost
November 13th, 2015, 20:55
سلام
تماس گرفتیم باهاتون و اقدامات لازم انجام شد.
پایدار باشید
javad159
January 1st, 2016, 17:25
سلام دوستان من یه وب سایت دارم و میخوام از جاهای مختلف نمایندگی بگیرم
ولی میخوام پنلم روی سایت خودم باشه. کسی میتونه کمک کنه؟
مثلا از 3 سرویس دهنده مختلف نمایندگی بگیرم ولی مشتری واس خرید فقط به یه ادرس مراجعه کنه.
هزینه هم باشه در خدمتم
تلگرام
@mhzmehrdad48
ادرس سایت
www.surenaweb.com (http://www.surenaweb.com)
سلام و احترام
بله امکان پذیر هست دوست عزیز
نمایندگی هاست لینوکس حرفه ای
نمایندگی فضای بک آپ
درگاه پرداخت
را میتوانید از ما تهیه فرمایید و در صورت دریافت نمایندگی از شرکت ما ،نصب و تنظیم سیستم مدیریت هاستینگ whmcs همراه با کانفیگ امنیتی و اتصال نمایندگی ها به سیستم whmcs با هزینه اندکی برایتان انجام خواهد شد .
برای اطلاع بیشتر با پشتیبانی در ارتباط باشید
http://bbshost.in/whmcs/cart.php?gid=5
http://bbshost.in/whmcs/cart.php?gid=19
09217145956
javad159
January 1st, 2016, 17:35
عزیز من، اون پست که ماله خیلی وقته شما اگه میخواستی لطفی کنی جواب ما را میدادی !!!!
بابا این قانون 100 پست را بردارید ملت.... هلاک شدن عجبا!!
دوست عزیز امروز در این تاپیک شما مجددا پست ارسال کردید و تاپیک در درخواستی های امروز نمایش داده شد و ما مشاهده کرده و پاسخ دادیم !!!!
- - - Updated - - -
سلام من هم یک مشکل دارم منم سه تا ریسلر دارم که رو یکیش سایت whcms نصب با دامنه اصلی و dns مثلا ns1.mysite.ir اختصاصی هست حالا من میخوام وقتی از دیگر سرور ها هاست میدم مشتری با تنظیم dns اختصاصی من به دامنه سایتش وصل بشه یعنی نحوه تنظیم dns تو اون دوتا ریسلری(2 و3) را دقیق نمیدونم چجوری انجام بدم که به همچین چیزی برسم تو سرور 2 و 3 چه تنظیماتی باید انجام بدم؟
سرور 1 که خوب همه چیز درست است
سرور 1 ns1.mysite.ir ns2.mysite.ir
سرور 2 ns3.mysite.ir ns4.mysite.ir
سرور 3 ns5.mysite.ir ns6.mysite.ir
با تشکر لطفا با جزئیات توضیح دهید و قدم به قدم ممنون
بنده شما را با آن دوستی که تاپیک را باز کرده است اشتباه گرفتم و الان پست شما را دیدم .
عزیز شما به تنظیمات دامنه میرید و دی ان اس اختصاصی ثبت میکنید مثل همون سرور اولی و دی ان اس مورد نظر را وارد میکنید همراه با ای پی سرور دوم ، برای سرور سوم هم به همین شکل .
اگه مشکلی داشتید در خدمتم
shetabanhost
January 1st, 2016, 17:39
سلام من هم یک مشکل دارم منم سه تا ریسلر دارم که رو یکیش سایت whcms نصب با دامنه اصلی و dns مثلا ns1.mysite.ir اختصاصی هست حالا من میخوام وقتی از دیگر سرور ها هاست میدم مشتری با تنظیم dns اختصاصی من به دامنه سایتش وصل بشه یعنی نحوه تنظیم dns تو اون دوتا ریسلری(2 و3) را دقیق نمیدونم چجوری انجام بدم که به همچین چیزی برسم تو سرور 2 و 3 چه تنظیماتی باید انجام بدم؟
سرور 1 که خوب همه چیز درست است
سرور 1 ns1.mysite.ir ns2.mysite.ir
سرور 2 ns3.mysite.ir ns4.mysite.ir
سرور 3 ns5.mysite.ir ns6.mysite.ir
با تشکر لطفا با جزئیات توضیح دهید و قدم به قدم ممنون
با سلام
با دریافت هزینه میتونیم کار شمارو ردیف کنیم
مشکلی که ایجاد کننده این تاپیک داشتند نیز توسط ما حل شده
آی دی یاهو: reza5430
ارتباط از طریق تیکت:
http://shetabanhost.com
SaeedFazlollahzadeh
January 1st, 2016, 17:46
عزیز من، اون پست که ماله خیلی وقته شما اگه میخواستی لطفی کنی جواب ما را میدادی !!!!
بابا این قانون 100 پست را بردارید ملت.... هلاک شدن عجبا!!
هنگام ثبت نام حتما قوانین رو مطالعه کردید دیگه؟ و میدونید هیچ کاربری نباید سوالش رو در تاپیک کاربر دیگه ارسال کند؟
شما هم به زودی به 100 موعود میرسید
javad159
January 1st, 2016, 17:50
نحوه تنظیم dns zone را در whm سرور دو و سه را نمیدونم که مثل اون الگویی که بالا معرفی کردم بشه
در تنظیمات دامنه ،دی ان اس های اختصاصی برای سرور های دوم و سوم را ایجاد کنید و بعد در whm به قسمت add a dns zone بروید و دی ان اس های جدید را اضافه کنید .
بهتر بود تاپیک جدید باز میکردید دوست عزیز
(البته دامنه سایت چون در قسمت ذکر شده اضافه شده نیازی به ادد نمی باشد و میتوانید edit کنید و دی ان اس های جدید را A record تعریف کنید
SaeedFazlollahzadeh
January 1st, 2016, 18:02
ثبت نام من ماله دو سال قبله و این مورد را یادم نبود با توجه به اینکه اکثر انجمن ها دوست ندارند تاپیک هاشون زیاد بشه .. و نزدیک بودن موضوع ها اینجا را دیدم و مطرح کردم اگه میخواستم 100 پست یا بیشتر را با اسپم برسم تو این دوسال رسیده بودم
الانم اگه راه حل پیدا نکردم تاپیک جدا میزنم
شما هم ماشالله چشم به تاپیک های قدیمی هستی تا میاد بالا یه ارز اندامی میکنی ایشالله 1000 پست شما هم در راهه
من صرفا یه کاربر عادی هستم که برای تعلیم اومدم اینجا، و کاری هم به 100 شدن نداشتم. تاپیک قدیمی رو هم شما بالا آوردید (اثبات شده)
قوانین هر انجمن متفاوته. یه انجمن دوست داره هر کاربر برای هر مساله ی ریز و درشت، یه تاپیک جدا بزنه و یه انجمن هم یه تاپیک کلی سوالات و مشکلات میزنه و همه پست مشکلات رو اونجا مینویسن
من تو این 1.5 سال مدت زمان حضور شما نبودم (در واقع تقریبا یک سال از حضورم میگذره) و نمیدونم قبلا چه ها داشتید که پاک شده و باقی قضایا
بیش از این هم دیگه اسپم نکنیم تاپیک رو
/تمام/