ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فعال سازی اکانت در resello

shadecute
November 13th, 2015, 16:38
سلام دوستان
من در resello عضو شدم و 30 دلار هم شارژ کردم
اما پیغام

Some actions are currently disabled because your account is in the process of being verified.

میده

آیا کار دیگع ای باید انجام بدم؟

Amir.Mansoury
November 13th, 2015, 16:49
مدارک هویتی ارسال کردید؟

shadecute
November 13th, 2015, 16:54
بله تصویر پاسپورتم دادم ولی بازم اکتیو نشده

Saati
November 13th, 2015, 22:05
بله تصویر پاسپورتم دادم ولی بازم اکتیو نشده
بعد از فعال شدن در بخش پشتیبانی پنلتون پیامی میدن که اکانت وریفای شده ممکنه یکی دو روز طول بکشه.

salar123
November 13th, 2015, 23:32
نیازی به پاسپورت نداشت :) . فقد موقع ثبت نام میزاشتی ایران خودشون بدون پاسپورت اوکی میکردن. بعد از ثبت نام فقد نیاز بود یه تیکت میزدی.

Saati
November 15th, 2015, 12:32
نیازی به پاسپورت نداشت :) . فقد موقع ثبت نام میزاشتی ایران خودشون بدون پاسپورت اوکی میکردن. بعد از ثبت نام فقد نیاز بود یه تیکت میزدی.
الان شاید سیاست ریسلو در این رابطه تغییر کرده باشه ولی قبلا پاسپورت میخواستند که از من کارت ملی هم قبول کردند و اکانت وریفای شد.

meysam021
November 15th, 2015, 12:41
عزیز پیغامی که داده رو بخونید ، نوشته حساب شما در حال تایید شدنه ، هنوز امکان استفاده از امکانات رو ندارید ، چون حسابتون باید فعال بشه
یک تیکت ارسال کنید بهشون و درخواست فعال سازی بدید
پشتیبانی فوق العاده ضعیفی دارند الان یکم بهتر شده البته
فعال میکنند.

shadecute
November 18th, 2015, 14:34
ممنون از دوستان
پاسپورت خواستند و بعد از چند روز فعال شد گویا اتچ نشده بود سری اول و دوباره تیکت زدن که مجدد بفرست . زدم و بعدش امروز فعال شد
ممنون برای راهنمایی