PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه رسلر دامنه خوب برای .ir ها پیشنهاد بدید

Mehrdad201
November 12th, 2015, 11:17
سلام به همه دوستان عزیز

برای ثبت دامنه های .ir دنبال یه ریسلر خوب میگردم که بتونم توش یک اکانت داشته باشم و برای مشتری ها دامنه ثبت کنم.

ریسلر معتبر باشه. سایتش خوب باشه. پشتیبانیش خوب باشه و قیمتهاش هم مناسب باشه. میشه بنده رو راهنمایی کنید

sadecohost
November 12th, 2015, 11:20
با سلام
رد ریسلر پیشنهاد میشه

RedReseller.com

Mehrdad201
November 12th, 2015, 11:39
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم.
من یک دامنه دارم که از یک نماینده ای ثبت کردم. الان اون نماینده سایتش دان هست و ساپورت نمیکنه

خوشبختانه من از طریق Nic.ir تونستم وارد حساب خودم بشم.

برای اینکه بتونم از طریق نماینده جدید دامنه ام رو تمدید کنم فقط باید رابط مالی رو عوض کنم ؟

Mehrdad201
November 12th, 2015, 12:02
با سلام
رد ریسلر پیشنهاد میشه

RedReseller.com

ببخشید ایا اینها پنل ریسلری هم ارائه میدن ؟ یعنی از طریق عضویت در سایت بشه برای مشتری های مختلف دامنه ثبت کرد (ّبه اسم خودشون) یا اینکه پنلشون به صورت end user هست ؟

sadecohost
November 12th, 2015, 12:08
ببخشید ایا اینها پنل ریسلری هم ارائه میدن ؟ یعنی از طریق عضویت در سایت بشه برای مشتری های مختلف دامنه ثبت کرد (ّبه اسم خودشون) یا اینکه پنلشون به صورت end user هست ؟
اصل کارشون همین هست
در موقع ثبت دامنه نام دامنه رو میخواد, بعدش ایدی صاحب دامنه , نیم سرور 1 و 2 .. رابط مالی و فنی ایدی ایرنیک خودتون میشه (که تو تنظیمات ست میکنید,) رابط مالی هم خودتون میشید, در زمان تمدید به رابط مالی ردریسلر تغییر میدید, تمدید میشه, بعد دوباره رابط مالی رو خودتون میکنید, صاحب اصلی دامنه هم ایدی یی هست که در موقع ثبت دامنه وارد میکنید.

دامنه r1z.ir که بنده ثبت کردم رو هویز بگیرید میفهمید موضوع رو ...(البته الان من ادمین دامنه نیستم .. صاحب دامنه تغییر داده.) )sa1601-irnicایدی رد ریسلر هستش که برای تمدید دامنه, رابط مالی قرار میدم. الان رابط مالی خودم هستم که مشتری بویی از رد ریسلر نبره ..

Mehrdad201
November 12th, 2015, 12:18
اصل کارشون همین هست
در موقع ثبت دامنه نام دامنه رو میخواد, بعدش ایدی صاحب دامنه , نیم سرور 1 و 2 .. رابط مالی و فنی ایدی ایرنیک خودتون میشه (که تو تنظیمات ست میکنید,) رابط مالی هم خودتون میشید, در زمان تمدید به رابط مالی ردریسلر تغییر میدید, تمدید میشه, بعد دوباره رابط مالی رو خودتون میکنید, صاحب اصلی دامنه هم ایدی یی هست که در موقع ثبت دامنه وارد میکنید.

دامنه r1z.ir که بنده ثبت کردم رو هویز بگیرید میفهمید موضوع رو ...(البته الان من ادمین دامنه نیستم .. صاحب دامنه تغییر داده.) )sa1601-irnicایدی رد ریسلر هستش که برای تمدید دامنه, رابط مالی قرار میدم. الان رابط مالی خودم هستم که مشتری بویی از رد ریسلر نبره ..

الان یه سوال.
شما برای ثبت رابط از خود nic.ir عمل میکنید.

مثلا فرض کنید شما یک دفتر ثبت دامنه دارید و عضو این سایت redreseller هم هستید و از طریق اینها کارهاتون رو انجام میدید.

من به شما مراجعه میکنم تا برای من یک دامنه ir ثبت کنید. مسلما مشخصات دامنه باید به اسم خود من باشه. من خودم هندل داشته باشم.

حالا برای این کار ایا شما مستقیما وارد سایت nic.ir میشید و برای من با مشخصات فردی من شناسه درست میکنید.

بعد برای ثبت دامنه میرید وارد حساب کاربری تون در red reseller میشید و شناسه من رو میدید و ....

نمیدونم درست گفتم یا نه. ممنون از وقتی که میذارید و بنده رو راهنمایی میکنید

---------
یه سوال دیگه هم اینکه برای تمدید دامنه به کدوم قسمت رد ریسلر میرید ؟ الان من میخوام یک دامنه رو تمدید کنم.

sadecohost
November 12th, 2015, 12:32
الان یه سوال.
شما برای ثبت رابط از خود nic.ir عمل میکنید.

مثلا فرض کنید شما یک دفتر ثبت دامنه دارید و عضو این سایت redreseller هم هستید و از طریق اینها کارهاتون رو انجام میدید.

من به شما مراجعه میکنم تا برای من یک دامنه ir ثبت کنید. مسلما مشخصات دامنه باید به اسم خود من باشه. من خودم هندل داشته باشم.

حالا برای این کار ایا شما مستقیما وارد سایت nic.ir میشید و برای من با مشخصات فردی من شناسه درست میکنید.

بعد برای ثبت دامنه میرید وارد حساب کاربری تون در red reseller میشید و شناسه من رو میدید و ....

نمیدونم درست گفتم یا نه. ممنون از وقتی که میذارید و بنده رو راهنمایی میکنید
شناسه کاربری تون رو مستقیم از خود ایرنیک ایجاد میکنید
اگر هم مشتری تون شناسه نداره , شما خودتون با مشخصاتش مستقیم از nic.ir ایجاد میکنید

سپس, به سایت ردریسلر میرید (قبلا در سایت ردریسلر رابط فنی و ... دامنه رو شناسه خودتون قرار داده و تایید کرده اید.)
بعد, گزینه ثبت سفارش رو زده, نام دامنه رو وارد میکنید. بعد از آن شناسه صاحب دامنه (که مشتریتون میباشد) رو وارد کرده, نیم سرور 1 و 2 رو ست میکنید و دامنه رو خریداری میکنید "از سایت ردریسلر"

بعد از مدت چند دقیقه ای دامنه در حساب ایرنیک شما و مشتریتون نمایش داده میشه و شما رابط فنی/ادمین/مالی دامنه قرار گرفته و صاحب دامنه مشتری تون میباشد.
به همین سادگی

- برای تمدید دامنه, در سایت ایرنیک رابط مالی دامنه رو sa1601-irni قرار میدید, به سایت رد ریسلر میرید و دامنه رو تمدید میکنید, بعد دوباره به سایت ایرنیک برگشته و رابط مالی دامنه رو (مجدد) خودتون قرار میدید.

موفق و پیروز باشـید

Mehrdad201
November 12th, 2015, 12:40
ممنونم. فقط یک سوال. اینکه میفرمایید "به سایت رد ریسلر میرید و دامنه رو تمدید میکنید"

این فرایندش چطوریه ؟
اینم همون ثبت سفارش هست ؟ چون من یه دونه تستی زدم. یک دامنه ای که وجود داشت. گفت اگه مطمئنید این دامنه برای شماست جهت تمدید کلیک کنید. بعد رفت به یه صفحه جدیدی که تصویرش رو گذاشتم
28806

ایا شما منظورتون همین صفحه هست ؟

در قسمت شناسه کاربری يا ايميل IrNic چی باید نوشته بشه ؟

sadecohost
November 12th, 2015, 13:03
بله همین صفحه هست

در اون قسمت شنناسه ایرنیک "مشتری تون" یا "خریدار دامنه تون" قرار میگیره.

+ برای تمدید, دامنه رو دوباره خریداری میکنید ... یعنی میرید همون قسمت "ثبت سفارش" .. بعد میگه "این دامنه ثبت شده .. اگر برای شماست و از تمدید ان مطمئنید کلیک کنید" ...
و ادامه موضوع

smhnw
November 12th, 2015, 13:10
http://easyregister.ir/Content-4-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87_%D9%87%D8%A7

iwpanel
November 12th, 2015, 17:19
سلام به همه دوستان عزیز

برای ثبت دامنه های .ir دنبال یه ریسلر خوب میگردم که بتونم توش یک اکانت داشته باشم و برای مشتری ها دامنه ثبت کنم.

ریسلر معتبر باشه. سایتش خوب باشه. پشتیبانیش خوب باشه و قیمتهاش هم مناسب باشه. میشه بنده رو راهنمایی کنید

سلام

بدون هزینه پنل
شرایط
http://shiraz.technology/reseller-domains

راه های ارتباطی باشيرازتكنولوژي

Id Yahoo : Techshiraz

Email 1: Techshiraz@yahoo.com (Techshiraz@yahoo.com)
Email 2: domain@shiraz.technology (domain@shiraz.technology)
Email 3 : info@shiraz.technology (info@shiraz.technology)

پشتیبانی ازطریق تیکت وب سایت شیرازتکنولوژی
Web Site : http://client.shiraz.technology

Viber : 09355569387
Telegram : 09355569387
داراینماددوستاره

http://webhostingtalk.ir/f23/129638