توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه من بعد از ثبت حذف شد
behtash007
November 11th, 2015, 18:32
با درود
من مشکل اساسی پیدا کردم
من یه دامنه با پسوند xyz ثبت کردم از شرکتی که همیشه از آن دامنه ثبت میکردم .
دامنه را ثبت کردم همه چی خوب پیش رفت بلافاصله ثبت شد و دی ان اس ها رو هم ست کردم . دامنه بالا اومد . بعد به یکباره دیدم دامنه من دان شد . رفتم whois گرفتم دیدم دامنه من وجود خارجی نداره . انگار اصلا ثبت نکرده بودم . قابل ثبت شدن بود . چه اتفاقی افتاده
Sajad
November 11th, 2015, 18:51
با شرکتی که دامنه را ازش خریدید صحبت کنید که علت رو بررسی کنند
Saati
November 11th, 2015, 18:53
با شرکتی که ازش ثبت کردید در میون بذارید و بدون هزینه دوباره ثبتش کنید.
ممکنه یک مشکل فنی رخ داده باشه. البته GoDaddy از اینجور مشکلات عجیب داره گاهی.
behtash007
November 11th, 2015, 18:58
با شرکتی که ازش ثبت کردید در میون بذارید و بدون هزینه دوباره ثبتش کنید.
ممکنه یک مشکل فنی رخ داده باشه. البته GoDaddy از اینجور مشکلات عجیب داره گاهی.
من هنوز تو شوکم . چون سایتم به مشکل خورده :(
kool
November 11th, 2015, 19:15
سلام
بهتره سریعتر به فردی که از طریقش دامین رو ثبت کردید اطلاع بدید پیگیری کنه.
TiTVPS
November 11th, 2015, 20:13
با درود
من مشکل اساسی پیدا کردم
دامنه را ثبت کردم همه چی خوب پیش رفت بلافاصله ثبت شد و دی ان اس ها رو هم ست کردم . دامنه بالا اومد . بعد به یکباره دیدم دامنه من دان شد . رفتم whois گرفتم دیدم دامنه من وجود خارجی نداره . انگار اصلا ثبت نکرده بودم . قابل ثبت شدن بود . چه اتفاقی افتاده
این TLD سرور whois را دیر آپدیت میکنه. نام دامنتون را بفرمایید
iwpanel
November 11th, 2015, 23:52
با درود
من مشکل اساسی پیدا کردم
سلام بعضی وقت ها اسامی خاص روی پسوندهای جدید همینجوری اگه هم ثبت بشه از نام شما برش میدارن وثبتش غیر فعال میکنند با این حال دستتون به جایی بند نیست ولی حتما با register صحبت کنید
asiohost
November 11th, 2015, 23:55
با درود
من مشکل اساسی پیدا کردم
سلام
به پشتیبانتون اطلاع دهید
shivahost
November 11th, 2015, 23:56
سلام بعضی وقت ها اسامی خاص روی پسوندهای جدید همینجوری اگه هم ثبت بشه از نام شما برش میدارن وثبتش غیر فعال میکنند با این حال دستتون به جایی بند نیست ولی حتما با register صحبت کنید
برای دامنه های ir زیاد دیدیم این مورد رو ولی برای دامنه های بین المللی نشنیدم تا بحال مگر اینکه دامنه گوگل و فیسبوک و ... و در این سطح باشه.
iwpanel
November 12th, 2015, 00:04
برای دامنه های ir زیاد دیدیم این مورد رو ولی برای دامنه های بین المللی نشنیدم تا بحال مگر اینکه دامنه گوگل و فیسبوک و ... و در این سطح باشه.