ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیاست ریسلو در مورد کپی رایت

upnull50
November 9th, 2015, 17:21
سلام دوستان

من با سایت Internet.bs تماس گرفتم در مورد کپی رایت پرسیدم گفتن اگر شکایت کپی رایت بگیریم دامین را ساسپند می کنیم می خواستم ببینم سیاست ریسلو در مورد کپی رایت چیه؟ آیا می شه برای سایت های وارز و کپی رایت دار از این شرکت دامین گرفت؟ آیا اینجا کسی تجربه ساسپند شدن دامین خودش یا دامین مشتری هاشو به خاطر شکایت کپی رایت داشته؟

iwpanel
November 10th, 2015, 06:47
سلام دوستان

من با سایت Internet.bs تماس گرفتم در مورد کپی رایت پرسیدم گفتن اگر شکایت کپی رایت بگیریم دامین را ساسپند می کنیم می خواستم ببینم سیاست ریسلو در مورد کپی رایت چیه؟ آیا می شه برای سایت های وارز و کپی رایت دار از این شرکت دامین گرفت؟ آیا اینجا کسی تجربه ساسپند شدن دامین خودش یا دامین مشتری هاشو به خاطر شکایت کپی رایت داشته؟

کلاشکایت دامین اگه از سمت ICANN باشه دامین میبندد ولی اگه به شرکت ثبت کننده باشه امکان داره موردی نداشته باشه توی این قضیه تا الان هم من ندیدم resello دامینی ببنده حالا شاید دوستان دیگه براشون اتفاق افتاده باشه ولی ما مشاهده ای نداشتیم

Saati
November 10th, 2015, 09:21
نمیشه قاطعانه گفت در صورت پایمال کردن حق کپی رایت هیچ اتفاقی برای دومین نمیوفته ولی خیلی بعید و نادر هست که ریسلو دومین ساسپند کنه. این همه سایت فیلم و موزیک و نرم افزار فعالیت میکنند و من شخصا نشنیدم براشون از نظر کپی رایت مشکلی پیش اومده باشه.

این مورد مثل این میمونه من مجبورم برای رسیدن به سر کار از یک خیابون خیلی شلوغ عبور کنم و بگم پس احتمال تصادف وجود داره و اصلا به سر کار نرم!

به نظر من زیاد حساس نباشید و کارتونو بکنید.

upnull50
November 11th, 2015, 22:15
ممنون دوستان بابت راهنمایی هر دوتاتون

می شه لطفا" reseller خارجی مربوط به ریسلو معرفی کنید که وب مانی یا پرفکت کانی هم قبول کنن

TiTVPS
November 11th, 2015, 22:18
سلام دوستان

بله ساسپند میکنن. البته 48 ساعت فرصت رفع مشکل میدن

- - - Updated - - -

می شه لطفا" reseller خارجی مربوط به ریسلو معرفی کنید که وب مانی یا پرفکت کانی هم قبول کنن

www.internet.bs
WM
MB
PP
VISA

iwpanel
November 11th, 2015, 22:19

از خود resello بگیرید خوب

upnull50
November 11th, 2015, 23:01
از خود resello بگیرید خوب

من با خودشون هم تماس گرفتم فقط یک سایت به من معرفی کردن که وب مانی قبول نمی کرد اگر سراغ دارید می شه لطفا" چند تا نماینگی های خارجیشو معرفی کنید؟

OmidX
November 11th, 2015, 23:07
من با خودشون هم تماس گرفتم فقط یک سایت به من معرفی کردن که وب مانی قبول نمی کرد اگر سراغ دارید می شه لطفا" چند تا نماینگی های خارجیشو معرفی کنید؟

خود ریسلوو وب مانی ساپوت میکنه ...

iwpanel
November 11th, 2015, 23:48
آره دیگه از خود resello بگیرید دیگه چرا دونبال نماینده میگردید

upnull50
November 12th, 2015, 01:47
آره دیگه از خود resello بگیرید دیگه چرا دونبال نماینده میگردید

آخه مساله اینجاست رسیلو برای ثبت دامین پسورد می خواد من نمی خوام با هویت خودم رجیستر کنم به جز اون 25 دلار هم باید دپوزیت کرد که برای یک دامین ده دلاری صرف نمی کنه بخوام 25 دلار دپوزیت کنم برای همین دنبال یک نماینده فروشم

shivahost
November 12th, 2015, 03:41

ایرانیش رو داریم برادر:

http://www.realtimeregister.ir

iwpanel
November 12th, 2015, 07:03
آخه مساله اینجاست رسیلو برای ثبت دامین پسورد می خواد من نمی خوام با هویت خودم رجیستر کنم به جز اون 25 دلار هم باید دپوزیت کرد که برای یک دامین ده دلاری صرف نمی کنه بخوام 25 دلار دپوزیت کنم برای همین دنبال یک نماینده فروشم
خوب ریالیشم بگیری با صرفه تره که باز برات دلارت جای دیگه نقدکنی راحت تره