ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بالا نیامدن آپاچی

abdollahpor
November 10th, 2015, 22:38
درود وقتتون بخیر دوستان
سوال من اینه که : من روی vm روی سیستم خودم ubontu رو نصب کردم .. همون بسته های vagrant بعد apache و mysql وphp5 رو هم نصب کردم بدون مشکل و هیچ گونه خطایی نداشت .. تا اینکه نیاز به نصب ssmtp داشتم وقتی زدم برا نصب همچین خطایی داد :

Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
You might want to run 'apt-get -f install' to correct these:
The following packages have unmet dependencies:
libapache2-mod-php5 : Depends: apache2-api-20120211
Depends: apache2 (>= 2.4)
Depends: php5-common (= 5.5.30+dfsg-1+deb.sury.org~precise+1) but 5.3.10-1ubuntu3.21 is to be installed
ssmtp : Depends: libgnutls-openssl27 but it is not going to be installed
E: Unmet dependencies. Try 'apt-get -f install' with no packages (or specify a solution).

با دستور sudo apt-get install ssmtp هم برای نصب اقدام کردم بعد از دادن این ارور من نتونستم حلش کنم و بنا به دلایلی سیستم رو ریستارت کردم .بعد از ریستارت واگرانت رو آپ کردم بدو.ن مشکل اتصال با putty به سرور مجازی vm وصل شدم مثل قبل ولی با این تفاوت که آپاچی نمیدونم چش شده بود دیگه بالا نیماد برای ران کردنش اینو زدم

sudo service apache2 restart

و در جواب اینو میده :

root@precise32:~# sudo service apache2 restart
apache2: Syntax error on line 210 of /etc/apache2/apache2.conf: Syntax error on line 1 of /etc/apache2/mods-enabled/php5.load: Cannot load /usr/lib/apache2/modules/libphp5.so into server: /usr/lib/apache2/modules/libphp5.so: undefined symbol: ap_unixd_config
Action 'configtest' failed.
The Apache error log may have more information.
...fail!

حالا هر کاری هم که بگید هرچی بلد بودم روش پیاده کردم درست نمیشه دفه پیش با این مشکل مواجه شدم کلا حذف کردم دوباره نصب کردم . والا نمیشه برا هر ریستارت همینکارو دوباره کرد ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار کنم واسه دستور ps ax|grep apache هم که میزنم کلا خطا میده دستور apache -v رو هم همینطور اصلا آپاچی میگه ناشناسه ..