توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف ویروس در لینوکس centos6.7
ehsan-68
November 12th, 2015, 13:55
با سلام خدمت اساتید محترم
من آنتی ویروس clamav رو نصب کردم چطوری بعد از اسکن ویروس های شناخته شده رو باید حذف کنم ؟؟؟؟
با تشکر
nimafire
November 12th, 2015, 17:13
باید فایل را حذف کنید.
اگر سرور هاستینگ هست پیشنهاد میکنم cxs استفاده کنید. clam قدرتمند نیست
asiohost
November 12th, 2015, 17:18
با سلام خدمت اساتید محترم
من آنتی ویروس clamav رو نصب کردم چطوری بعد از اسکن ویروس های شناخته شده رو باید حذف کنم ؟؟؟؟
با تشکر
با سلام
چگونه به کمک ClamAV فایل را اسکن نمائیم؟
- ابتدا دستور زیر را برای باز نمودن یک کنسول ویژه وارد نمائید:
screen -l
- حال برای بررسی و اسکن کردن فایل های خود بر روی سرور باید هر بار از دستور زیر استفاده کنید:
clamscan -i -r /path
در دستور بالا عبارت /path بیانگر مسیری است که می خواهید آن را بررسی نمائید، برای مثال می توانید عبارت /home را برای بررسی کل اطلاعات موجود در پوشه home وارد نمائید.
- ممکن است اسکن فایل ها با توجه به تعداد آنها کمی به زمان نیاز داشته باشد، در این حال با توجه به اینکه قبلا از کنسول screen استفاده کرده اید ، مشکلی در قطع شدن ارتباط شما با سرور نخواهد بود، کافی پس از چند ساعت مجدد به سرور متصل شده و برای مطالعه نتیجه اسکن فایل ها دستور زیر را وارد نمائید:
screen -x
من به شما این را برای اسکن این روش را پیشنهاد می کنم
screen -l
این دستور اسکن می کند پش فولدر ۱ و سپس حذف می نماید
clamscan /folder۱ -ir --remove=yes
این دستور اسکن می کند پش فولدر ۱ و سپس ویروس را انتقال می دهد پوشه virus
clamscan /folder۱ -ir --move=/virus
موفق باشید
ehsan-68
November 12th, 2015, 17:43
با سلام
چگونه به کمک ClamAV فایل را اسکن نمائیم؟
- ابتدا دستور زیر را برای باز نمودن یک کنسول ویژه وارد نمائید:
screen -l
- حال برای بررسی و اسکن کردن فایل های خود بر روی سرور باید هر بار از دستور زیر استفاده کنید:
clamscan -i -r /path
در دستور بالا عبارت /path بیانگر مسیری است که می خواهید آن را بررسی نمائید، برای مثال می توانید عبارت /home را برای بررسی کل اطلاعات موجود در پوشه home وارد نمائید.
- ممکن است اسکن فایل ها با توجه به تعداد آنها کمی به زمان نیاز داشته باشد، در این حال با توجه به اینکه قبلا از کنسول screen استفاده کرده اید ، مشکلی در قطع شدن ارتباط شما با سرور نخواهد بود، کافی پس از چند ساعت مجدد به سرور متصل شده و برای مطالعه نتیجه اسکن فایل ها دستور زیر را وارد نمائید:
screen -x
من به شما این را برای اسکن این روش را پیشنهاد می کنم
screen -l
این دستور اسکن می کند پش فولدر ۱ و سپس حذف می نماید
clamscan /folder۱ -ir --remove=yes
این دستور اسکن می کند پش فولدر ۱ و سپس ویروس را انتقال می دهد پوشه virus
clamscan /folder۱ -ir --move=/virus
موفق باشید
ممنون از پاسختون ... فقط ویروسو پاک میکنه یا فایلایه ویروسی رو ؟
اونوقت بعد از پاک کردن تداخل ایجاد نمیشه رویه سرور هاستم؟
nimafire
November 12th, 2015, 20:00
ممنون از پاسختون ... فقط ویروسو پاک میکنه یا فایلایه ویروسی رو ؟
اونوقت بعد از پاک کردن تداخل ایجاد نمیشه رویه سرور هاستم؟
ویروس در قالب فایل است. شما تنها فایل ویروسی را میتوانید حذف کنید. معمولا اگر هاستی ویروسی شود به این شکل است که یک کد مخرب فعال و فایل ها را آلوده میکند و این فایل اصلی اگر قرار باشد یافت شود با آنتی ویروس ها یافت میشود.
پیشنهاد میشود به جای clam از lmd استفاده کنید
ehsan-68
November 23rd, 2015, 11:41
سلام
من دستورات بالا رو میزنم ولی حذف نمیکنه ...
و اینکه کدوم آنتی ویروس قوی تره ؟؟؟؟
- - - Updated - - -
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی بکنه ؟؟؟؟
InterServer.ir
November 23rd, 2015, 12:55
سلام
مسیر ویروس هاتون کجاست؟ سرور هاستینگ هست؟
اگر سرور هست و دسترسی ssh دارید بهترین آنتی شل ها و انتی ویروس ها cxs و Maldet و clamv هست .
اگر روی سرورتون محیط دسکتاپ دارید یا کامپیوتر خانگی هست می تونید از آنتی ویروس کومودو یا کسپر اسکای استفاده کنید که مخصوص محیط دسکتاپ لینوکس هستند .
ehsan-68
November 23rd, 2015, 13:40
سلام ... ممنون از پاسخگویی شما
ولی گویا پست های قبلی رو مطالعه نکردین ... درج کردم
بله سرور هست دسترسی ssh دارم clamv نصبه ... ولی دستورات رو میزنم پاک نمیشه ...
با تشکر
InterServer.ir
November 24th, 2015, 01:22
دسترسی فایل هایی که به عنوان شل پیدا شدند رو چک کنید شاید دانسته یا نادانسته دستوری وارد کردید که دسترسی به این فایل ها رو بسته .
اگر با دستور زیر پاک نشدند
clamscan /home -ir --remove=yes
clamv رو پاک کنید و دوباره نصب کنید و دوباره امتحان کنید اگر سی پنل هست اینکار با چند کلیک از قسمت پلاگین cpanel در whm قابل انجام هست
اگر باز هم نتونستید انتی شل Maldet رو نصب کنید و با اون پاک کنید این آنتی شل قدرت بیشتری نسبت به clamv در شناسایی داره.
آموزش نصب و اسکن هم زیاده کافیه در انجمن جستجو کنید